Νέα προγράμματα COSMOTE Βusiness Mobile

Με ακόμα περισσότερα data και ακόμα περισσότερο δωρεάν χρόνο ομιλίας για να επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου και να έχεις τον έλεγχο της επιχείρησής σου.
Τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile προσφέρουν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, περισσότερο δωρεάν χρόνο ομιλίας και SMS προς όλα τα δίκτυα και ακόμα περισσότερα data! Τώρα, μπορείς να επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος και να πλοηγείσαι στο internet με τα εταιρικά προγράμματα COSMOTE μέσω του COSMOTE 4G, του μεγαλύτερου δικτύου 4G στην Ελλάδα που επεκτείνεται συνεχώς για να προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία mobile internet με τις υψηλότερες ταχύτητες και κάλυψη στα περισσότερα σημεία της χώρας!
Δες τα προγράμματα
ΔΕΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ
Με τα νέα COSMOTE Business Mobile προγράμματα απολαμβάνεις
 
COSMOTE 4G
Διαθέτουμε το πιο εκτεταμένο δίκτυο 4G στην Ελλάδα και το επεκτείνουμε διαρκώς για να έχεις παντού γρήγορο και αξιόπιστο COSMOTE mobile internet και για την επιχείρησή σου.
 
My COSMOTE για Επιχειρήσεις
Βλέπεις τους λογαριασμούς, ελέγχεις τα κόστη και διαχειρίζεσαι τις συνδέσεις της επιχείρησής σου από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σου εύκολα και απλά όπου κι αν βρίσκεσαι.
 
Δωρεάν Roaming
Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρησιμοποιείς τον δωρεάν χρόνο ομιλίας, τα MB και τα SMS των COSMOTE προγραμμάτων σου και επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου σαν να είσαι στην Ελλάδα.
 
COSMOTE WiFi Calling
Μιλάς με τους συνεργάτες σου και τους εργαζομένους της επιχείρησής σου με τη βοήθεια της COSMOTE, ακόμα και στους πιο δυσπρόσιτους χώρους.
 
COSMOTE Mobile Security
Οι κινητές συσκευές της επιχείρησής σου είναι ασφαλείς απέναντι σε επιθέσεις από κακόβουλο λογισμικό ή υποκλοπή δεδομένων.
 
COSMOTE Business Email
Ενίσχυσε την εταιρική σου ταυτότητα με εταιρικό e-mail και 40GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο.
Επιπλέον δυνατότητες για ακόμα χαμηλότερο κόστος
COSMOTE Business One
Συνδύασε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτεις με το σταθερό της επιχείρησής σου για να έχεις ακόμα περισσότερα οφέλη.
Μάθε περισσότερα
Νέα προγράμματα
COSMOTE Business Mobile

Δες τα προγράμματα