Εταιρική Κουλτούρα

Γίνε μέλος της πιο δυνατής ομάδας

Στον Όμιλο ΟΤΕ θέλουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Με όχημα την τεχνολογία αλλάζουμε τα πάντα γύρω μας: τον τρόπο που ζούμε, που επικοινωνούμε, που εργαζόμαστε. Στη νέα εποχή όλα γίνονται απλούστερα, ταχύτερα και αποδοτικότερα. Με μια λέξη, ψηφιακά.

Για να το πετύχουμε επενδύουμε στο ισχυρότερο και ανταγωνιστικότερό μας πλεονέκτημα: τους ανθρώπους μας. Στελέχη με άριστη τεχνογνωσία, επαγγελματική εμπειρία, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Εξασφαλίζουμε γι’ αυτούς ένα εργασιακό περιβάλλον που δίνει έμφαση στην ομαδικότητα, την επικοινωνία, την εξέλιξη των προσωπικών δεξιοτήτων και την επιβράβευση των υψηλών επιδόσεων. Ένα εμπνευσμένο περιβάλλον εργασίας που μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε το άριστο. Ένα βιώσιμο περιβάλλον εργασίας με οδηγό τις αξίες και την ενιαία κουλτούρα του Ομίλου ΟΤΕ, όπως αυτές εκφράζονται στις 5 Αρχές Εταιρικής Συμπεριφοράς.

Στον Όμιλο ΟΤΕ δεν είμαστε απλά άλλη μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Διαμορφώνουμε μαζί τον ψηφιακό κόσμο και δίνουμε σε όλους ίσες ευκαιρίες και εργαλεία για να έχουν πρόσβαση σε αυτόν νέο καλύτερο κόσμο!
 

facebook
instagram
youtube
twitter