Δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα site
Δείτε όλα τα site Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό. Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό.
×

Για να αποκτήσεις κωδικό COSMOTE DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

-20€ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ OLYMPIC AIR

 Οι κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν 1-31 Μαρτίου 2020 

αφορούν πτήσεις από 1 Απριλίου 2020 έως 31 Μαΐου 2020.

 

Οι διαθέσιμοι προορισμοί για Απρίλιο 2020, Μάιο 2020 είναι:

Από/Προς Αθήνα: Σητεία, Πάρος, Χίος, Μυτιλήνη, Ρόδος

 

Μάθε περισσότερα εδώ

 

Και οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ!

1. Δες εδώ την προσφορά -30€ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ AEGEAN

2. Εάν έχεις πρόγραμμα κινητής COSMOTE και είσαι μέλος του Miles+Bonus της AEGEAN,

δες εδώ πως μπορείς να απολαμβάνεις επιπλέον 500ΜΒ στο κινητό σου!

 

 


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

ΒΗΜΑ 1

Έλεγξε εδώ τη διαθεσιμότητα των Κωδικών!

Απόκτησε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου επιλέγοντας «Πάρε τον κωδικό σου Online» παρακάτω.
Εναλλακτικά:

 • Μπες στην εφαρμογή MyCOSMOTE και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην αρχική σελίδα ή στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το MyCOSMOTE για android εδώ ή για iOS εδώ  ή
 • Αν διαθέτεις πρόγραμμα κινητής COSMOTE, στείλε κενό SMS στο 19019 ή
 • Αν διαθέτεις πρόγραμμα σταθερής COSMOTE, κάλεσε στο 13019

Η χρέωση ανά κωδικό είναι 0,20€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Πληροφορίες εδώ)

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό COSMOTE DEALS for YOU.

ΒΗΜΑ 3
 • Μπες στην κεντρική σελίδα της Olympic Air www.olympicair.com  ή στην σελίδα της AEGEAN www.aegeanair.com ή στη σελίδα της συνεργασίας AEGEAN  - COSMOTE DEALS for YOU εδώ, επίλεξε προορισμούς, ημερομηνίες και αριθμό ατόμων και συμπλήρωσε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός’’ που σου εξασφαλίζει 20€ έκπτωση σε προορισμούς εσωτερικού της Olympic Air. Η έκπτωση θα εφαρμοστεί μόνο εφόσον έχουν επιλεχθεί προορισμοί και ημερομηνίες για τις οποίες ισχύει η προσφορά.
 • Συνέχισε με την επιλογή των πτήσεων πατώντας «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ» και η έκπτωση θα εμφανιστεί στο συνολικό ποσό πληρωμής.

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 • Ο κωδικός COSMOTE DEALS for YOU εφόσον συμπληρωθεί στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” εντός της ημερομηνίας ισχύος του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρωθεί η κράτηση εισιτηρίου μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Π.χ. Εάν ένας κωδικός COSMOTE DEALS for YOU λήγει στις 15/06 και εισαχθεί στο πεδίο ‘’Εκπτωτικός Κωδικός’’ στις 12/06, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση της κράτησης μέχρι και τις 30/06, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξεως του.
 • Με την προσφορά, ο πελάτης κερδίζει έκπτωση 20€ για πτήσεις εσωτερικού η οποία θα εξαργυρώνεται για κρατήσεις σε συγκεκριμένους προορισμούς για ταξίδι με επιστροφή. Τα δρομολόγια που είναι σε προσφορά αφορούν μόνο απευθείας πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Olympic Air.
 • Οι προορισμοί ορίζονται από την Olympic Air και ανανεώνονται μέχρι την 5η ημέρα κάθε μήνα, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η προσφορά.
 • H προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι και 2 ατόμων.
 • H προσφορά δεν ισχύει για παιδί που ταξιδεύει μόνο του.
 • Η έκπτωση των 20€ εφαρμόζεται στον τελικό συνολικό ναύλο. Η έκπτωση των 20€  δεν εφαρμόζεται στους φόρους και στα λοιπά τέλη που προστίθενται στον ναύλο του αεροπορικού εισιτήριου.
 • Ο κωδικός ισχύει για εξαργύρωση μόνο σε μία από τις 2 προσφορές «-20€ σε πτήσεις εσωτερικού της Olympic Air» ή «-30€ σε πτήσεις εξωτερικού της AEGEAN». 

MEDIA GALLERY