Με την hybrid υπηρεσία της COSMOTE TV, αλλάζει η τηλεοπτική σου εμπειρία! Γιατί τώρα, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο όποτεόπου και από όποια συσκευή θέλουν, με διαδραστικές δυνατότητες όπως: MOVIES CLUBΥπηρεσία Εγγραφής Προγραμμάτων (PVR)COSMOTE REPLAY TV και COSMOTE TV PLUS

 

Εάν έχεις hybrid αποκωδικοποιητή ή έχεις αναβαθμίσει τον αποκωδικοποιητή σου σε hybrid...
για να μπορείς να απολαύσεις τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet οποιουδήποτε παρόχου. Δες αναλυτικά εδώ.

 

Εάν δεν έχεις ήδη hybrid αποκωδικοποιητή, ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:
Εάν στον αποκωδικοποιητή σου η ένδειξη ώρας που εμφανίζεται στο καντράν έχει κόκκινο χρώμα…
σημαίνει ότι έχεις αποκωδικοποιητή KAON NS1110 ή αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο TECHNICOLOR DSI810.*

Στείλε SMS στο 54994 γράφοντας τη λέξη “HYBRID” κενό και τον αριθμό της συνδρομητικής σου κάρτας π.χ. HYBRID 123456

Τον αριθμό της συνδρομητικής σου κάρτας μπορείς να τον βρεις στο μενού: Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Συστήματος > Πληροφορίες Συστήματος > Αριθμός Κάρτας. Ο αριθμός της κάρτας θα πρέπει να συμπληρωθεί χωρίς κενά. Κόστος SMS 0,1116€.

 

Επίλεξε το μοντέλο του αποκωδικοποιητή σου παραπάνω ή από τη λίστα δεξιά για να δεις αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία αναβάθμισης.

 

Εάν στον αποκωδικοποιητή σου η ένδειξη ώρας που εμφανίζεται στο καντράν έχει πράσινο χρώμα…

σημαίνει ότι έχεις αποκωδικοποιητή KAON MEDIA KTSF-Β3202NSO. Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις αν θες να μπορείς να απολαμβάνεις κι εσύ τις διαδραστικές δυνατότητες.

 

Hints & Tips Εξυπηρέτησης: δες αναλυτικό video με οδηγίες για την αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή σου σε hybrid και συνοπτικό video με οδηγίες.

 

* Σημειώνεται ότι στην περίπτωση του ΤECHNICOLOR DSI810, τον αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, με την αναβάθμιση θα χαθεί οποιοδήποτε ήδη αποθηκευμένο περιεχόμενο στον σκληρό δίσκο.

Βρες τον αποκωδικοποιητή που διαθέτεις