Τεχνολογία για όλους

Content:1486048511042

Πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους»

Η τεχνολογία προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Στην COSMOTE πιστεύουμε ότι με την τεχνολογία και την καινοτομία μπορούμε να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους.

Με το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» η COSMOTE προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα.

Τα τελευταία επτά χρόνια ενισχύουμε τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, στο πλαίσιο δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας και μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 11.000 άτομα.
 
Μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy στο Μαρούσι.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 6249300, απο Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00, για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές.

Τον τεχνολογικό εξοπλισμό του προγράμματος (tablet) προσφέρει η LENOVO. Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» έχει ο Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος.

H OTE Academy σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία και συμβάλλοντας στην εξέλιξη στελεχών και επιχειρήσεων.  Η COSMOTE e-Value είναι πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης και μέλος του Ομίλου ΟΤΕ.

facebook
instagram
youtube
twitter