Το Μεγάλο Αφιέρωμα του Ιανουαρίου-Ένας Χρόνος COSMOTE HISTORY

Κάθε Κυριακή στις 21.00, εννέα επιλεγμένα ντοκιμαντέρ.

Ένας χρόνος πέρασε στο COSMOTE HISTORY. Ένας χρόνος γεμάτος εμπειρίες, γνώση, ομαδική προσπάθεια, αγάπη και αφοσίωση στο κανάλι που αγκάλιασε την Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Τόποι, Πρόσωπα, Ιστορικά γεγονότα, Επιστήμες, Τέχνη, Ελληνική Παράδοση, Πολιτισμός. Ένα ένα τα κομμάτια της Ιστορίας μπήκαν στη θέση τους και όσα ονειρευτήκαμε έγιναν πραγματικότητα. 

Η πρώτη αυτή διαδρομή μας ήταν πραγματικά εποικοδομητική. Επαφές και σημαντικές συνεργασίες. Πρώτες προβολές για την ελληνική τηλεόραση. Ανακαλύψεις νέων τίτλων. Ανάδειξη υλικού Ιστορικών Αρχείων: Πολεμικό Μουσείο. Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών. Η COSMOTE TV όμως δεν έμεινε εκεί. Έδωσε την ώθηση να προχωρήσουμε και στο επόμενο, το πιο σημαντικό μας βήμα. Ελλάδα από το Α ως το Ω! Κορυφές! Αυτοί που τόλμησαν! Η δική μας παρακαταθήκη στη μνήμη και την ανάδειξη της χώρας μας. Οι δικές μας παραγωγές! 

Όλο τον Ιανουάριο, κάθε Κυριακή στις εννέα το βράδυ, εννέα επιλεγμένα ντοκιμαντέρ, που καλύπτουν όλες τις θεματικές μας, έρχονται για να θυμίσουν σε όλους μας αυτή την πορεία.

Τη νέα χρονιά συνεχίζουμε...