Δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα site
Δείτε όλα τα site Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό. Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό.
×

Για να αποκτήσεις κωδικό COSMOTE DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

-10% για τις αγορές σου στην IKEA

Ανανέωσε τον χώρο και την διάθεσή σου, με 10% έκπτωση στις αγορές σου στην IKEA!

 

Απόκτησε τώρα, με αγορές άνω των 50€ και με την κάρτα IKEA FAMILY,

10% έκπτωση,

στα καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά προϊόντα ΙΚΕΑ  για το σπίτι,

για μία καλύτερη καθημερινή ζωή!

 

Δες τα καταστήματα ΙΚΕΑ εδώ και τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ εδώ 

ή

επισκέψου το e-shop ΙΚΕΑ


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

ΒΗΜΑ 1

Απόκτησε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου επιλέγοντας «Πάρε τον κωδικό σου Online» παρακάτω.
Εναλλακτικά:

  • Μπες στην εφαρμογή MyCOSMOTE και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην αρχική σελίδα ή στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το MyCOSMOTE για android εδώ ή για iOS εδώ  ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα κινητής COSMOTE, στείλε κενό SMS στο 19019 ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα σταθερής COSMOTE, κάλεσε στο 13019

Η χρέωση ανά κωδικό είναι 0,20€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Πληροφορίες εδώ)

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό COSMOTE DEALS for YOU.

ΒΗΜΑ 3

Εξαργύρωσε τον κωδικό σου στο ταμείο με την επίδειξη της κάρτας ΙΚΕΑ FAMILY ή συμπλήρωσέ τον στο e-shop μαζί με τον αριθμό της κάρτας ΙΚΕΑ FAMILY και απόκτησε 10% έκπτωση στις αγορές σου.

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά ισχύει κάθε Τρίτη και Πέμπτη για αγορές επίπλων και οικιακού εξοπλισμού από 50€ έως 2.000€, από τα καταστήματα ΙΚΕΑ ή από τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ ή από το e-shop IKEA.

Η προσφορά ισχύει για κατόχους της κάρτας ΙΚΕΑ FAMILY και απαιτείται η επίδειξή της στο ταμείο κατά την αγορά στα καταστήματα ή η συμπλήρωση του αριθμού της στο e-shop . Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι κάτοχος της κάρτας IKEA FAMILY, μπορεί να εκδώσει την κάρτα από το ταμείο και θα πρέπει να την ενεργοποιήσει στο χώρο του Καταστήματος ή online στη σελίδα www.ikea.gr

Iσχύει η συμφερότερη ποσοστιαία έκπτωση για τον πελάτη και η έκπτωση υπολογίζεται στο ποσό πληρωμής.

 H έκπτωση στις online αγορές υπολογίζεται στην αξία της πληρωμής, εξαιρουμένων των μεταφορικών εξόδων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κουπόνι ανά παραγγελία (δεν λειτουργούν συνδυαστικά κουπόνια εκπτώσεων στην ίδια συναλλαγή).

Σε περίπτωση επιστροφής των αγορασθέντων εμπορευμάτων, δεν επιστρέφονται χρήματα και στον πελάτη δίνεται πιστωτικό για την τελική αξία πληρωμής, αφαιρουμένων όλων των σχετικών εκπτώσεων.

Εξαιρούνται οι αγορές από το Τμήμα Κουζινών (έπιπλα και πάγκοι κουζινών, ηλεκτρικές συσκευές/απορροφητήρες, νεροχύτες και μείκτες νερού), το Τμήμα Ευκαιριών,  το Εστιατόριο ΙΚΕΑ, το IKEA Bistro, το Σουηδικό κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ και όλες οι υπηρεσίες.

MEDIA GALLERY