08.03.19
Κακόβουλές κλήσεις προς συνδρομητές COSMOTE
Ενημερώνουμε τους συνδρομητές μας ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ πραγματοποιούν κλήσεις σε τηλέφωνα πελατών COSMOTE, και με πρόφαση τη διενέργεια ελέγχου στο router ή το e-mail τους, ζητούν προσωπικά στοιχεία (πχ ΑΦΜ) και κωδικούς πρόσβασης. Συμβουλεύουμε τους συνδρομητές μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η COSMOTE σε καμία περίπτωση δεν ζητά, στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες της, τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης σε συστήματα ή υπηρεσίες. Αν θεωρείτε ότι έχετε πέσει θύμα σχετικής απόπειρας εξαπάτησης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, στο 13888.
21.02.19
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα για το Δ’ τρίμηνο του 2018, με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενημερώσου για  τα νέα προϊόντα, τα δημοφιλή προγράμματα και όλα τα προνόμια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενημερώσου για τις προτάσεις μας  που  ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σου!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαθέσιμες ευκαιρίες για απασχόληση
Έλα στην ομάδα μας. Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε τον ψηφιακό κόσμο του μέλλοντος και να αφήσουμε σε αυτόν το δικό μας αποτύπωμα. Αποστολή βιογραφικού στο hr@ote.gr.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα αξεπέραστο δίκτυο στα χέρια σου
Ενημερώσου για την πληθυσμιακή, γεωγραφική και θαλάσια κάλυψη του δικτύου μας, καθώς επίσης και τις επενδύσεις μας σε δίκτυα νέας γενιάς.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξής μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Επιδιώκουμε με κάθε ενέργεια να συνεισφέρουμε στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, αλλά και να συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο  Όμιλος ΟΤΕ είναι η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα και ένας από τους πιο ισχυρούς παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ν.Α. Ευρώπη. Είναι μοχλός ανάπτυξης για την κοινωνία και τη χώρα, με το 60% των επενδύσεων της αγοράς σε δίκτυα οπτικών ινών και κινητής νέας γενιάς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εδώ η εμπειρία της επικοινωνίας «ζωντανεύει» με τη δύναμη της τεχνολογίας

Γνώρισε την ιστορία των τηλεπικοινωνιών  και τις σύγχρονες  τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις με διαδραστικό τρόπο μέσα από τις συλλογές του Μουσείου  και τις παιδαγωγικές δράσεις  για τις οικογένειες και τις σχολικές ομάδες.

 
facebook
instagram
youtube
twitter