"Ώρα της Γης"

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 20.30 ο Όμιλος ΟΤΕ "έσβησε τα φώτα " σε κεντρικές εγκαταστάσεις του σε όλη τη χώρα, συμμετέχοντας στην “Ώρα της Γης” και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος  και την Κλιματική Αλλαγή.

Ο Όμιλος ΟΤΕ, πέρα από τη συμμετοχή του σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύ κοινού, επιβεβαιώνει καθημερινά τη δέσμευσή του στις αρχές που διέπουν την στρατηγική του, μέσω των βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζει για την παρακολούθηση και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την γενικότερη προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης,  ο Όμιλος ΟΤΕ είναι πιστοποιημένος με ISO 50001:2011, για το Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας και με ΙSO 14001: 2015 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Οι Πιστοποιήσεις αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα την συνεχή βελτίωση της ενεργειακής και περιβαλλοντικής επίδοσης του Ομίλου αφού μέσα στο χρονικό διάστημα 2008-2018, παρότι ο Όμιλος επέκτεινε το δίκτυο αυξάνοντας την δραστηριότητα του, κατάφερε να επιτύχει μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, κατά 18%.
 
Ο Όμιλος ΟΤΕ δίνει και φέτος το παράδειγμα υπενθυμίζοντας πως για την προστασία του περιβάλλοντος είμαστε όλοι υπεύθυνοι, συλλογικά και ατομικά.


Μάθε περισσότερα για την "Ώρα της Γης 2019" εδώ.

facebook
instagram
youtube
twitter