Η COSMOTE συμβάλλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Η COSMOTE συμβάλλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Μάθε περισσότερα για τα έργα που εμπιστευτήκαν οι επιχειρήσεις στην COSMOTE.
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Ένα σύνθετο ICT έργο με οφέλη για τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις και την Πολιτεία

Euromedica

Υπερσύγχρονο δίκτυο SD-WAN για την κεντρική διαχείριση με ασφάλεια των 30 σημείων παρουσίας της.

Ελληνικός Χρυσός

Πρωτοποριακό campus network, με υποδομή κινητής τηλεφωνίας, στο υπόγειο μεταλλείο στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, σε βάθος 300μ. κάτω από το έδαφος.

Coca Cola 3E

Next Generation Cloud Contact Center για παροχή εξατομικευμένης OmniChannel εμπειρίας σε 24 κέντρα πωλήσεων σε Ευρώπη και Αφρική.

BSK

COSMOTE Fleet Tracker για τη διαχείριση των 360 εταιρικών οχημάτων

Motor Oil

Λύσεις SD-WAN για την αδιάλειπτη και ασφαλή επικοινωνία μεταξύ των εγκαταστάσεων της επιχείρησης σε 35 σημεία.

KSAT

Το πρώτο optical gateway (με χρήση laser) στον κόσμο για εμπορικούς σκοπούς στο Δορυφορικό Κέντρο Νεμέας

ΑΔΜΗΕ

Εκσυγχρονισμός υποδομών διαχείρισης ενέργειας

Η.ΔΙ.ΚΑ.

myHealth: Η άυλη συνταγογράφηση σε εφαρμογή για κινητές συσκευές

Βιοϊατρική

Μετάβαση σε ένα πιο σύγχρονο σύστημα διαχείρισης email.

Δήμος Χανίων

Διασφάλιση Έξυπνης Στάθμευσης ΑΜΕΑ στην πόλη, ακόμα και για τα άτομα από τις γύρω περιοχές.

Δήμος Μονεμβασιάς

Εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση και έξυπνη διαχείριση της παροχής και κατανάλωσης νερού, σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Δημιουργία του πρώτου 5G campus στην Ελλάδα για την μεταφορά εικόνας υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, με μηδενική καθυστέρηση.

Τράπεζα Χανίων

Αναβάθμιση τηλεπικοινωνιακών υποδομών και ενίσχυση κυβερνοασφάλειας.

L'Oréal

Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και βελτίωση των meeting room με λύση Audio Visual

Αφοί Κωνσταντινίδη

Μετάβαση στο Azure για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Sap4Hana από παντού.

SES - O3b mPOWER

Δορυφορικό Internet σε περιοχές του πλανήτη χωρίς επίγεια δικτυακή υποδομή, όπως η Αφρική, μέσα από το Δορυφορικό Κέντρο του ΟΤΕ στις Θερμοπύλες.

Coca Cola 3E aVatar

Δημιουργία εκπαιδευτικής Digital Interactive πλατφόρμας, για τους εργαζομένους σε σενάρια στησίματος μαγαζιού, με στόχο την άριστη ενεργοποίηση της αγοράς.

Calpak

Smart Manufacturing με το πρώτο Campus Network, μέσω δικτύου κινητής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ericsson.

Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτός

Διάσωση, διαφύλαξη και προβολή του πολιτιστικού και κειμηλιακού πλούτου, μέσω της ψηφιοποίησης και τεκμηρίωσης του ιστορικού αρχείου και των έργων τέχνης, της Αθωνικής Πολιτείας.

Εγνατία Οδός

Δημιουργία ενός συστήματος πληροφοριών κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, μέσω λύσεων IoT, που βελτιώνει την οδική ασφάλεια και υποστηρίζει επιχειρησιακά καθήκοντα για το προσωπικό των διοδίων.

ACER

Υπηρεσίες IT system integration για το βασικό πληροφοριακό σύστημα ARIS, που εφαρμόζει τους κανονισμούς και τις πολιτικές στον ενεργειακό τομέα.

ESMA

Σχεδίαση, εγκατάσταση, διαχείριση και υποστήριξη των δικτυακών υποδομών ως υπηρεσίες, μέχρι το 2024, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το 2029.

ΔΕΔΑ Α.Ε.

Απομακρυσμένη διαχείριση μετρητών φυσικού αερίου μέσω προηγμένης πλατφόρμας Internet of Things (IoT).

Δημόσιος Τομέας Covid 19

Είμαστε δίπλα στην πολιτεία στηρίζοντας την προσπάθεια της για επιτάχυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού.

Coca-Cola HBC

Ανασχεδιασμός και αναβάθμιση της ΙΤ υποδομής για την εφαρμογή SAP Business Warehouse, παροχή τεχνικής υποστήριξης των πληροφοριακών συστημάτων καθώς και δημιουργία ενός υπερσύγχρονου Data Center.

Όμιλος Ξενοδοχείων Μήτσης

Έξυπνη ψηφιακή διαχείριση του συνόλου των δεδομένων της επιχείρησης, μέσω μιας κεντρικής cloud πλατφόρμας, που λειτουργεί με αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

Eurobank

Προηγμένη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης με την υπηρεσία v-Banking για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών πελατών της τράπεζας.

Fraport Greece

Aναβάθμιση των 14 αεροδρομίων της Fraport Greece, με στόχο την διασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς επικοινωνίας τους, την αποδοτικότερη λειτουργία τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Πυροσβεστικό Σώμα

Καλύτερος συντονισμός των πυροσβεστικών μονάδων και παροχή άμεσης και διαρκούς ενημέρωσης στους πολίτες με χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

ΟΠΑΠ

Αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών των πρακτορείων, με εξασφάλιση υψηλής διαθεσιμότητας, αποτελεσματικής λειτουργίας και καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών.

ΕΔΕΤ

Εξασφάλιση αναβαθμισμένης εξυπηρέτησης προς τους ασθενείς και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους των νοσοκομείων, με την εγκατάσταση του νέου Data Center του ΕΔΕΤ.

Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής

Υπηρεσίες απομακρυσμένης εξέτασης και διάγνωσης αντίστοιχες με εκείνες των μεγάλων αστικών κέντρων, σε κατοίκους και επισκέπτες απομακρυσμένων νησιών του Αιγαίου.

Όμιλος ΙΑΣΩ

Λύσεις e-health που διασφαλίζουν την ασφαλή και ταχύτερη εύρεση και ανάκτηση πληροφοριών καθώς και την ελαχιστοποίηση δαπανών και διαδικασιών.

Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου

Το νοσοκομείο του αύριο, σήμερα! Άμεση και εύκολη πρόσβαση του ιατρικού/νοσηλευτικού προσωπικού σε οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Δημιουργήθηκε η πρώτη έξυπνη πανεπιστημιούπολη, με τη χρήση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας NBIOT (Narrow-Band Internet Of Things), μέσα από καινοτόμες εφαρμογές διαχείρισης.

Οινοποιείο Κυρ-Γιάννη

Διασφάλιση της ποιότητας του κρασιού μέσα από την εφαρμογή Smart Wine, που αξιοποιεί την τεχνολογία NarrowBand IοΤ και διασφαλίζει τις συνθήκες ποιότητας του κρασιού σε κάθε βήμα.

INTERAMERICAN

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας με τις υπηρεσίες COSMOTE Managed Security Services, που προσφέρουν εντοπισμό αδυναμιών, επιθέσεων και εξασφάλιση προστασίας των υποδομών.

Radisson Blu Beach Resort

Εξειδικευμένες λύσεις δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις μιας σύγχρονης πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης ”112”

Αναβάθμιση της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης ”112 και βελτιστοποίηση της διαχείρισης περιστατικών και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.