ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επιλογή γλώσσας :

COSMOTE Business Mobile Cost Control

COSMOTE Business Mobile Cost Control

Απεριόριστες κλήσεις

προς ενδοεταιρικά

150 λεπτά

προς όλους

150 MB

για πλοήγηση στο Internet

25 €

23,88 €

Μηνιαίο Πάγιο

Τιμή με Φ.Π.Α. 21,32 €

Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 2,56 €

Προσφορά με έκπτωση στο πάγιο. Ισχύει με 24μηνη δέσμευση.

Επιπλέον με το Πρόγραμμα COSMOTE Business Mobile Cost Control απολαμβάνεις:
 
COSMOTE 4G
Διαθέτουμε το πιο εκτεταμένο δίκτυο 4G στην Ελλάδα και το επεκτείνουμε διαρκώς για να έχεις παντού γρήγορο και αξιόπιστο mobile Internet COSMOTE και για την επιχείρησή σου.
 
My COSMOTE για Επιχειρήσεις
Βλέπεις τους λογαριασμούς, ελέγχεις τα κόστη και διαχειρίζεσαι τις συνδέσεις της επιχείρησής σου από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σου εύκολα και απλά όπου κι αν βρίσκεσαι.
 
COSMOTE My Internet
Έχεις πραγματικό έλεγχο του κόστους των ΜΒ σου και την ασφάλεια ότι δεν θα χρεωθείς ούτε 1 ευρώ παραπάνω χωρίς να το επιλέξεις εσύ.
 
COSMOTE Roaming
Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρησιμοποιείς τον δωρεάν χρόνο ομιλίας, τα MB και τα SMS των COSMOTE προγραμμάτων σου και επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου σα να είσαι στην Ελλάδα
 
COSMOTE WiFi Calling
Μιλάς με τους συνεργάτες σου και τους εργαζομένους της επιχείρησής σου με τη βοήθεια της COSMOTE, ακόμα και στους πιο δυσπρόσιτους χώρους.
 
COSMOTE Security
Έχεις 2 μήνες Δωρεάν COSMOTE Mobile Security, για ασφαλή πλοήγηση στο Internet από τις κινητές συσκευές σου
 
COSMOTE Email
Ενίσχυσε την εταιρική σου ταυτότητα με εταιρικό e-mail και 40GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο.
 
Ενσωματωμένη xρήση
Μπορείς να επωφεληθείς από την ενσωματωμένη xρήση αξίας 2€, για κατανάλωση σε κλήσεις, μηνύματα και υπηρεσίες.
COSMOTE
Business One
Συνδύασε το πρόγραμμα κινητής που διαθέτεις με το σταθερό της επιχείρησής σου για να έχεις ακόμα περισσότερα οφέλη. Τώρα η επιχείρησή σου µπορεί να γίνει ακόµα πιο ευέλικτη και πιο παραγωγική, αξιοποιώντας εργαλεία τεχνολογίας και επικοινωνίας µε κάθε τρόπο και από παντού, µέσα από τα προγράµµατα COSMOTE Business One.

 

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12% Ο μηνιαίος λογαριασμός για κάθε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας επιβαρύνεται με υψηλότερο Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας εάν το ύψος του (προ ΦΠΑ) ανέλθει σε κλίμακα στην οποία εφαρμόζεται υψηλότερο τέλος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας πάτησε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις του προγράμματος δες εδώ.

*Κατά την περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ δεν καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά COSMOTE, σταθερά ή ενδοεταιρικές κλήσεις και τυχόν προσφορές. Οι κλήσεις που εμπίπτουν στην παραπάνω χρήση καταναλώνονται από τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας προς όλους ή προς τρίτα δίκτυα. Μάθε περισσότερα εδώ.

test

fullB2bCSS :