Το νέο iPad Pro είναι ο τέλειος αντικαταστάτης του προσωπικού υπολογιστή! Διαθέτει ανανεωμένη Retina οθόνη και προσφέρει απίστευτη απόδοση με τον 64-bit A9X επεξεργαστή που συναγωνίζεται τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές. Ανεξάρτητα αν θα επιλέξεις το μοντέλο 12,9 ιντσών ή το νέο μοντέλο 9,7 ιντσών, το iPad Pro προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερη ευελιξία και φορητότητα από οτιδήποτε έχει προηγηθεί πριν από αυτό.
 • iPad Air 2

  Το iPad Air 2 διαθέτει επανασχεδιασμένη οθόνη Retina, επαναστατικό αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID, πανίσχυρο επεξεργαστή Α8Χ, βελτιωμένες κάμερες υψηλής ευκρίνειας iSight και FaceTime και ακόμα πιο γρήγορη ασύρματη σύνδεση. Όλα αυτά μέσα σε ένα ανθεκτικό σώμα από αλουμίνιο με πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά. Για να μπορείς να το έχεις σχεδόν παντού μαζί σου. Και να κάνει σχεδόν τα πάντα με αυτό.
 • iPad mini 4

  Το iPad mini 4 είναι εξωφρενικά ελαφρύ και απίστευτα έξυπνο. Πάρ'τε το παντού μαζί σας, για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, να παίζετε παιχνίδια και να διασκεδάζετε ή να δουλεύετε. Μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει: με επεξεργαστή Α8 και δεύτερης γενιάς αρχιτεκτονική 64 bit, ακόμα και οι πιο απαιτητικές λειτουργίες κυλούν αρμονικά. Επιπλέον, οι 2 εξελιγμένες του κάμερες προσφέρουν πανοραμική λήψη, video με timelapse και μεγαλύτερα pixels, για ακόμα καλύτερη απόδοση σε κάθε συνθήκη.
 • iPad Air

  To iPad Air είναι 20% λεπτότερο και με βάρος μόλις 453 γραμ. με αποτέλεσμα να το αισθάνεστε απίστευτα ελαφρύ στο χέρι σας. Διαθέτει οθόνη Retina 9,7 ιντσών, επεξεργαστή Α7 (64-bit), απίστευτα γρήγορη ασύρματη σύνδεση, δυνατές εφαρμογές και ως 10 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας. Επιπλέον, παραπάνω από 475.000 εφαρμογές στο appStore είναι εύκολα στη διάθεσή σας.
 • iPad mini 3

  Όπως και να το κοιτάξεις το iPad mini 3 είναι απίστευτο. Έχει μια εκπληκτική Retina οθόνη, ένα πανίσχυρο επεξεργαστή A7 με αρχιτεκτονική 64-bit, το επαναστατικό Touch ID, δύο φοβερές κάμερες, προηγμένες ασύρματες τεχνολογίες και μπαταρία που διαρκεί εως και 10 ώρες. Είναι μια ολοκληρωμένη iPad εμπειρία που μπορείς να πάρεις μαζί σου παντού.
 • iPad mini με οθόνη Retina

  To iPad mini έχει εκπληκτική οθόνη Retina 7,9 ιντσών με παραπάνω από 3,1 εκατομμύρια pixels. Διαθέτει επίσης επεξεργαστή Α7 (64-bit), απίστευτα γρήγορη ασύρματη σύνδεση, κάμερες υψηλής ευκρίνειας iSight και FaceTime, δυνατές εφαρμογές και ως 10 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας. Παρόλα αυτά τα χαρακτηριστικά, εξακολουθεί να χωράει εύκολα σε μια παλάμη.