Δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα site
Δείτε όλα τα site Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό. Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό.
 
Η COSMOTE (www.cosmote.gr) είναι η κορυφαία εταιρεία κινητών τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, ενώ μαζί με τις θυγατρικές της στην Αλβανία και τη Ρουμανία, προσφέρει υπηρεσίες κινητής σε πάνω από 15 εκατομμύρια πελάτες. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η COSMOTE προσφέρει τα καλύτερα δίκτυα (4G, 4G+) με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των πελατών και να τους προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα με προσιτές χρεώσεις.
H ΟΤΕGLOBE (www.oteglobe.gr) είναι διεθνής πάροχος με παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου παροχής διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής. Η εταιρεία αποτελεί σημαντικό περιφερειακό τηλεπικοινωνιακό κόμβο και παρέχει ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών διεθνούς τηλεφωνίας, Internet Transit και Data μέσω επίγειων ιδιόκτητων διεθνών δικτύων οπτικών ινών (GWEN και ΤΒΝ) τεχνολογίας DWDM/ΝG-SDΗ, ενώ συμμετέχει σε σημαντικές υποβρύχιες καλωδιακές υποδομές. Επίσης έχει αναπτύξει και λειτουργεί Πανευρωπαϊκό δίκτυο τεχνολογίας IP/MPLS ενώ πρόσφατα εκσυγχρόνισε και επέκτεινε γεωγραφικά το διεθνές τηλεφωνικό δίκτυο με ‘All IP’ δυνατότητες.
Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ (www.germanos.gr) είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία. Με όραμα την παροχή τεχνολογικών λύσεων και προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει υπηρεσίες και προγράμματα ΟΤΕ και COSMOTE σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση. Έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως one stop shop για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, επενδύοντας περαιτέρω στα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, όπως η ποιοτική εξυπηρέτηση, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, οι οικονομικές προτάσεις, αλλά και οι πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το service συσκευών και laptop, το photoprint και το ticketing.
H COSMOTE e-value (www.cosmote-evalue.gr) , μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, δραστηριοποιείται από το 1999 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center, κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα από τοπικούς και διεθνείς πελάτες. Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και 6.500 εξειδικευμένους agents, η COSMOTE e-Value αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία και παρέχει, 365 ημέρες το χρόνο και σε 24ωρη βάση, υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, όπως ανάπτυξη πωλήσεων, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνική βοήθεια, συμβουλευτικές υπηρεσίες κ.ά., απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης, ενώ στον Κεραμεικό Αττικής βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης. Παράλληλα, υποκαταστήματά της λειτουργούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Από το 2014 έχει αναπτύξει τις εμπορικές της δραστηριότητες και στη Ρουμανία, με παρουσία σε διάφορες πόλεις, όπως Βουκουρέστι, Μπρασόβ και Πλοέστι.
Η Otesat-Maritel (www.otesat-maritel.com) είναι ηγέτης στην παροχή δορυφορικών ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και ένας από τους κύριους παρόχους στη διεθνή ναυτιλιακή αγορά. Η Εταιρία παρέχει υπηρεσίες Inmarsat, Iridium και VSAT, καθώς και ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις στην Ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία συνδυάζοντας σταθερά, κινητά, δορυφορικά δίκτυα και εφαρμογές πληροφορικής. Επίσης, παρέχει κινητές δορυφορικές υπηρεσίες για επίγειους χρήστες (εταιρίες ή ιδιώτες) και κυβερνητικούς οργανισμούς.
Η ΟΤΕ ESTATE (www.ote-estate.gr) είναι η θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ στην οποία έχει μεταβιβασθεί το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού, με στόχο την επίτευξη υπεραξιών για τον Όμιλο ΟΤΕ μέσω της διαχείρισης, ανάπτυξης και εμπορικής εκμετάλλευσης του χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτει.
Η OTEAcademy (www.oteacademy.gr) έχει αντικείμενο την παροχή πρωτοποριακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του σύγχρονου επαγγελματία. Στόχος της OTEAcademy, είναι να προσφέρει εκπαιδευτικές λύσεις που απαντούν με ολοκληρωμένο τρόπο στα επιχειρηματικά ζητούμενα των εταιρειών και παράλληλα να δώσει στους επαγγελματίες εφόδια και γνώσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Η cosmoONE (http://www.cosmo-one.gr/) προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ επιχειρήσεων (B2B). Εξειδικεύεται σε λύσεις ηλεκτρονικών προμηθειών παρέχοντας, μέσω Internet, υπηρεσίες για ηλεκτρονικές προσφορές και διαγωνισμούς (eRFQs), ηλεκτρονικές δημοπρασίες και πλειστηριασμούς (eAuctions), ηλεκτρονικές παραγγελίες (eProcurement) και ηλεκτρονική μεταφορά τιμολογίων (eInvoices) για επιχειρήσεις. Στο μετοχικό της κεφάλαιο, συμμετέχουν ο ΟΤΕ (30,87%), η COSMOTE (30,87%), η Alpha Bank (15%), η ΔΙΗΝΕΚΗΣ Πληροφορική (13,18%) και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (10,08%).
Η ΟΤΕ Ασφάλιση (www.oteasfalisi.gr) παρέχει υπηρεσίες ασφαλιστικής πρακτόρευσης σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες & brokers για φυσικά και νομικά πρόσωπα κυρίως εντός, αλλά και εκτός του Ομίλου ΟΤΕ.
OTE RURAL NORTH (http://www.oteruralnorth.gr) Ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, μέσω ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, επελέγη ως Iδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (ΙΦΣ) για το Έργο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές» για την βόρεια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτού του έργου ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2014 η ΟΤΕ Rural North, Ανώνυμη Εταιρία Ειδικού Σκοπού (ΑΕΕΣ), με αντικείμενο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών νέας γενιάς (NGA) σε αγροτικές “Λευκές” περιοχές της βόρειας ελληνικής επικράτειας και την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής με χρήση των υποδομών αυτών. Η υλοποίηση του Έργου ακολουθεί την διαδικασία Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μεταξύ της ΟΤΕ Rural North, του ΟΤΕ & της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ). Η εταιρεία OTE Rural North, η οποία είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, το οποίο υποστηρίζει την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών χονδρικής από τρίτους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους προς τελικούς χρήστες (πολίτες και επιχειρήσεις) σε πάνω από 800 “λευκούς” οικισμούς, οι οποίοι βρίσκονται στους Νομούς Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Λέσβου, Χίου, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλωρίνης, Ιωαννίνων, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλης, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.
ΟΤΕ RURAL SOUTH (http://www.oteruralsouth.gr) Ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, μέσω ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, επελέγη ως Iδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (ΙΦΣ) για το Έργο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές» για την νότια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτού του έργου ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2014 η ΟΤΕ Rural South, Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού (ΑΕΕΣ) με αντικείμενο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών νέας γενιάς (NGA) σε αγροτικές “Λευκές” περιοχές της νότιας ελληνικής επικράτειας και την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής με χρήση των υποδομών αυτών. Η υλοποίηση του Έργου ακολουθεί την διαδικασία Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μεταξύ της ΟΤΕ Rural South, του ΟΤΕ & της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ). Η εταιρεία OTE Rural South, η οποία είναι 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται ένα δίκτυο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, το οποίο υποστηρίζει την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών χονδρικής από τρίτους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους προς τελικούς χρήστες (πολίτες και επιχειρήσεις) σε πάνω από 1.440 “λευκούς” οικισμούς, οι οποίοι βρίσκονται στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδος, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων, Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Πειραιώς, Δωδεκανήσου, και Βοιωτίας.
Ετήσια έκθεση (COSMOTE_TV_Productions2016 with auditors report.pdf) Η «COSMOTE TV PRODUCTIONS» έχει ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και εκμετάλλευση, στην Ελλάδα ή / και το εξωτερικό, με οποιοδήποτε τρόπο προγραμμάτων και κάθε είδους οπτικοακουστικού περιεχομένου (ενδεικτικά αθλητικού, κινηματογραφικού, ιστορικού και γενικά πολιτιστικού χαρακτήρα) που προορίζονται για λειτουργία συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και τη συνεργασία με φορείς τηλεόρασης για την εκπομπή κωδικοποιημένων προγραμμάτων.