Νέα Προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX

Με τα νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX έχεις απεριόριστη ομιλία, ακόμα περισσότερα data αλλά και δωρεάν άδειες Microsoft 365. Πλέον, οι καθημερινές δυνατότητες της επιχείρησής σου για επικοινωνία και συνεργασία δεν έχουν όρια και συμβιβασμούς.
Απόκτησέ το τώρα!
Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και θα σε καλέσουμε άμεσα!
Παρακαλούμε συμπλήρωσε έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου.
 
×
Ευχαριστούμε!
 
COSMOTE BUSINESS GIGAMAX

Δες τα προγράμματα
Τα νέα προγράμματα σου προσφέρουν:
 
Aπεριόριστα DATA & DATA BOOST
Με τα νέα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX Ultimate & Ultimate plus, έχεις απεριόριστα data για την επιχείρησή σου, χωρίς κανένα περιορισμό ταχύτητας στα δίκτυα 4G και 5G, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα. Επίσης, τώρα με τα νέα προγράμματα έχεις ακόμα περισσότερα data, ενώ για κάποιες μέρες που εσύ επιλέγεις γίνονται απεριόριστα, χάρη στην υπηρεσία Data Boost, μέσα από το My COSMOTE App.
 
Απεριόριστος χρόνος ομιλίας
Έχεις απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για να επικοινωνείς ελεύθερα με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου, έως 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς και έως απεριόριστο χρόνο για κλήσεις από την Ελλάδα προς τις χώρες της Ε.Ε.*

*διαθέσιμο σε συγκεκριμένα προγράμματα.
 
Δωρεάν άδειες Microsoft 365
Τώρα τα νέα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX Advanced, Ultimate & Ultimate Plus παρέχουν στην επιχείρησή σου δωρεάν άδειες Microsoft 365 ώστε να έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να εργάζεσαι και να συνεργάζεσαι αποτελεσματικά από παντού.
 
Roaming εντός και εκτός Ε.Ε.
Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνεις χρήση του δωρεάν χρόνου ομιλίας, των διαθέσιμων GB και SMS του προγράμματός σου. Επίσης αν ταξιδεύεις συχνά εκτός Ε.Ε. με τα νέα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX Ultimate & Ultimate plus απολαμβάνεις δωρεάν περιαγωγή και εκτός Ε.Ε. χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα COSMOTE Travel Pass για κάποιες μέρες που εσύ επιλέγεις.
 
Δωρεάν COSMOTE Mobile Security
Οι κινητές συσκευές και τα αρχεία της επιχείρησής σου είναι ασφαλή απέναντι σε επιθέσεις από κακόβουλο λογισμικό ή υποκλοπή δεδομένων.
Επιπλέον δυνατότητες για ακόμα χαμηλότερο κόστος
COSMOTE Business One
Συνδύασε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτεις με το σταθερό της επιχείρησής σου για να έχεις ακόμα περισσότερα οφέλη.
Μάθε περισσότερα