ΖΗΣΕ &

μοιρασου

περισσοτερα

Τώρα όλοι στην οικογένεια μπορούν να έχουν περισσότερο Internet και περισσότερη Ομιλία στα κινητά τους, ενώ όλα τα κινητά και το σταθερό της οικογένειας μιλούν ελεύθερα μεταξύ τους.

Cosmote One Internet

 

Internet

Χρειάζεσαι Internet παντού. Όταν είσαι σπίτι, όταν είσαι στο δρόμο και μάλιστα από όλες σου τις συσκευές. Με το COSMOTE One απολαμβάνεις αξεπέραστο Internet, τόσο στο σταθερό σου όσο και στο κινητό.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cosmote One Ομιλία

Ομιλία

Η ομιλία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας μας. Θέλεις να μιλάς και να μοιράζεσαι τα νέα σου, να μένεις σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σου, ξέγνοιαστα και ανά πάσα στιγμή!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επικοινωνια

δεν σταματαει

πουθενα

Κράτησε κάθε σημαντική στιγμή ζωντανή μαζί σου, και μοιράσου τις εμπειρίες σου με αυτούς που επιθυμείς όσο μακριά και αν βρίσκεστε! Γιατί το COSMOTE One σου δίνει την υπηρεσία COSMOTE Cloud για να αποθηκεύεις, να διαχειρίζεσαι και να μοιράζεσαι φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία από όλες τις συσκευές σου εύκολα και με ασφάλεια.

Cosmote One Cloud

Cloud

Θέλεις να μοιράζεσαι κάθε στιγμή και την κάνεις να κρατάει για πάντα. Με το COSMOTE One, έχεις στη διάθεσή σου Cloud για να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι με την οικογένεια και όλη την παρέα φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία και φακέλους, από όλες τις συσκευές σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διασκεδαση

& ψυχαγωγια

χωρις ορια

Ποιος είπε ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να είναι όπου είσαι; Εάν έχεις COSMOTE One και COSMOTE TV, μπορείς! Γιατί έχεις πρόσβαση σε επιλεγμένο περιεχόμενο της COSMΟΤΕ TV για να βλέπεις τηλεόραση όπου και αν βρίσκεσαι, στο tablet ή στο smartphone.

Cosmote One Τηλεόραση

Τηλεόραση

Θέλεις να βλέπεις τους αγαπημένους σου αγώνες, τις σειρές που παρακολουθείς, όχι μόνο μέσα στο σπίτι, αλλά και όταν είσαι έξω από αυτό. Τώρα, έχεις πρόσβαση σε επιλεγμένο περιεχόμενο της COSMΟΤΕ TV για να βλέπεις τηλεόραση όπου και αν βρίσκεσαι, με το tablet ή το smartphone.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ