Πολιτισμός

Σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Ο Όμιλος ΟΤΕ υποστηρίζει το πλούσιο έργο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, που περιλαμβάνει περισσότερες από 120 παραγωγές στο χώρο του Θεάτρου, της Μουσικής, των Εικαστικών, διαλέξεις και συνέδρια που στοχεύουν στην προβολή του Ελληνικού πολιτισμού, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα με ξεναγήσεις, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, εργαστήρια και σεμινάρια, για ενήλικες, σχολικές ομάδες, νέους και οικογένειες.

Η έκθεση «Science Fiction: ταξίδι στο άγνωστο» θα βρίσκεται στη Στέγη έως τις 14 Ιανουαρίου 2018 με την υποστήριξη της COSMOTE.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα σύγχρονων καλλιτεχνών που εμπνέονται από τις δυνατότητες της επιστημονικής φαντασίας στο design, τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία. Την έκθεση πλαισιώνουν επίσης, διάφορες συναυλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια και κινηματογραφικές προβολές.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η υποστήριξη για την εφαρμογή με τίτλο «Soundscapes – Landscapes 2», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να λάβουν μέρος σε μια ποιητική βόλτα με ήχο και εικόνες γύρω από τους δρόμους της πόλης στην γειτονιά του Νέου Κόσμου μέσω της χρήσης των tablets και smartphones.