Επιχειρείν

Ενισχύουμε την Επιχειρηματικότητα

Στον Όμιλο ΟΤΕ, πιστεύουμε στις σύγχρονες επιχειρήσεις, που πετυχαίνουν να ανταπεξέρχονται σε πολύ υψηλές απαιτήσεις. Γι' αυτό και προσφέρουμε σε αυτές, τις πιο αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας μας, αλλά και ένα καλά οργανωμένο δίκτυο προσωπικής εξυπηρέτησης. Για να είμαστε δίπλα τους, σε κάθε βήμα που κάνουν για να εξελιχθούν και να πετύχουν, εφευρίσκουμε συνεχώς νέες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που απαντούν και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Και δεν σταματάμε εκεί: υποστηρίζουμε και ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα με καινοτόμα προγράμματα, προχωράμε μαζί με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με την ανάπτυξη υπηρεσιών ειδικά για τις δικές τους ανάγκες στηρίζοντας ταυτόχρονα σχετικές πρωτοβουλίες και συνέδρια.

Μερικά από τα συνέδρια, τα οποία υποστηρίξαμε το 2016:

  • Το 18o Greek ICT Forum, με θέμα: «Digital and Technological Stragedies for Business Reforming and Productivity»,
  • Το 18ο InfoCom World 2016, με τον τίτλο «Digital Economy: The Highway of NGN», όπου η COSMOTE παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα και από τους πρώτους στην Ευρώπη καινοτόμες τεχνολογίες.

Συγκεκριμένα: Μέσα από μια ζωντανή επίδειξη (live demo) καινοτόμου εφαρμογής που αξιοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία NB-IoT, οι επισκέπτες του περιπτέρου COSMOTE είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τις νέες δυνατότητες που φέρνει το Narrow-Band Internet of Things (NB-IoT).

  • Το διεθνές συνέδριο "Athens Democracy Forum".
  • Το συνέδριο Internet of Things της Ναυτεμπορικής,
  • Το 11o Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών & τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).
  • Στoν Όμιλο ΟΤΕ φροντίζουμε για τη συντονισμένη προβολή μας σε συνέδρια που πραγματοποιούνται από το ελληνογερμανικό και το ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο και σχετίζονται με την ενίσχυση και προώθηση της εφαρμοσμένης καινοτομίας και υγιούς επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος ΟΤΕ στήριξε το ετήσιο διήμερο συνέδριο «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝOΜΙΑΣ», το οποίο επάξια καταλαμβάνει τη θέση της ναυαρχίδας των εκδηλώσεων του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου.