Απόλαυσε κάθε στιγμή επικοινωνίας με τα αξιόπιστα δίκτυα COSMOTE


Τώρα μπορείς και εσύ να απολαμβάνεις ταχύτητες έως 50Mbps και σε περισσότερες από μία συσκευές όπως τoν υπολογιστή σου, το Smartphone, το Tablet ή και την Smart Tv σου, χωρίς να …αποχωρίζεσαι την υψηλή σου ταχύτητα!

Όλες σου οι εργασίες γίνονται πιο γρήγορα από ποτέ! Φαντάσου απλά ότι μπορείς να κατεβάσεις 1GB σε λιγότερο από 3 λεπτά ή να ανεβάσεις 35MB σε μόνο 1 λεπτό! Παρακολούθησε τις ταινίες σου σε τέλεια ανάλυση χωρίς διακοπές ή παίξε τα αγαπημένα σου games χωρίς κανένα εμπόδιο!

Η υψηλή ταχύτητα που επιθυμείς συνεχίζει να σε ακολουθεί και εκτός σπιτιού!

Απόλαυσε το Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα Mobile Internet με αξεπέραστες ταχύτητες που αγγίζουν τα 375Mbps, χάρη στο ισχυρό 4G & 4G+ δίκτυο της COSMOTE.
Οι πιο προηγμένες multimedia εφαρμογές, όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, βελτιώνονται συνεχώς ενώ το σερφάρισμα γίνεται απόλαυση όπου κι αν βρεθείς για να κατεβάζεις και να ανεβάζεις δεδομένα μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Δεν σταματάμε όμως εδώ! Στην COSMOTE προσπαθούμε συνεχώς να επεκτείνουμε και να αναβαθμίζουμε το δίκτυό μας για να υποστηρίζουμε κάθε στιγμή της ζωής σου!