×

Για να αποκτήσεις κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

Τώρα μπασκετάκι!

Τώρα έχεις 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 για όλους τους εντός έδρας αγώνες 
της αγαπημένης σου ομάδας μπάσκετ, Ολυμπιακό!
Κλείσε τα εισιτήριά σου εδώ


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

ΒΗΜΑ 1

Για να αποκτήσεις τον DEALS for YOU κωδικό σου:

  • Μπες στην εφαρμογή WHAT’S UP και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το WHAT’S UP  για android εδώ ή για iOS εδώ ή
  • Στείλε κενό SMS στο 19019. 

Χρέωση ανά sms 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό  DEALS for YOU.

ΒΗΜΑ 3

Εξαργύρωσε τον κωδικό αυτό εδώ και απόκτησε 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά ισχύει για όλους τους εντός έδρας  αγώνες, για τους πρώτους 130 κωδικούς DEALS for YOU (260 εισιτήρια συνολικά) που θα χρησιμοποιηθούν για αγορά εισιτηρίων στο Τμήμα 311. Εξαιρούνται οι εντός έδρας αγώνες με REAL MADRID, CSKA MOSCOW, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ SUPERFOODS, FENERBAHCE, BARCELONA, οι αγώνες play off της Euroleague και οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος όπου οι διαθέσιμοι κωδικοί DEALS for YOU ανέρχονται σε 50 (100 εισιτήρια συνολικά). Η προσφορά ισχύει μόνο για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων και για διάστημα έως 6 ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους μεμονωμένους ευρωπαϊκούς αγώνες και τους αγώνες εναντίον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ SUPERFOODS είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού (απαιτείται μία κάρτα φιλάθλου ανά εισιτήριο).