COSMOTE Mobile 1500 | COSMOTE

COSMOTE Mobile 1500

COSMOTE Mobile 1500

1500 λεπτά

προς κινητά COSMOTE

200 λεπτά

προς άλλα κινητά και σταθερά

200 MB

για πλοήγηση στο Internet

1500 SMS

προς κινητά COSMOTE

28,90 €

Μηνιαίο Πάγιο

Τιμή με Φ.Π.Α. 25,80 €

Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 3,10 €

Περιλαμβάνεται έκπτωση 1€ λόγω προσφοράς e-λογαριασμού

Μοναδική εμπειρία 4G Mobile Internet και Ομιλίας στο αξεπέραστο δίκτυο COSMOTE

Αναζητάς μια λύση που καλύπτει βασικές ανάγκες για Mobile Internet και Ομιλία από το κινητό; Αυτό το πρόγραμμα σου ταιριάζει!
  • Ενσωματωμένα MB με δυνατότητα να προσθέσεις μόνιμα στο πρόγραμμά σου επιπλέον 500MB μόνο με 4,9€/μήνα ή 2GB μόνο με 9,9€/μήνα.
  • Υπηρεσία COSMOTE My Internet, για να έχεις πραγματικό έλεγχο κόστους των ΜΒ σου και την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να χρεωθείς ούτε 1 ευρώ παραπάνω χωρίς να το επιλέξεις!
  • 2 μήνες Δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ασφαλή πλοήγηση στο Internet από το κινητό.
  • Δωρεάν επιπλέον κάρτα SIM (αξίας 3,02€/μήνα), για να χρησιμοποιείς τα ΜΒ του προγράμματός σου και σε άλλη συσκευή π.χ. tablet.
  • Δωρεάν Roaming στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιπλέον, σε Ισλανδία, Λίχτενσταϊν και Νορβηγία.*
  • Πρόσβαση στην υπηρεσία COSMΟΤΕ TV GO Εάν είσαι συνδρομητής COSMOTE TV, μπορείς να βλέπεις επιλεγμένα κανάλια της COSMΟΤΕ TV στο κινητό σου ή στο tablet σου, μέσα από το δίκτυο 3G/4G της COSMOTE κάνοντας χρήση των MB του προγράμματος σου ή χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε Wi-Fi δίκτυο.

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12% Ο μηνιαίος λογαριασμός για κάθε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας επιβαρύνεται με υψηλότερο Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας εάν το ύψος του (προ ΦΠΑ) ανέλθει σε κλίμακα στην οποία εφαρμόζεται υψηλότερο τέλος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας πάτησε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις του προγράμματος δες εδώ.

*Κατά την περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ δεν καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά COSMOTE, σταθερά ή τυχόν προσφορές. Οι κλήσεις που εμπίπτουν στην παραπάνω χρήση καταναλώνονται από το διαθέσιμο χρόνο ομιλίας προς όλους ή προς τρίτα δίκτυα. Μάθε περισσότερα εδώ.

 

test

Βοήθεια