Φοιτητές

Οι φοιτητές εξακολουθούν να καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΤΕ- COSMOTE. Στόχος και των δύο εταιρειών είναι να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία, προσφέροντας τα απαραίτητα εργαλεία για την εξέλιξή τους:

  • Το 2014, ο ΟΤΕ συνέχισε να προσφέρει ευρυζωνικές συνδέσεις σε φοιτητές, σε ελκυστικές τιμές, με 16.700 φοιτητές να επωφελούνται από αυτήν την έκπτωση. Στο ίδιο πλαίσιο, η COSMOTE, με σκοπό να συμβάλει στην ολοκληρωμένη κάλυψη σημαντικών τηλεπικοινωνιακών αναγκών των φοιτητών, καθ΄όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, έχει δημιουργήσει ειδικές προσφορές και εκπτώσεις. Περισσότεροι από 30.000 φοιτητές επωφελήθηκαν από τις φοιτητικές προσφορές Συμβολαίου COSMOTE.
  • Στο πλαίσιο της ενέργειας GET ON BOARD III, οι ΟΤΕ, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσέγγισαν περίπου 85.000 φοιτητές, οι οποίοι επωφελήθηκαν από απίθανες προσφορές και εκπτώσεις σε τηλεπικοινωνιακά και digital προϊόντα. Επιπλέον, πάνω από 50.000 φοιτητές, μέσω της διαδικασίας άμεσης νίκης (instant win), κέρδισαν δώρα τεχνολογίας όπως Φοιτητικά Πακέτα (που περιελάμβαναν Smart TVs, Noteboks, Παιχνιδομηχανές, Πολυμηχανήματα), Smartphones,Tablets, προπληρωμένες κάρτες αξίας €250, και χιλιάδες ακόμα δώρα.