Κάνε γνωστή την επιχείρησή σου
στο διαδίκτυο με υπηρεσίες για την ψηφιακή σου παρουσία.
 
Θέλεις η επιχείρησή σου να έχει μια ξεχωριστή παρουσία στο Internet; Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και Facebook σελίδα, αλλά και website;
Η COSMOTE σου προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια σωστή ψηφιακή παρουσία και να αναπτύξεις την επιχείρησή σου με εύκολο & γρήγορο τρόπο!
 
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
COSMOTE Digital Marketing4U
Eπίλεξε τον αξιόπιστο συνεργάτη που θα σε βοηθήσει άμεσα και αποδοτικά να προωθήσεις την επιχείρησή σου ψηφιακά! Η νέα υπηρεσία COSMOTE Digital Marketing4U είναι φτιαγμένη για σένα που επιδιώκεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα σε καμπάνιες που αφορούν διαφήμιση στο Internet, όπως στο Google, στο Facebook και στο Instagram.

Η άρτια οργανωμένη και στελεχωμένη ομάδα της COSMOTE αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να εκτελέσει επιτυχημένα τις online καμπάνιες σου, εξυπηρετώντας τους άμεσους στόχους που έχεις θέσει.
Μάθε περισσότερα
Επιπλέον υπηρεσίες Digital Presence
για την επιχείρησή σου!
Δες όλους τους ψηφιακούς τρόπους διαφήμισης για την επιχείρησή σου. Επιπλέον μπορείς να επιλέξεις και κάποιες άλλες σύγχρονες υπηρεσίες για την ψηφιακή σου παρουσία που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες.
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
 
COSMOTE Click & Site
Εάν έχεις επαγγελματική σελίδα στο Facebook, τώρα μπορείς να φτιάξεις με ένα μόνο κλικ και το δικό σου site. Το site σου θα ενημερώνεται διαρκώς από τη Facebook σελίδα σου αυτόματα!
 
Η επιχείρησή σου.gr
Η συνολική λύση για την παρουσία της επιχείρησής σου αλλά και την γενικότερη προώθησή της στο Ιnternet, με τρόπο εύκολο, γρήγορο και δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες!
 
COSMOTE NewSite4U
Ανέπτυξε την επιχείρησή σου ηλεκτρονικά! Τώρα μπορείς να αποκτήσεις website για την επιχείρησή σου! Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σου οικονομικά, αξιόπιστα και γρήγορα!
 
COSMOTE Web Hosting
Φιλοξένησε την ιστοσελίδα σου στα υπερσύγχρονα Data Center μας και εξασφάλισε ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία για το site σου!
 
Domain Names
Η επιχείρησή σου τώρα μπορεί να έχει το δικό της όνομα στο internet, οικονομικά και με ασφάλεια!
Επικοινώνησε τώρα
με έναν εκπρόσωπό μας

Συμπλήρωσε την φόρμα