Δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα site
Δείτε όλα τα site Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό. Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό.
×

Για να αποκτήσεις κωδικό COSMOTE DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

-50% έκπτωση στα δίδακτρα για εκμάθηση ξένων γλωσσών στα κέντρα ΑΧΟΝ
& έως -75% στα βιβλία

Απόκτησε τα εφόδια που χρειάζεσαι! 

Μάθε Αγγλικά με το #1 σύστημα εκμάθησης AXON αλλά και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα με έκπτωση 50% 

στα πιστοποιημένα κέντρα ΑΧΟΝ.       

Παράλληλα μπορείς να αποκτήσεις το υλικό που χρειάζεσαι από το www.axonbooks.gr

Πακέτα βιβλίων + e-course για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, με έκπτωση 75% για όλα τα επίπεδα (εκτός από την προετοιμασία πτυχίων) και με έκπτωση 60% για την προετοιμασία όλων των πτυχίων Αγγλικών.

Μάθε περισσότερα εδώ 


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

ΒΗΜΑ 1

Απόκτησε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου επιλέγοντας «Πάρε τον κωδικό σου Online» παρακάτω.
Εναλλακτικά:

  • Μπες στην εφαρμογή MyCOSMOTE και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην αρχική σελίδα ή στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το MyCOSMOTE για android εδώ ή για iOS εδώ  ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα κινητής COSMOTE, στείλε κενό SMS στο 19019 ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα σταθερής COSMOTE, κάλεσε στο 13019

Η χρέωση ανά κωδικό είναι 0,20€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Πληροφορίες εδώ)

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό COSMOTE DEALS for YOU.

ΒΗΜΑ 3

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τον κωδικό σου στην ειδική φόρμα εδώ και θα λάβεις με email επιβεβαίωση για τις εκπτώσεις που εξασφάλισες αλλά και οδηγίες, ώστε να τις χρησιμοποιήσεις κατά την εγγραφή σου στο κέντρο και στην αγορά του εκπαιδευτικού σου υλικού από το www.axonbooks.gr

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Η αγορά του εκπαιδευτικού υλικού γίνεται αποκλειστικά μέσω του e-shop www.axonbooks.gr και η έκπτωση εφαρμόζεται επί των αρχικών τιμών λιανικής πώλησης που αναφέρονται στο e-shop.
  • Οι εκπτώσεις στο εκπαιδευτικό υλικό, αφορούν στην Αγγλική γλώσσα και απευθύνονται σε όλους τους μαθητές, είτε παρακολουθούν μαθήματα στην τάξη, είτε επιλέγουν ιδιαίτερα μαθήματα.
  • Η έκπτωση επί των διδάκτρων ισχύει για όλες τις γλώσσες οι οποίες διδάσκονται στο εκάστοτε κέντρο, με την προϋπόθεση ότι λειτουργούν στο εκάστοτε κέντρο τα αντίστοιχα τμήματα γλωσσών και επιπέδου εκμάθησης.
  • Η έκπτωση επί των διδάκτρων αφορά σε παιδικά επίπεδα και επίπεδα ενηλίκων και γίνεται επί των αρχικών τιμών του επίσημου προτεινόμενου τιμοκαταλόγου ΑΧΟΝ. Η έκπτωση δεν αφορά σε ιδιαίτερα μαθήματα.
  • Όλες οι ανωτέρω προσφορές αφορούν στα επίσημα πιστοποιημένα κέντρα AXON, όπως παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.axonglobal.gr . Για τις περιοχές στις όποιες δεν υπάρχουν πιστοποιημένα κέντρα AXON, υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης με ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμοι καθηγητές στην εκάστοτε περιοχή.
  • Η έκπτωση επί των διδάκτρων ισχύει για νέους μαθητές.

MEDIA GALLERY