Δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα site
Δείτε όλα τα site Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό. Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό.
×

Για να αποκτήσεις κωδικό COSMOTE DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 1 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρακολούθησε τώρα την αγαπημένη σου ομάδα μπάσκετ, τον Ολυμπιακό

 με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του.

Κλείσε τα εισιτήριά σου εδώ


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

ΒΗΜΑ 1

Απόκτησε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου επιλέγοντας «Πάρε τον κωδικό σου Online» παρακάτω.
Εναλλακτικά:

  • Μπες στην εφαρμογή MyCOSMOTE και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην αρχική σελίδα ή στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το MyCOSMOTE για android εδώ ή για iOS εδώ  ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα κινητής COSMOTE, στείλε κενό SMS στο 19019 ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα σταθερής COSMOTE, κάλεσε στο 13019

Η χρέωση ανά κωδικό είναι 0,20€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Πληροφορίες εδώ)

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό COSMOTE DEALS for YOU.

ΒΗΜΑ 3

Εξαργύρωσε τον κωδικό αυτό εδώ και απόκτησε 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά ισχύει για όλους τους εντός έδρας  αγώνες, για τους πρώτους 130 κωδικούς DEALS for YOU (260 εισιτήρια συνολικά) που θα χρησιμοποιηθούν για αγορά εισιτηρίων στο Τμήμα 311. Εξαιρούνται οι εντός έδρας αγώνες με REAL MADRID, CSKA MOSCOW, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ SUPERFOODS, FENERBAHCE, BARCELONA, και οι αγώνες play off της Euroleague, όπου οι διαθέσιμοι κωδικοί DEALS for YOU ανέρχονται σε 50 (100 εισιτήρια συνολικά). Η προσφορά ισχύει μόνο για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων και για διάστημα έως 6 ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους μεμονωμένους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού (απαιτείται μία κάρτα φιλάθλου ανά εισιτήριο).