Το μεγαλύτερο 4G δίκτυο στην Ελλάδα!
Ανακάλυψε περισσότερα
Όσο οι δικές σου ανάγκες
για Mobile Internet θα αυξάνονται,
εμείς θα αναπτύσσουμε το δίκτυο μας για να είμαστε πάντα εκεί
που μας χρειάζεσαι!
Η COSMOTE έφερε για πρώτη φορά το δίκτυο 4G το 2012 και μέχρι σήμερα το 99% του πληθυσμού της χώρας μπορεί να απολαμβάνει τις απίστευτες δυνατότητες ενός αξεπέραστου και αξιόπιστου δικτύου. Μόνο την τελευταία τριετία, αυξήσαμε τη χωρητικότητα, του 4G δικτύου μας κατά 100%, γεγονός που έχει επιτρέψει τον τετραπλασιασμό της κίνηση δεδομένων στη χώρα μας, διασφαλίζοντας έτσι την βέλτιστη εμπειρία Mobile Internet για όλους.
Η αφοσίωσή μας σε ένα δίκτυο υπεροχής,
μας έφερε για άλλη μια χρονιά στη Νο1 θέση.
Βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής στην Ελλάδα για 7η συνεχή χρονιά από την Ookla®, την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις Mobile Internet. Το Speed Score™ της COSMOTE παραμένει για ακόμη μια φορά υπερδιπλάσιο από του δεύτερου παρόχου*.
Δες τα αποτελέσματα
* Βασισμένο σε ανάλυση της Ookla® των Speedtest Intelligence® δεδομένων για το 1ο εξάμηνο 2023. Τα εμπορικά σήματα της Ookla χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης και ανατυπώνονται με άδεια.
Πιστοποίηση best in test για τις υπηρεσίες Mobile Internet και φωνής, για 9η συνεχή φορά, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, Umlaut Communications.
Δες τα αποτελέσματα
 
 
Email 5MB σε λιγότερο από
1 δευτερόλεπτα
 
HD Video 5’ σε λιγότερο από
15 δευτερόλεπτα
 
10 τραγούδια Mp3 σε λιγότερο από
5 δευτερόλεπτα
 
Μία ιστοσελίδα σε λιγότερο από
1 δευτερόλεπτα
Το δίκτυο κινητής COSMOTE επεκτείνεται διαρκώς
για να έχεις γρήγορο Mobile Internet σε περισσότερα
σημεία από οποιαδήποτε άλλο δίκτυο!
Πληθυσμιακή κάλυψη 4G
99%
Γεωγραφική κάλυψη 4G
94%
Θαλάσσια κάλυψη 4G
98%
Πληθυσμιακή κάλυψη 4G+
96%
Τι σημαίνει έστω και 1% διαφορά
στην κάλυψη δικτύων
50 χιλιάδες
λιγότερα frozen videos
200 χιλιάδες
λιγότερα αποτυχημένα SMS
50 εκατομ.
λιγότερα dropped calls
200 εκατομ.
λιγότερα failed calls
*Οι μετρήσεις προκύπτουν από ετήσια στατιστικά στοιχεία δικτύου.
 
Εξελίσσουμε διαρκώς το
δίκτυό μας
ανοίγοντας το δρόμο σε νέες δυνατότητες
που θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο για όλους.
Στην COSMOTE δουλεύουμε καθημερινά για την εξέλιξη του δικτύου κινητής, αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο 4G.
Καθώς το COSMOTE 4G προσφέρει πιο γρήγορο, σταθερό και αξιόπιστο Mobile Internet, καλύπτοντας όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες του σήμερα, αφήνουμε χώρο για την ανάπτυξή του καταργώντας το δίκτυο 3G.
Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσουμε το αντίστοιχο φάσμα για την ενίσχυση του δικτύου COSMOTE 4G, που καλύπτει πολύ αποδοτικότερα τις απαιτήσεις μας για πολύ υψηλότερες ταχύτητες και χαμηλότερο latency.
Γενικά για το 4G
Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις.
Γιατί να επιλέξω το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE;
Το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE βελτιώνει απίστευτα την εμπειρία σου στο Mobile Internet, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες* για να μπορείς να πλοηγείσαι ακόμα πιο γρήγορα στο Internet, να βλέπεις HD Videos χωρίς διακοπές και να κατεβάζεις και να ανεβάζεις ταχύτατα μεγάλα αρχεία!

*Το δίκτυο COSMOTE 4G/4G+ τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) Advanced Pro προσφέρει μοναδική εμπειρία στο χρήστη με περισσότερο από 6 φορές υψηλότερη μέση ταχύτητα από το δίκτυο 3G. Η μέση ταχύτητα πρόσβασης μέσω του δικτύου 3G της COSMOTE ξεπερνάει τα 10 Mbps. Τα στοιχεία αυτά πιστοποιούνται από την τελευταία έρευνα της ανεξάρτητης εταιρείας P3, η οποία διενεργήθηκε τον Οκτώβριο του 2017. Η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων εξαρτάται από τον τερματικό εξοπλισμό του χρήστη, την περιοχή που βρίσκεται ο συνδρομητής όπως επίσης και το πλήθος των συνδρομητών που κάνουν ταυτόχρονη χρήση στην περιοχή κάλυψης
Ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στο δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE από τη σύνδεση μου;
Δεν χρειάζεται να προβείς σε κάποια ενέργεια. Η πρόσβαση στο δίκτυο 4G/4G+ είναι δυνατή για όλους τους συνδρομητές COSMOTE.
Υπάρχει διαφορά στις χρεώσεις αν κάνω χρήση του δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE για Internet & κλήσεις;
Οι υφιστάμενες χρεώσεις δεν θα διαφοροποιούνται αν ο συνδρομητής κάνει χρήση του δικτύου 4G.
Οι υψηλότερες ταχύτητες του νέου δικτύου COSMOTE 4G επιτρέπουν την ευκολότερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, όπως HD Streaming και HD Video Conferencing καθώς και την ταχύτατη αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων.

Ενδεικτικά παραδείγματα χρήσης
 • Παρακολούθηση High Definition Video Streaming: περίπου 2GB/ώρα
 • Παρακολούθηση Video Streaming κανονικής ανάλυσης: περίπου 650ΜΒ/ώρα
 • Πλοήγηση σε ιστοσελίδες: περίπου 50ΜΒ/ώρα
 • Αποστολή Mail/μήνα: περίπου 512ΚΒ/mail
 • Αποστολή φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης: περίπου 5ΜΒ/φωτογραφία
Πως μπορώ να ελέγχω τη χρήση Internet που κάνω;
Με την αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE My Internet μπορείς να έχεις πραγματικό έλεγχο κόστους των MB σου και την ασφάλεια ότι δεν θα χρεωθείς ούτε 1 ευρώ παραπάνω, χωρίς να το επιλέξεις!

Ενημερώνεσαι άμεσα όταν τελειώνουν τα ΜΒ
Αν είσαι συνδρομητής συμβολαίου COSMOTE Mobile, όταν καταναλωθεί το 80% των δωρεάν ΜΒ σου θα λαμβάνεις ενημερωτικό SMS που θα περιλαμβάνει το link της σελίδας της υπηρεσίας (http://myinternet.cosmote.gr) για να αποφασίσεις πώς θα συνεχίσεις. Αντίστοιχα, για τους συνδρομητές COSMOTE Mobile Καρτοσυμβόλαιο ή Καρτοκινητής, όταν απομείνουν 10ΜΒ για πλοήγηση στο Internet θα αποστέλλεται αντίστοιχο SMS.
Επιπλέον, όταν καταναλωθεί το 100% των δωρεάν ΜΒ, η πρόσβαση στο Internet θα διακόπτεται και εφόσον εκείνη τη στιγμή πλοηγείσαι στο Internet θα οδηγείσαι αυτόματα στη σελίδα της υπηρεσίας, ενώ ταυτόχρονα θα λαμβάνεις και ενημερωτικό SMS.

Αποφασίζεις πώς θα συνεχίσεις
Αν θες να συνεχίσεις το σερφάρισμα, μπορείς να επιλέξεις από το κινητό σου ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα mobile Internet.

Γνωρίζεις τα διαθέσιμα ΜΒ
Ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τα διαθέσιμα ΜΒ σου, πότε ανανεώνονται και πότε λήγουν τα πακέτα mobile Internet που έχεις αγοράσει.

Η Υπηρεσία παρέχεται σε όλα τα προγράμματα Οικιακών πελατών Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής. Όταν κάνεις νέα σύνδεση η υπηρεσία COSMOTE My Internet θα είναι προενεργοποιημένη.
Εναλλακτικά, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη νέα υπηρεσία με τους εξής τρόπους:
 • μέσω της σελίδας http://myinternet.cosmote.gr
 • με δωρεάν SMS στο 1333, στέλνοντας MI.
 • μέσω του My COSMOTE App ή της ενότητας My COSMOTE στο cosmote.gr
 • σε ένα κατάστημα COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 • τηλεφωνικά στην Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής, 13888
Για τους Συνδρομητές Συμβολαίου, κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας COSMOTE My Internet ενεργοποιείται υποχρεωτικά και η υπηρεσία Cost Control.

Επιπλέον μπορείς να ελέγχεις το υπόλοιπο των διαθέσιμων ΜΒ σου ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής My COSMOTE App ή εναλλακτικά στέλνοντας «1» με Δωρεάν SMS στο 1256.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία «Έλεγχος Υπολοίπου» κάνε κλικ εδώ.
Με ποιές συσκευές μπορώ να χρησιμοποιώ τo 4G δίκτυο της COSMOTE;
Για τη πρόσβαση στο δίκτυο 4G είναι απαραίτητη η χρήση συσκευών που υποστηρίζουν LTE. Η COSMOTE προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών 4G Smartphones, Tablets και USB Sticks για να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορο Mobile Internet.
Οι 4G συσκευές απαιτούν νέα κάρτα SIM;
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάρτες SIM που δουλεύουν με το υπάρχον 3G δίκτυο
Χρειάζομαι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να συνδεθώ στο δίκτυο 4G/4G+;
Για τη πρόσβαση στο δίκτυο δε χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις στη 4G συσκευή σου.
Είμαι κάτοχος συσκευής 4G την οποία δεν έχω αγοράσει από το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο δίκτυο 4G της COSMOTE;
Θα πρέπει να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα του δικτύου της COSMOTE ώστε να γίνει έλεγχος αν η συσκευή σου υποστηρίζει το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE. Εναλλακτικά κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13818 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE).
Κατάργηση δικτύου 3G
Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις.
Τι είναι το 3G δίκτυο και για ποιο λόγο το καταργείτε;
Για πάνω από 25 χρόνια το δίκτυο κινητής αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς δίνοντας εντυπωσιακές υπηρεσίες στους καταναλωτές όπου και εάν βρίσκονται. Το 3G δίκτυο κυριάρχησε την δεκαετία του 2000 δίνοντας πρόσβαση στο internet για απλές χρήσεις όπως η αποστολή φωτογραφιών, το email και το σερφάρισμα.

Τα τελευταία χρόνια η χρήση του internet από κινητό έχει αυξηθεί ραγδαία. Για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τη συνεχώς αυξημένη ζήτηση για data επενδύουμε στο 4G και σε νέες τεχνολογίες όπως το 5G και απελευθερώνουμε το φάσμα που χρησιμοποιεί το δίκτυο 3G ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία internet και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών.
Πότε θα καταργηθεί πλήρως το δίκτυο 3G, και τι σημαίνει η κατάργηση του 3G για μένα;
Η σταδιακή απενεργοποίηση του 3G θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 με στόχο να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2021, οπότε και η κάλυψη του 3G θα αντικατασταθεί πλήρως από το COSMOTE 4G. Αυτό σημαίνει ότι:
 1. Εάν έχετε συσκευή 4G δεν θα επηρεαστείτε από την αλλαγή, παρά μόνο εάν πρόκειται για συσκευή παλαιάς τεχνολογίας, όπου ενδεχομένως να παρατηρήσετε πολύ μικρές διαφορές.
 2. Εάν έχετε συσκευή 3G και θέλετε να έχετε την ίδια ή καλύτερη εμπειρία mobile internet θα πρέπει να την αντικαταστήσετε με μία νέα συσκευή 4G. Διαφορετικά θα μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε για υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων μέσω του δικτύου 2G με λιγότερες όμως δυνατότητες mobile internet.
 3. Εάν έχετε συσκευή 2G και είστε ικανοποιημένοι από τη σύνδεση mobile internet που έχετε, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία αλλαγή.
Πως μπορώ να έχω την καλύτερη δυνατή εμπειρία mobile internet στο δίκτυο COSMOTE;
Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία mobile internet στο δίκτυό μας, σας συστήνουμε να αποκτήσετε μια συσκευή 4GVOLTE τελευταίας τεχνολογίας γιατί:
 1. H εμπειρία σας θα βελτιωθεί σημαντικά μιας και το δίκτυο 4G / 4G+ της COSMOTE προσφέρει 6 φορές υψηλότερη μέση ταχύτητα από το δίκτυο 3G.
 2. Θα μπορείτε να αναβαθμίσετε και την εμπειρία της υπηρεσίας φωνής για να έχετε κάλυψη μέσω WiFi Calling σε δύσκολα σημεία που δεν υπάρχει επαρκές σήμα κινητής (π.χ. υπόγεια).
 3. Θα μπορείτε να κάνετε παράλληλη χρήση φωνής και internet.
Θα υπάρξει αλλαγή στις χρεώσεις;
Η κατάργηση του δικτύου 3G δεν θα προκαλέσει καμία μεταβολή στις μηνιαίες χρεώσεις.
Υπάρχει περίπτωση να μην έχω κάλυψη 4G;
Έχουμε αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα. Όλη η κάλυψη του 3G δικτύου θα αντικατασταθεί πλήρως από 4G. Επιπλέον η δωρεάν υπηρεσία WiFi Calling που είναι διαθέσιμη για όλες της 4G VoLTE συσκευές διασφαλίζει την κάλυψη στα ποιο απαιτητικά σημεία (υπόγεια κ.λ.π.) μέσω WiFi, αρκεί να υπάρχει σταθερή σύνδεση internet.
Θα επηρεάσει την 2G συσκευή μου η κατάργηση του 3G δικτύου;
Δεν θα επηρεαστεί καθόλου. Οι υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων ή η λειτουργία των POS και άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών για επιχειρήσεις θα παραμείνει ως έχει.
Θα επηρεάσει την 3G συσκευή μου η κατάργηση του 3G δικτύου;
Μετά την κατάργηση του 3G δικτύου, ο χρήστης που έχει στην κατοχή του 3G συσκευή θα αντιληφθεί πολύ φτωχές υπηρεσίες δεδομένων όταν δεν θα βρίσκεται συνδεδεμένος σε WiFi. Έτσι θα είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθεί τα κοινωνικά δίκτυα ή να χρησιμοποιεί γενικότερα υπηρεσίες μέσω internet. Όσον αφορά την φωνή όμως δεν θα δει διαφορές.

Για το λόγο αυτό, εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε το mobile internet στο κινητό σας προτείνουμε να αντικαταστήσετε τη 3G συσκευή σας με μία νέα συσκευή 4G VoLTE.
Θα επηρεάσει την 4G συσκευή μου η κατάργηση του 3G δικτύου;
Οι 4G συσκευές ανήκουν σε δύο μεγάλες κατηγορίες:
 1. Στις 4G VoLTE συσκευές που υποστηρίζουν WiFi Calling υπηρεσίες, δηλαδή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής μέσω 4G αλλά και κλήσεις μέσω WiFi Internet όπου δεν υπάρχει κάλυψη από δίκτυο κινητής αλλά υπάρχει WiFi Internet.
 2. Στις 4G non-VoLTE συσκευές που δεν υποστηρίζουν WiFi Calling υπηρεσίες.
Έτσι, εάν η συσκευή σας είναι 4G Non-VoLTE δεν θα δείτε διαφορά στην υπηρεσία internet, παρά μόνο κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών σας κλήσεων.

Εφόσον επιθυμείτε αναβάθμιση στην υπηρεσία φωνής για καλύτερη ποιότητα ή/και χρήση της δωρεάν υπηρεσίας WiFi Calling σε δύσκολα σημεία που δεν υπάρχει επαρκές σήμα κινητής (π.χ. υπόγεια), προτείνουμε την αντικατάσταση της 4G non-VoLTE συσκευής με 4G-VoLTE.
Είναι ακριβές οι 4G VoLTE συσκευές;
Όχι. Πλέον στην αγορά υπάρχουν συσκευές με πολύ λίγα χρήματα. Επί πλέον με το πρόγραμμα Buy Back μπορούμε να πάρουμε πίσω την παλαιά σας συσκευή και να σας δώσουμε την καινούργια 4G VoLTE με ακόμη χαμηλότερο κόστος.
Από πού μπορώ να αγοράσω μία 4G VoLTE συσκευή;
Προτείνουμε την αγορά της συσκευή σας από κάποιο κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή από τα site μας. Έτσι θα είστε 100% βέβαιοι ότι η συσκευή θα λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συσκευή, μπορεί ωστόσο να αγοραστεί και από οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή ηλεκτρονικό σημείο πώλησης στην Ελλάδα, λαμβάνοντας βέβαια την διαβεβαίωση του καταστήματος ως προς την ορθή λειτουργία της WiFi Calling υπηρεσίας.
Έχω tablet με ενσωματωμένη sim κάρτα. Με αφορά η κατάργηση του 3G δικτύου;
Εφόσον έχετε 4G tablet δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια εκ μέρους σας. Στην περίπτωση που έχετε 3G tablet θα πρέπει να το αντικαταστήσετε με ένα 4G προκειμένου να έχετε internet όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι σε WiFi.
Έχω ειδικό εξοπλισμό pocket WiFi (ή USB stick) προκειμένου να έχω internet. Με αφορά η κατάργηση του 3G δικτύου;
Εφόσον έχετε αγοράσει τον ειδικό εξοπλισμό προ πενταετίας ή παλαιότερα είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να τον αλλάξετε προκειμένου να συνεχίσετε να έχετε internet.
Είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE Double Play SIM. Με αφορά η κατάργηση του δικτύου 3G?
 • Εάν διαθέτετε τον εξοπλισμό HUAWEI B315s-22 θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσετε προκειμένου να συνεχίσετε να έχετε υπηρεσίες φωνής και Internet από το COSMOTE Double Play SIM. Η αντικατάσταση του εξοπλισμού σας θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ από την COSMOTE και το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα COSMOTE για να τον παραλάβετε. Παράλληλά με την παραλαβή του εξοπλισμού, θα προχωρήσετε και σε ΔΩΡΕΑΝ αντικατάσταση κάρτας SIM.

Στη συνέχεια το μόνο που θα χρειαστεί είναι να συνδέσετε τη νέα συσκευή σας στην πρίζα για να λειτουργήσει και να απολαμβάνετε ξανά την υπηρεσία COSMOTE Double Play SIM, μέσα από το δίκτυο 4G/4G+.

 • Εάν διαθέτετε τον εξοπλισμό νεότερης τεχνολογίας ΖΤΕ MF286R, δε θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε κάποια ενέργεια, καθώς θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες φωνής και Internet του COSMOTE Double Play SIM μέσα από το δίκτυο 4G/4G+.
Πώς μπορώ να μάθω τον τύπο της συσκευής μου;
Επισκεφθείτε μας σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δείξτε μας της συσκευή σας και θα σας πούμε εμείς. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στο 13888 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr/wificalling όπου θα βρείτε όλες τις 4G VoLTE συσκευές που υποστηρίζουν την υπηρεσία WiFi Calling.
Αρκεί να πάρω μία 4G VoLTE συσκευή για να έχω την υπηρεσία WiFi Calling;
Όχι. Σε αυτή την φάση θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η σχετική υπηρεσία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να στείλετε δωρεάν sms στο 1333 γράφοντας WIFICALL.
Ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό, θα επηρεαστεί η χρήση roaming που κάνω στο εξωτερικό από την κατάργηση του 3G;
Η κατάργηση του 3G αφορά μόνο την χρήση εντός Ελλάδος. Στο εξωτερικό θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας και σε δίκτυα 3G, αν και εμείς φροντίζουμε πάντα να εξασφαλίζουμε 4G ταχύτητες για να απολαμβάνετε ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης και στο εξωτερικό.
Χρησιμοποιώ τα προγράμματα της COSMOTE για την λειτουργία ΙοΤ εφαρμογών μέσω εξειδικευμένων συσκευών. Θα επηρεαστώ από την κατάργηση του 3G δικτύου;
Εφόσον οι συσκευές σας είναι συμβατές με 2G τεχνολογία & καλύπτονται οι απαιτήσεις των εφαρμογών σας σε ταχύτητα, δεν θα επηρεαστείτε.

Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε την σταδιακή σας μετάβαση σε ΙοΤ λύσεις 4G / 4G+ για καλύτερες ταχύτητες ή ΝΒ-ΙοΤ για καλύτερη ενεργειακή απόδοση & ισχυρό σήμα ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες κάλυψης.