Η COSMOTE TV αλλάζει την τηλεοπτική σου εμπειρία και πρωταγωνιστής είσαι εσύ!

Με τη νέα hybrid υπηρεσία της COSMOTE TV έχεις πλέον τη δυνατότητα να αποφασίζεις πότε, που και από ποια συσκευή θα απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, αφού έχεις τις παρακάτω διαδραστικές δυνατότητες:

  • COSMOTE TV GO: παρακολουθείς αυτό που θες, από όποια συσκευή θες.
  • COSMOTE CINEMA ON DEMAND: για να απολαμβάνεις νέες ταινίες, αμέσως μετά τον κινηματογράφο, όποτε θελήσεις.
  • ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (PVR): για να προγραμματίζεις τις εγγραφές σου σε ενσωματωμένο ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να μη χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου προγράμματα. Μέσω του COSMOTE TV GO υπάρχει η δυνατότητα και απομακρυσμένης εγγραφής σε αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο.
  • COSMOTE REPLAY TV: για να ‘γυρίζεις’ τον χρόνο πίσω μέχρι και 48 ώρες σε επιλεγμένα κανάλια ώστε να μην αγχώνεσαι αν θα χάσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα.
  • COSMOTE TV PLUS: για να έχεις στη διάθεσή σου, όποτε θέλεις και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μία πλούσια συλλογή από ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς επίσης ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY, όλα σε high definition, εφόσον τα κανάλια περιλαμβάνονται στο πακέτο συνδρομής σου.


Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται από τον OTE. Για λειτουργία hybrid απαιτείται σύνδεση του αποκωδικοποιητή στο internet. Στις υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV & COSMOTE TV GO παρέχεται δυνατότητα θέασης  επιλεγμένων προγραμμάτων. Η προβολή του περιεχομένου της υπηρεσίας COSMOTE TV GO είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα. Η υπηρεσία COSMOTE TV GO προϋποθέτει OTE ADSL/VDSL σύνδεση ή /και COSMOTE mobile σύνδεση για χρήση εκτός σπιτιού.

 

Image

Έχεις ήδη hybrid αποκωδικοποιητή;

Εάν έχεις ήδη hybrid αποκωδικοποιητή ή έχεις αναβαθμίσει τον αποκωδικοποιητή σου σε hybrid, τότε θα πρέπει να βλέπεις το μενού της εικόνας αριστερά. Για να μπορείς να απολαύσεις τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet οποιουδήποτε παρόχου.

Δες αναλυτικά πώς
Image

Δεν έχεις ακόμα hybrid αποκωδικοποιητή;

Εάν δεν έχεις hybrid αποκωδικοποιητή ή δεν έχεις αναβαθμίσει τον αποκωδικοποιητή σου σε hybrid μπορείς να το κάνεις δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.
 

H διαδικασία είναι απλή και για τα περισσότερα μοντέλα αποκωδικοποιητών η αναβάθμιση γίνεται απομακρυσμένα με την αποστολή ενός SMS.
 

Στη συνέχεια, για να αποκτήσεις πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες, χρειάζεται απλά να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet οποιουδήποτε παρόχου.

 

Μάθε περισσότερα