Δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα site
Δείτε όλα τα site Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό. Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας με ένα μοναδικό λογαριασμό.
×

Για να αποκτήσεις κωδικό COSMOTE DEALS for YOU πρέπει πρώτα να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου Μy COSMOTE σταθερής ή κινητής :

Είσαι ήδη χρήστης

Δημιούργησε τώρα λογαριασμό My COSMOTE

Έτσι θα μπορείς εύκολα, με κοινά στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη / Κωδικό Πρόσβασης) να έχεις ένα λογαριασμό, για να αποκτάς online τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU, αλλά να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις υπηρεσίες της σύνδεσής σου για το σταθερό και το κινητό σου!

Εγγραφή τώρα
×

Έξοδος από το site COSMOTE DEALS for YOU.

Εφόσον πλοηγηθείτε εκτός του COSMOTE DEALS for YOU site

ισχύουν χρεώσεις πλοήγησης.

-30% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ STEM education

Δώσε τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες

στον STEM education

παρακολουθώντας με 30% έκπτωση ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ετήσιας διάρκειας

πάνω στην ανάπτυξη εφαρμογών των φυσικών επιστημών και των νέων τεχνολογιών

με ιδιαίτερη έμφαση στις μεθόδους και εφαρμογές της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Μάθε περισσότερα στο www.stem.edu.gr

 

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτικό οργανισμό STEM Education

Ο STEM Education είναι ο πρώτος οργανισμός που εφαρμόζει την πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο STEM στην Ελλάδα. Το ενιαίο πρόγραμμα σπουδών μας, καλύπτει όλες τις ηλικίες από 4 ως 16 ετών. Τα παιδιά εξερευνούν θεματικές ενότητες, που δεν υπάρχουν στα σχολικά βιβλία και εξοικειώνονται με τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Γνωρίζουν τις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά με τρόπο διασκεδαστικό και ελκυστικό για αυτά, καθώς δίνεται έμφαση στο πειραματικό μέρος, ώστε οι μαθητές να κατανοήσουν στην «πράξη» τους νόμους της φύσης. Μέσα από τη βιωματική μάθηση μαθαίνουν τη διαδικασία επίλυσης ενός προβλήματος, απελευθερώνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους ενώ παράλληλα καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και την κριτική τους ικανότητα.

Η εκπαιδευτική ρομποτική αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης STEM. Ο STEM Education, ως επιστημονικός συνεργάτης του WRO Hellas, του οργανισμού που διοργανώνει τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διδασκαλία της εκπαιδευτικής ρομποτικής, την οποία διδάσκουν ολυμπιονίκες εκπαιδευτές.

 

 


ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

ΒΗΜΑ 1

Απόκτησε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου επιλέγοντας «Πάρε τον κωδικό σου Online» παρακάτω.
Εναλλακτικά:

  • Μπες στην εφαρμογή MyCOSMOTE και επίλεξε «Πάρε Κωδικό» στην αρχική σελίδα ή στην ενότητα DEALS for YOU. Κατέβασε το MyCOSMOTE για android εδώ ή για iOS εδώ  ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα κινητής COSMOTE, στείλε κενό SMS στο 19019 ή
  • Αν διαθέτεις πρόγραμμα σταθερής COSMOTE, κάλεσε στο 13019

Η χρέωση ανά κωδικό είναι 0,20€ (Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Πληροφορίες εδώ)

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό COSMOTE DEALS for YOU.

ΒΗΜΑ 3

Με τον κωδικό αυτόν μπορείς να απολαύσεις -30% έκπτωση στα δίδακτρα των ετήσιων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά του STEM education (Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών).

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η προσφορά επί των τιμών καταλόγου των διδάκτρων. Η προσφορά ισχύει για μαθήματα που πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή.

MEDIA GALLERY