Θυγατρικές

Content:1486048227387

Cosmote
Η COSMOTE (www.cosmote.gr) είναι η κορυφαία εταιρεία κινητών τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, ενώ μαζί με την θυγατρική της στη Ρουμανία, προσφέρει υπηρεσίες κινητής σε πάνω από 15 εκατομμύρια πελάτες. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, προσφέρουμε τα καλύτερα δίκτυα (4G, 4G+) με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα με προσιτές χρεώσεις.
E-Value
H COSMOTE e-Value (www.cosmote-evalue.gr), μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, δραστηριοποιείται από το 1999 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center, κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο. Με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και περίπου 7.000 εξειδικευμένους agents, η COSMOTE e-Value αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία και παρέχει, 365 ημέρες το χρόνο και σε 24ωρη βάση, υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, όπως ανάπτυξη πωλήσεων, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνική βοήθεια, συμβουλευτικές υπηρεσίες κ.ά., απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης, ενώ στον Κεραμεικό Αττικής βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης. Παράλληλα, υποκαταστήματά της λειτουργούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Από το 2014 έχει αναπτύξει τις εμπορικές της δραστηριότητες και στη Ρουμανία. Με παρουσία σε διάφορες πόλεις, όπως Βουκουρέστι, Μπρασόβ και Πλοέστι έχει αναλάβει σημαντικά έργα από τοπικούς και διεθνείς πελάτες.
OTE Ασφάλιση
Η ΟΤΕ Ασφάλιση (www.oteasfalisi.gr) είναι ανώνυμη εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης, 100% θυγατρική εταιρία του ΟΤΕ, η οποία δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης εκπροσωπώντας επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες για λογαριασμό των εταιρικών και ιδιωτών πελατών της.
OTE Academy
Η OTEAcademy (www.oteacademy.gr) έχει αντικείμενο την παροχή πρωτοποριακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του σύγχρονου επαγγελματία. Στόχος της OTEAcademy είναι να προσφέρει εκπαιδευτικές λύσεις που απαντούν με ολοκληρωμένο τρόπο στα επιχειρηματικά ζητούμενα των εταιρειών και παράλληλα να δώσει στους επαγγελματίες εφόδια και γνώσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
OTE estate
Η ΟΤΕ ESTATE (www.ote-estate.gr) είναι η θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ στην οποία έχει μεταβιβαστεί το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού, με στόχο την επίτευξη υπεραξιών για τον Όμιλο ΟΤΕ μέσω της διαχείρισης, ανάπτυξης και εμπορικής εκμετάλλευσης του χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτει.
OTE Globe
Η OTEGLOBE (www.oteglobe.gr), θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, είναι ο κυρίαρχος πάροχος διεθνών τηλεπικοινωνιών στην ΝΑ Ευρώπη με παγκόσμια κάλυψη. Μέσω του εκτεταμένου, αξιόπιστου Ευρωπαϊκού δικτύου της, η εταιρεία παρέχει μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών διεθνούς τηλεφωνίας και δεδομένων, σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επεκτείνοντας τις διεθνείς δικτυακές υποδομές της προς την Ασία με τη συμμετοχή της σε κοινοπραξίες υποθαλάσσιων καλωδίων (με πιο πρόσφατο το Asia-Africa-Europe 1) και μέσω συνεργασιών με καταξιωμένους διεθνείς παρόχους, η OTEGLOBE αναδεικνύεται σε έναν αξιόπιστο κόμβο της Μεσογείου για τη διασύνδεση της Ευρώπης με τον κόσμο.
OTE Rural North
OTE RURAL NORTH (http://www.oteruralnorth.gr) Ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, μέσω ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, επελέγη ως Iδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (ΙΦΣ) για το Έργο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές» για τη Βόρεια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτού του έργου ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2014 η ΟΤΕ Rural North, Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού (ΑΕΕΣ), με αντικείμενο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών νέας γενιάς (NGA) σε αγροτικές «λευκές» περιοχές της βόρειας ελληνικής επικράτειας και την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής με χρήση των υποδομών αυτών. Η υλοποίηση του έργου ακολουθεί τη διαδικασία Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μεταξύ της ΟΤΕ Rural North, του ΟΤΕ και της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ). Η εταιρεία OTE Rural North, η οποία είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, το οποίο υποστηρίζει την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών χονδρικής από τρίτους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους προς τελικούς χρήστες (πολίτες και επιχειρήσεις) σε πάνω από 800 «λευκούς»” οικισμούς, οι οποίοι βρίσκονται στους Νομούς Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Λέσβου, Χίου, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλωρίνης, Ιωαννίνων, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλης, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.
OTE Rural South
ΟΤΕ RURAL SOUTH (http://www.oteruralsouth.gr) Ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, μέσω ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, επελέγη ως Iδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (ΙΦΣ) για το Έργο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές» για τη Νότια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτού του έργου ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2014 η ΟΤΕ Rural South, Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού (ΑΕΕΣ) με αντικείμενο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών νέας γενιάς (NGA) σε αγροτικές «λευκές» περιοχές της νότιας ελληνικής επικράτειας και την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής με χρήση των υποδομών αυτών. Η υλοποίηση του έργου ακολουθεί τη διαδικασία Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μεταξύ της ΟΤΕ Rural South, του ΟΤΕ και της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ). Η εταιρεία OTE Rural South, η οποία είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, το οποίο υποστηρίζει την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών χονδρικής από τρίτους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους προς τελικούς χρήστες (πολίτες και επιχειρήσεις) σε πάνω από 1.440 «λευκούς» οικισμούς, οι οποίοι βρίσκονται στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδος, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων, Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Πειραιώς, Δωδεκανήσου, και Βοιωτίας.
OTE Sat Maritel
Η Otesat-Maritel(www.otesat-maritel.com) είναι ηγέτης στην παροχή δορυφορικών ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και ένας από τους κύριους παρόχους στη διεθνή ναυτιλιακή αγορά. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, Iridium και VSAT, καθώς και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία συνδυάζοντας σταθερά, κινητά, δορυφορικά δίκτυα και εφαρμογές πληροφορικής. Επίσης, παρέχει κινητές δορυφορικές υπηρεσίες για επίγειους χρήστες (εταιρείες ή ιδιώτες) και κυβερνητικούς οργανισμούς.
Cosmo ONE
Η cosmoONE(http://www.cosmo-one.gr/) προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ επιχειρήσεων (B2B). Εξειδικεύεται σε λύσεις ηλεκτρονικών προμηθειών παρέχοντας μέσω Internet σε Εταιρίες του Ιδιωτικού τομέα και σε Οργανισμούς του Δημοσίου τομέα, εφαρμογές και υπηρεσίες για ηλεκτρονικές προσφορές (eRFQs), ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς (eTenders) ηλεκτρονικές δημοπρασίες και πλειστηριασμούς (eAuctions), ηλεκτρονικές παραγγελίες (eProcurement) και ηλεκτρονική μεταφορά τιμολογίων (eInvoices). Στο μετοχικό της κεφάλαιο, συμμετέχουν ο ΟΤΕ (30,87%), η COSMOTE (30,87%), η Alpha Bank (15%), η ΔΙΗΝΕΚΗΣ Πληροφορική (13,18%) και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (10,08%).
Γερμανός
Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ (www.germanos.gr) είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία. Με όραμα την παροχή τεχνολογικών λύσεων και προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει υπηρεσίες και προγράμματα ΟΤΕ και COSMOTE σε κινητή τηλεφωνία, σταθερή τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση. Έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως one stop shop για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, επενδύοντας περαιτέρω στα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, όπως η ποιοτική εξυπηρέτηση, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, οι οικονομικές προτάσεις, αλλά και οι πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το service συσκευών και laptop, το photoprint και το ticketing.
Cosmote TV Productions
Ετήσια έκθεση Η «COSMOTE TV PRODUCTIONS» έχει ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και εκμετάλλευση στην Ελλάδα ή/και το εξωτερικό, με οποιονδήποτε τρόπο, προγραμμάτων και κάθε είδους οπτικοακουστικού περιεχομένου (ενδεικτικά αθλητικού, κινηματογραφικού, ιστορικού και γενικά πολιτιστικού χαρακτήρα) που προορίζεται για λειτουργία συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και τη συνεργασία με φορείς τηλεόρασης για την εκπομπή κωδικοποιημένων προγραμμάτων.
«Η COSMOTE PAYMENTS – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συστάθηκε την 4η  Ιουνίου 2018 και εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας, αριθμός 99. Η Εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης  από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (ΙΗΧ) και σκοπός της είναι η διενέργεια των εργασιών και δραστηριοτήτων όπως επιτρέπονται από την κείμενη νομοθεσία για τα ΙΗΧ.»
T-Mobile
Η Telekom Romania (www.telekom.ro), είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, σταθερής ευρυζωνικότητας, συνδρομητικής τηλεόρασης και κινητής τηλεφωνίας σε περίπου 10 εκατομμύρια πελάτες. Οι εμπορικές προτάσεις της εταιρείας στην σταθερή και την κινητή τηλεφωνία, τόσο για τους οικιακούς όσο και για τους εταιρικούς πελάτες, προσφέρονται με την εμπορική ονομασία MagentaONE, ενώ σχεδόν 0,7 εκατ. πελάτες χρησιμοποιούν ήδη τα συνδυαστικά προγράμματα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Telekom Romania. Η Telekom Romania διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο τηλεπικοινωνιακών υποδομών με εκτεταμένη κάλυψη οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber-to-the-Home, FTTH) σε περίπου 2,7 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις και με πάνω από 90% πληθυσμιακή κάλυψη 4G υπηρεσιών.
 

facebook
instagram
youtube
twitter