×

Για να αποκτήσεις κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

φοιτητομενού ΤΩΡΑ!

Με 2 Classic Cheeseburgers + 1 μερίδα πατάτες με μόνο 3,90€ στα Goody’s Burger House,

αποκλειστικά για συνδρομητές WHAT’S UP Student.

Έχεις WHAT’S UP Student; ΤΩΡΑ δεν θα πεινάσεις ποτέ φοιτητή μου! Απόλαυσε το πιο αγαπημένο φοιτητικό μενού σε ένα κατάστημα Goody's Burger House.

Και για να χωνέψεις σου κάνουμε 250MB ΔΩΡΟ

για 1 μέρα, με το που εξαργυρώσεις τον κωδικό σου!

Δες τα καταστήματα που συμμετέχουν στην προσφορά εδώ.


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

ΒΗΜΑ 1

Για να αποκτήσεις τον DEALS for YOU κωδικό σου:

  • Μπες στην εφαρμογή WHAT’S UP και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το WHAT’S UP  για android εδώ ή για iOS εδώ ή
  • Στείλε κενό SMS στο 19019. 

Χρέωση ανά sms 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό DEALS for YOU κωδικό.

ΒΗΜΑ 3

Με τον κωδικό αυτό μπορείς να απολαύσεις 2 Classic Cheeseburgers + 1 μερίδα πατάτες με μόνο 3,90€ δίνοντας τοv στο ταμείο του Goody's Burger House.

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά ισχύει μόνο για κατανάλωση εντός των καταστημάτων Goody's Burger House.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τα προγράμματα What’s Up και Καρτοσυμβόλαιο που είναι εγγεγραμμένα στη φοιτητική προσφορά και για τα What’s Up που είναι εγγεγραμμένα στη μαθητική προσφορά. Ο κωδικός ισχύει για εξαργύρωση σε μια από τις δύο προσφορές Goody's.

 H προσφορά δεν ισχύει για τα καταστήματα εντός καραβιών, αεροδρομίων και  Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) ή για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω ιστοσελίδων τρίτων συνεργατών.

Η τιμή προσφοράς 3,90€ ενδέχεται να διαφοροποιείται ανά κατάστημα και είναι η μέγιστη τιμή που μπορεί να διατίθεται η προσφορά.

Το δώρο των 250MB αποδίδεται άμεσα μετά την εξαργύρωση του κωδικού στα Goody’s, μόνο μία φορά, μέσα σε 24 ώρες ανεξάρτητα με τον αριθμό των κωδικών που εξαργυρώνονται και μόνο για την προσφορά «2 Classic Cheeseburgers + 1 μερίδα πατάτες».

  • Ο ενσωματωμένος όγκος δεδομένων του πακέτου (250ΜΒ) ισχύει για 24 ώρες από την ενεργοποίησή του.
  • Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί  νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο δεδομένων, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται.
  • Για τους συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί  νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB ενεργοποιείται η υπηρεσία Mobile Internet DayPass με χρέωση 1,30€/ημερα.
  • Η κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ του πακέτου δεν είναι διαθέσιμη για χρήση στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

MEDIA GALLERY