×

Για να αποκτήσεις κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

Τώρα γηπεδάκι!

Τώρα γηπεδάκι με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 

για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!

Μάθε περισσότερα για την ομάδα εδώ


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

ΒΗΜΑ 1

Για να αποκτήσεις τον DEALS for YOU κωδικό σου:

  • Μπες στην εφαρμογή WHAT’S UP και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το WHAT’S UP  για android εδώ ή για iOS εδώ ή
  • Στείλε κενό SMS στο 19019. 

Χρέωση ανά sms 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό  DEALS for YOU.

ΒΗΜΑ 3

Εξαργύρωσε τον κωδικό αυτό στο ταμείο του φυσικού καταστήματος πώλησης εισιτηρίων της ομάδας (Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Εκδοτήριο εισιτηρίων Θύρας 2, οδός Γιαννιτσών) αφού γίνει πρώτα τηλεφωνική επιβεβαίωση κράτησης στο τηλέφωνο 210-5777706 / 210-5774003 και απόκτησε 2 εισιτήρια στην τιμή του 1

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά ισχύει για όλους τους εντός έδρας  αγώνες και για τους πρώτους 100 κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU (200 εισιτήρια συνολικά) που θα χρησιμοποιηθούν για αγορά 2 εισιτηρίων, στη θύρα 2 του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Η προσφορά ισχύει μόνο για την αγορά εισιτηρίων μέσω του φυσικού καταστήματος πώλησης εισιτηρίων της ομάδας, στο εκδοτήριο εισιτηρίων της Θύρας 2. Το κατάστημα πώλησης εισιτηρίων είναι ανοικτό  τουλάχιστον από την προηγουμένη ημέρα, καθώς και την ημέρα του αγώνα, ενώ  η διάθεση των εισιτηρίων στους πελάτες θα σταματάει 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ώρες προπώλησης εισιτηρίων ανακοινώνονται με επίσημη ανακοίνωση στο  site : www.atromitosfc.gr.

Κατά την αγορά των εισιτηρίων θα πρέπει να υπάρχει ενεργός κωδικός DEALS for YOU. Υπενθυμίζεται ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι από 2 κωδικοί ανά ημέρα, ανά συνδρομητή.

MEDIA GALLERY