image

COSMOTE POS

Απόκτησε τώρα το COSMOTE POS Mobile μόνο με 15€!

Για τον επαγγελματία που θέλει να προσφέρει στους πελάτες του ευελιξία πληρωμών μέσω κάρτας, η COSMOTE σε συνεργασία με τη First Data Merchant Solutions (Hellas) EΠΕ*, εταιρεία του ομίλου First Data, κορυφαίου παρόχου παγκοσμίως στον τομέα της τεχνολογίας και των λύσεων για τη διευκόλυνση εμπορικών συναλλαγών, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά COSMOTE POS.

Με άμεση ενεργοποίηση, γρήγορη εξυπηρέτηση, αξεπέραστο service και ποικιλία τερματικών συσκευών (ενσύρματες, ασύρματες, mobile), μπορείς να αποκτήσεις το COSMOTE POS που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης.

Επιπλέον, έχεις την ευελιξία να συνεργαστείς με την τράπεζα που επιθυμείς και διατηρείς ήδη λογαριασμό**, για την πίστωση των ποσών που προέρχονται από τις συναλλαγές μέσω του COSMOTE POS.

Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες της ελληνικής αγοράς, με το COSMOTE POS, επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, με υψηλή ταχύτητα συναλλαγών και απόλυτη ασφάλεια χάρη στην τεχνολογία Chip & PIN.

Προγράμματα και τερματικές Συσκευές

Προγράμματα Μηνιαίο πάγιο υπηρεσίας Τύπος Συσκευής Κόστος Συσκευής
COSMOTE POS
Mobile 1
8,90 € Pogo Miura M006 (Mobile) 15 €
COSMOTE POS
Ethernet -WiFi
7,90 € VeriFone VX 520(ενσύρματη) 212 €
COSMOTE POS
Ethernet -WiFi
7,90 € VeriFone VX 675 WiFi (ασύρματη) 357 €
COSMOTE POS
GPRS 2
8,90 € VeriFone VX 675 GPRS (ασύρματη) 357 €

1Η χρήση δεδομένων από το δίκτυο της COSMOTE για τη λειτουργία της εφαρμογής POGO είναι δωρεάν.
2Επικοινωνούν μέσω δικτύου κινητής COSMOTE, με κάρτα no pin που παραλαμβάνει ο πελάτης με την παραλαβή της συσκευής.

Τύποι Συσκευών

Ενσύρματες συσκευές: VeriFone VX 520

Για επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικό κατάστημα και σταθερό σημείο εξυπηρέτησης πελατών. Υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές (τεχνολογία NFC) και διαθέτουν εκτυπωτή για εκτύπωση αποδεικτικού συναλλαγής. Απαιτούν παροχή ρεύματος και χρησιμοποιούν καλώδιο για σύνδεση μέσω Ethernet ή μέσω τηλεφώνου.

Ασύρματες Συσκευές: VeriFone VX 675 WiFi
Για επιχειρήσεις που θέλουν να δέχονται πληρωμές στο σημείο που βρίσκονται οι πελάτες, χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο ταμείο, όπως για παράδειγμα πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια, καφετέριες κ.ά. Λειτουργούν από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός καταστήματος με σύνδεση WiFi. Υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές (τεχνολογία NFC), διαθέτουν εκτυπωτή για εκτύπωση αποδεικτικού συναλλαγής, έγχρωμη οθόνη και είναι εξοπλισμένες με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπορούν να συνυπάρχουν παράλληλα με σταθερά τερματικά για ευελιξία στον τρόπο αποδοχής πληρωμών π.χ. για αποσυμφόρηση των ταμείων σε ώρες αιχμής.

Ασύρματες Συσκευές: VeriFone VX 675 GPRS
Για επιχειρήσεις που θέλουν να εκτελούν συναλλαγές κυρίως εν κινήσει, όπως για παράδειγμα διανομείς, τεχνικοί, αυτοκινητιστές κ.ά. Λειτουργούν από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός καταστήματος με σύνδεση GPRS. Υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές (τεχνολογία NFC), διαθέτουν εκτυπωτή για εκτύπωση αποδεικτικού συναλλαγής, έγχρωμη οθόνη και είναι εξοπλισμένες με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Mobile Συσκευές: Pogo Miura M006
Για επιχειρήσεις που θέλουν να δέχονται πληρωμές στο σημείο που βρίσκονται οι πελάτες ακόμα και εν κινήσει, όπως για παράδειγμα εστιατόρια, καφετέριες, διανομείς, τεχνικοί, αυτοκινητιστές κ.ά. Πρόκειται για φορητές συσκευές ανάγνωσης καρτών, ελαφριές και μικρές σε μέγεθος που απαιτούν χρήση smartphone ή tablet, με σύνδεση στο internet και εγκατεστημένη την εφαρμογή πληρωμών POGO (η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω Play Store και App Store). Συνδέεται μέσω Bluetooth με το smartphone ή το tablet. Παράγουν «ηλεκτρονικό αποδεικτικό συναλλαγής» το οποίο αποστέλλεται με email στον πελάτη.

Πώς να το αποκτήσεις

Μπορείς να αποκτήσεις το COSMOTE POS εύκολα και γρήγορα, σε ωράριο καταστημάτων με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Κατάθεσε τα δικαιολογητικά σου, επίλεξε τη συσκευή που επιθυμείς και σύντομα (εφόσον τα δικαιολογητικά είναι πλήρη), η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί.

Δες εδώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία COSMOTE POS, κάλεσε στο 13818, την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ.

*Αντιπρόσωπος FIRST DATA EUROPE LTD, ιδρύματος πληρωμών αδειοδοτημένου στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου.
**Αφορά στις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.

Η υπηρεσία παρέχεται από την COSMOTE Α.Ε. σε συνεργασία με την

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%