Δωρεάν Roaming
Δωρεάν Roaming
Γενική περιγραφή
Συχνές Ερωτήσεις

 
Δες ποια πακέτα δεν μπορούν να καταναλωθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Δεν μπορούν να καταναλωθούν λεπτά ομιλίας & SMS προς κινητά COSMOTE, σταθερά καθώς και προς ενδοεταιρικούς και WHAT’S UP προορισμούς. Επίσης τα λεπτά ομιλίας του πακέτου After Dark 5000’ καθώς και τα ΜΒ του πακέτου After Dark 10GB. Ακόμα αν είσαι γραμμένος στη φοιτητική προσφορά, δεν μπορούν να καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας/SMS των πακέτων Φοιτητικό 6€ και Φοιτητικό 8€. Τέλος δεν μπορούν να καταναλωθούν πακέτα που δίνονται δωρεάν στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών.
Ποιες κλήσεις εξαιρούνται του Δωρεάν Roaming;
Για κλήσεις και αποστολή μηνυμάτων προς χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύντομους κωδικούς, υπηρεσίες υψηλής χρέωσης και υπηρεσίες δορυφορικών/ναυτιλιακών δικτύων τα οποία χρεώνονται σύμφωνα με τις εκάστοτε χρεώσεις περιαγωγής.
Τι ισχύει όταν είσαι μεγαλύτερο διάστημα στο εξωτερικό;
Σε περίπτωση που παραμένεις περισσότερο χρόνο σε χώρα εντός ΕΕ και χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο στην περιαγωγή περισσότερο από ότι στην Ελλάδα σε μια περίοδο κυλιόμενου 4μήνου, θα λάβεις γραπτό μήνυμα που θα σε ενημερώνει και θα σου δίνει περιθώριο 14 ημερών μέχρι να ισχύσουν επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής. Αν συνεχίσεις με χρήση περιαγωγής περισσότερο απ’ ότι όταν παραμένεις στην Ελλάδα, τότε για να καταναλώσεις την δωρεάν ενσωματωμένη χρήση του προγράμματος σου θα χρεώνεσαι με τις παρακάτω επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής:
  • 0,03€/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις
  • 0,00546€/SMS για αποστολή γραπτού μηνύματος
  • 0,002114€/ΜΒ για πλοήγηση στο Internet
  • 0,002728€/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις.

Μόλις αρχίσουν να εφαρμόζονται οι επιπλέον χρεώσεις, θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα. Τέλος, οι επιπλέον χρεώσεις αφορούν κίνηση προς/από τα δίκτυα της Ε.Ε., με βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο για τη φωνή και ανά ΚΒ για χρήση δεδομένων, ενώ για τις εξερχόμενες κλήσεις ισχύει ελάχιστη χρέωση διάρκειας 30 δευτερολέπτων.
 
Τιμή με ΦΠΑ και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 10%. Πακέτα και προσφορές που παρέχονται δωρεάν δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ και τέλος κινητής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Το Δωρεάν Roaming στην Ευρωπαϊκή Ένωση ισχύει για όλους;
Ναι, όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, επικοινωνούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση σαν να είναι στην Ελλάδα (με την προϋπόθεση ότι παραμένουν μεγαλύτερο διάστημα ή χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο στην Ελλάδα περισσότερο από ότι στο εξωτερικό σε διάστημα 4 μηνών)
Σε ποιες χώρες ισχύει το Δωρεάν Roaming;
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (ΛΑ) Ρεγιούνιον, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.