MENOY
Επιλογή γλώσσας:

Συνδεσιμότητα για όλους

Content:1486068723535

Στη νέα ψηφιακή εποχή οι καινοτόμες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά τον τρόπο ζωής, δημιουργώντας νέα πρότυπα ανάπτυξης, τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους τομείς. Και καθώς οι ανάγκες των καταναλωτών για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα αυξάνονται συνεχώς, το Internet σε πολύ γρήγορες ταχύτητες, έχει καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς όλων.

Στον Όμιλο ΟΤΕ, αντιλαμβανόμενοι αυτές τις ανάγκες, επενδύουμε συστηματικά στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές και στις νέες τεχνολογίες στην Ελλάδα και στηρίζουμε τη χώρα στο ταξίδι του ψηφιακού της μετασχηματισμού. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη επενδυτικό πλάνο ύψους €2 δισ. έως το 2022, κυρίως για δίκτυα νέας γενιάς σταθερής και κινητής.

Το 2019, πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει για την επέκταση της υποδομής Fiber to the Home (FTTH) και προσφέραμε πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι για εγγυημένες ταχύτητες Internet 100 & 200Mbps, σε 150.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ενώ για το 2020 ο στόχος ανέρχεται σε 300.000.

Στην κινητή, είμαστε πρώτοι σε πληθυσμιακή κάλυψη σε δίκτυα 4G και 4G+ με ποσοστά που ανέρχονται σε 99% και 96%, αντίστοιχα. Το 2019 και για 3η συνεχή χρονιά , το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE διακρίθηκε, ως το γρηγορότερο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα από την Ookla, ενώ για 5η συνεχή χρονιά, αναδειχθήκαμε "Best in Test" για υπηρεσίες δεδομένων και φωνής από την διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία ελέγχου δικτύων Umlaut (πρώην P3 Communications).

Στον Όμιλο ΟΤΕ, αναγνωρίζοντας ότι το 5G θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας προετοιμαζόμαστε εντατικά για το μέλλον των τηλεπικοινωνιών. Η COSMOTE έχει ήδη υλοποιήσει το πρώτο δοκιμαστικό δίκτυο 5G στην Ελλάδα, στο Δήμο Ζωγράφου, πετυχαίνοντας live ταχύτητες πάνω από 12Gbps και σε συνεργασία με την Ericsson θα προχωρήσει στην ανάπτυξη δικτύου 5G στην Ελλάδα, έπειτα από σχετική διαγωνιστική διαδικασία.

Προσιτές τιμές για Όλους

Στο Όμιλο ΟΤΕ διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών μας και σε προσιτές τιμές για όλους.

Το 2019, προσφέραμε νέα συνδυαστικά προγράμματα και προγράμματα σταθερής & Internet, ενώ στην κινητή λανσάραμε το GIGA Max, μια σειρά νέων προγραμμάτων Mobile Internet προσφέροντας περισσότερα πακέτα data (>20GB) στους πελάτες COSMOTE. Παράλληλα, με στόχο την απελευθέρωση του Internet σε προσιτές τιμές η COSMOTE διπλασίασε:

  • τα μηνιαία πακέτα Mobile Internet χωρίς αύξηση τιμής και
  • τα πακέτα Mobile Internet για τους συνδρομητές What's Up (δωρεάν ή σε χαμηλή τιμή), γεγονός που οδήγησε σε  αύξηση κατά 40% της μέσης μηνιαίας χρήσης δεδομένων.
Στην COSMOTE διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις:

Προϊόντα:
  • COSMOTE Business One: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λύσεις επικοινωνίας για όλους τους εργαζομένους των επιχειρήσεων, εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες Internet μέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα, καθώς και προηγμένες υπηρεσίες Private Branch Exchange (PBX), υπηρεσίες ασφαλείας για κινητά και σταθερά, καθώς και υπηρεσίες Internet Backup, File Back up και υπηρεσίες cloud.
  • Πλατφόρμα Business Cloud and Applications: Παρέχει στις επιχειρήσεις άμεση και εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές cloud που ικανοποιούν τις επιχειρησιακές τους ανάγκες (όπως Cloud Servers, Office 365, ERP κλπ.) μειώνοντας τα λειτουργικά τους έξοδα.
Υπηρεσίες:
  • Hoteliga: Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων το οποίο επιτρέπει την εξ αποστάσεως διαχείριση διαδικασιών, όπως είναι π.χ. οι κρατήσεις, οι εγκαταστάσεις, οι παρεχόμενες υπηρεσίες κλπ.
  • COSMOTE Digital Marketing4U: Βοηθάει τις επιχειρήσεις να προωθούν τις ιστοσελίδες τους, καθώς και τους λογαριασμούς τους στο Google και τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • COSMOTE Fleet Tracker: οι εταιρικοί πελάτες αποκτούν τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης διαχείρισης του στόλου οχημάτων της επιχείρησής τους και της εύκολης και αποτελεσματικής επίβλεψής του με χαμηλό κόστος.