Νέα υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ!

Τώρα, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προγράμματα, όλο το χρόνο, είτε στο σπίτι σου ή στο εξοχικό σου και χωρίς να μεταφέρεις κάθε φορά τον εξοπλισμό σου!  


Εφόσον είσαι οικιακός συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, μόνο με επιπλέον 3€/μήνα, σε ένα οποιαδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλώντας στο 13888 ή μέσα από το cosmote.gr.

 

Η υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ λειτουργεί εναλλάξ με την βασική COSMOTE TV υπηρεσία. Έτσι, εφόσον έχεις αποκτήσει και εγκαταστήσει την υπηρεσία* COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, κάθε φορά που επιθυμείς να πας στην εξοχική σου κατοικία απλά θα πρέπει να:

 

  • Να στείλεις ένα SMS** στο 54994 γράφοντας «ON [κενό και τον αριθμό της κάρτας]» για την ενεργοποίηση του εξοπλισμού του εξοχικού σου (και ταυτόχρονη απενεργοποίηση του άλλου εξοπλισμού) ή «OFF [κενό και τον αριθμό της κάρτας]» για απενεργοποίηση του εξοπλισμού της βασικής COSMOTE TV υπηρεσίας (και ταυτόχρονη ενεργοποίηση του εξοπλισμού του εξοχικού).

  • Να μπεις στο www.cosmote.gr στην σελίδα My Cosmote/My TV, και να επιλέξεις «Ενεργοποίηση Εξοπλισμού» στην ενότητα «Ενεργά Πακέτα». Ομοίως για να απενεργοποιήσεις το εξοχικό θα πρέπει να επιλέξεις «Απενεργοποίηση Εξοπλισμού» στην ίδια ενότητα.

 

Η αλλαγή γίνεται εντός ολίγων λεπτών και η θέαση ξεκινά αμέσως!

* Το κόστος εγκατάστασης της υπηρεσίας COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, εφόσον επιλέξεις έναν από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες ανέρχεται στα 85€ (τυπική εγκατάσταση και κεραιοσύστημα).

** Χρέωση αποστολής SMS 0,1116€/SMS

Να σημειώσουμε πως πριν την αποστολή του SMS, είναι απαραίτητο να ανοίξετε τον αποκωδικοποιητή που θέλετε να ενεργοποιήσετε και να έχετε φροντίσει ο άλλος αποκωδικοποιητής να είναι ήδη απενεργοποιημένος.

Η πρόσθετη υπηρεσία COSMΟΤΕ TV ΕΞΟΧΙΚΟ είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης δώδεκα (12) μηνών.