×

Για να αποκτήσεις κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό WHAT'S UP DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

ΤΩΡΑ γελάς με την ψυχή σου!

Μην χάσεις το Athens Comedy Festival, το μοναδικό φεστιβάλ γέλιου που πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Gazi Live από τις 6 έως και τις 9 Ιουνίου. Απόλαυσε δίωρα multi shows με πολλούς κωμικούς, tailor made παραγωγές, late night shows, αλλά και τον διεθνή κωμικό Michael Winslow, από την "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων ανά παράσταση!

Μην κρατιέσαι λοιπόν… Γέλασε άφοβα. Το μεγάλο φεστιβάλ κωμωδίας επέστρεψε στην πόλη.

Τσέκαρε περισσότερα στο www.athenscomedyfestival.gr

 


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

ΒΗΜΑ 1

Για να αποκτήσεις τον DEALS for YOU κωδικό σου

Μπες στο WHAT’S UP Application και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το WHAT’S UP Application για android εδώ ή για iOS εδώ .

στείλε κενό SMS στο 19019. 
 

Xρέωση ανά SMS 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

ΒΗΜΑ 2
Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό DEALS for YOU.
ΒΗΜΑ 3

Μπες εδώ , επίλεξε ΚΡΑΤΗΣΗ στην παράσταση που σε ενδιαφέρει, και στη συνέχεια επίλεξε «Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς» όπου θα ανοίξει το ειδικό πεδίο για να συμπληρώσεις τον κωδικό σου, και να αποκτήσεις 2 εισιτήρια στην τιμή του 1!

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά παράσταση. Από την προσφορά εξαιρείται το Golden Pass.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων που πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr ,εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προσφοράς ανά παράσταση.

MEDIA GALLERY