Το νέο iPad Pro είναι ο τέλειος αντικαταστάτης του προσωπικού υπολογιστή! Διαθέτει ανανεωμένη Retina οθόνη και προσφέρει απίστευτη απόδοση με τον 64-bit A9X επεξεργαστή που συναγωνίζεται τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές. Ανεξάρτητα αν θα επιλέξεις το μοντέλο 12,9 ιντσών ή το νέο μοντέλο 9,7 ιντσών, το iPad Pro προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερη ευελιξία και φορητότητα από οτιδήποτε έχει προηγηθεί πριν από αυτό.
  • iPad Air 2

    Το iPad Air 2 διαθέτει επανασχεδιασμένη οθόνη Retina, επαναστατικό αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID, πανίσχυρο επεξεργαστή Α8Χ, βελτιωμένες κάμερες υψηλής ευκρίνειας iSight και FaceTime και ακόμα πιο γρήγορη ασύρματη σύνδεση. Όλα αυτά μέσα σε ένα ανθεκτικό σώμα από αλουμίνιο με πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά. Για να μπορείς να το έχεις σχεδόν παντού μαζί σου. Και να κάνει σχεδόν τα πάντα με αυτό.
  • iPad mini 4

    Το iPad mini 4 είναι εξωφρενικά ελαφρύ και απίστευτα έξυπνο. Πάρ'τε το παντού μαζί σας, για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, να παίζετε παιχνίδια και να διασκεδάζετε ή να δουλεύετε. Μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει: με επεξεργαστή Α8 και δεύτερης γενιάς αρχιτεκτονική 64 bit, ακόμα και οι πιο απαιτητικές λειτουργίες κυλούν αρμονικά. Επιπλέον, οι 2 εξελιγμένες του κάμερες προσφέρουν πανοραμική λήψη, video με timelapse και μεγαλύτερα pixels, για ακόμα καλύτερη απόδοση σε κάθε συνθήκη.