06.12.18
Το πρώτο δοκιμαστικό δίκτυο 5G στην Ελλάδα, από την COSMOTE
Το πρώτο δοκιμαστικό δίκτυο 5G στην Ελλάδα υλοποίησε η COSMOTE, πετυχαίνοντας live ταχύτητες πάνω από 12Gbps, 60 φορές μεγαλύτερες από τις σημερινές ταχύτητες 4G.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26.11.18
Τέταρτες στον κόσμο 2 ελληνικές ομάδες στην φετινή Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Τέταρτες παγκοσμίως αναδείχθηκαν δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στην Ταϋλάνδη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα για Ιδιώτες
Ενημερώσου για  τα νέα προϊόντα, τα δημοφιλή προγράμματα και όλα τα προνόμια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα για Επιχειρήσεις
Ενημερώσου για τις προτάσεις μας  που  ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σου!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαθέσιμες ευκαιρίες για απασχόληση
Έλα στην ομάδα μας. Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε τον ψηφιακό κόσμο του μέλλοντος και να αφήσουμε σε αυτόν το δικό μας αποτύπωμα. Αποστολή βιογραφικού στο hr@ote.gr.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα αξεπέραστο δίκτυο στα χέρια σου
Ενημερώσου για την πληθυσμιακή, γεωγραφική και θαλάσια κάλυψη του δικτύου μας, καθώς επίσης και τις επενδύσεις μας σε δίκτυα νέας γενιάς.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης
Η στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξής μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Επιδιώκουμε με κάθε ενέργεια να συνεισφέρουμε στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, αλλά και να συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οικονομικός Απολογισμός
Ο  Όμιλος ΟΤΕ είναι η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα και ένας από τους πιο ισχυρούς παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ν.Α. Ευρώπη. Είναι μοχλός ανάπτυξης για την κοινωνία και τη χώρα, με το 60% των επενδύσεων της αγοράς σε δίκτυα οπτικών ινών και κινητής νέας γενιάς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εδώ η εμπειρία της επικοινωνίας «ζωντανεύει» με τη δύναμη της τεχνολογίας

Γνώρισε την ιστορία των τηλεπικοινωνιών  και τις σύγχρονες  τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις με διαδραστικό τρόπο μέσα από τις συλλογές του Μουσείου  και τις παιδαγωγικές δράσεις  για τις οικογένειες και τις σχολικές ομάδες.