Ψυχαγωγία & Αποδράσεις

Εξασφαλίζουμε μοναδικές προσφορές για τους πελάτες μας, σε συνεργασία με τη Hellenic Seaways.

Από τον Ιούνιο του 2013 ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με τη Hellenic Seaways, τη μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, έτσι ώστε οι πελάτες COSMOTE που ταξιδεύουν με αυτή να απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές.

H Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών και οχηματαγωγών πλοίων, η οποία με τα συμβατικά και ταχύπλοα πλοία της εξυπηρετεί περισσότερα από 30 λιμάνια στις Κυκλάδες, το Β.Α. Αιγαίο, το Ν.Α. Αιγαίο, την Κρήτη, τον Αργοσαρωνικό και τις Β. Σποράδες.
Τα ταχύπλοα της Hellenic Seaways που διασχίζουν το Αιγαίο «ντυμένα» στα χρώματα της COSMOTE είναι τα Flyingcat 3, 4, 5, 6, Flying Dolphin XVII, XVIII, XXIX και Highspeed 4.

Στο πλαίσιο του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, οι πελάτες COSMOTE μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους αλλά και τις μετακινήσεις τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς με έκπτωση 50% στα εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής 2 ή 4 ατόμων σε οικονομική θέση ή καμπίνα σε επιλεγμένα πλοία της Hellenic Seaways, συμπεριλαμβανομένων των Flyingcat και Highspeed, για επιλεγμένους προορισμούς στο Αιγαίο. Για την απόκτηση της προσφοράς δείτε εδώΠροσφέρουμε ψυχαγωγία δίπλα στο κύμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τους επισκέπτες της Astir Beach.

Με τη χορηγία της Astir Beach, της πιο δημοφιλούς ιδιωτικής παραλίας της Αττικής στη Βουλιαγμένη, προσφέρουμε μοναδικές στιγμές στους πελάτες μας στην αμμουδιά με τα καθαρά νερά και το ευχάριστο περιβάλλον, ενώ δημιουργούμε μια όμορφη και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα για όλους στη παραλία μέσω προωθητικών ενεργειών που τους δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα.
Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει ένα ακόμα μοναδικό προνόμιο για τους συνδρομητές μας, την ευκαιρία να απολαμβάνουν την επίσκεψη τους στην παραλία με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, για περισσότερες πληροφορίες για τις μοναδικές προσφορές DEALS for YOU δείτε εδώ.

 
Άπειρη διασκέδαση, ψυχαγωγία και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης στο ALLOU! FUN PARK.

Η COSMOTE σε συνεργασία με το ψυχαγωγικό πάρκο ALLOU! FUN PARK  εξασφαλίζει την διασκέδαση των επισκεπτών, χωρίς όρια. Ένας χώρος που υπόσχεται στιγμές χαράς και γέλιου, αλλά και τρόμου, ομαδικότητας και ενέργειας, υποστηρίζοντας το πνεύμα της παρέας ανεξαρτήτως ηλικίας. Για να απολαύσετε και εσείς τις δραστηριότητες του ALLOU! FUN PARK απεριόριστα μία ολόκληρη μέρα, το COSMOTE DEALS for YOU σας εξασφαλίζει με 2 XXL Pass στην τιμή του 1. Μάθετε περισσότερα για την μοναδική προσφορά στο DEALS for YOU της COSMOTE.

Δύο εταιρείες-ηγέτες, η COSMOTE και η Village Cinemas, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα από κοινές ενέργειες και πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως το COSMOTE DEALS for YOU και έτσι απογειώνουν το κινηματογραφόφιλο κοινό.

Μαζί με τους πρώτους και μεγαλύτερους πολυχώρους κινηματογράφου, προσφέρουμε μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες στο νεανικό κοινό. Θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία της διασκέδασης, COSMOTE και Village Cinemas προσκαλούμε τους συνδρομητές της εταιρείας να απολαύσουν ακόμη περισσότερο σινεμά, αξιοποιώντας τη μοναδική υπηρεσία COSMOTE DEALS for YOU, μέσα από την οποία, μεταξύ άλλων αποκλειστικών προσφορών, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνδρομητές COSMOTE να δουν κάθε Τετάρτη την αγαπημένη τους ταινία με -50% έκπτωση. Για την απόκτηση της προσφοράς μπορείτε να επισκεφθείτε το DEALS for YOU της COSMOTE.

facebook
instagram
youtube
twitter