Διοικητική Ομάδα

Δημήτρης Μιχαλάκης

Executive Director COSMOTE TV

Ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκης είναι Executive Director του Business Unit COSMOTE TV του Ομίλου ΟΤΕ από τον Απρίλιο του 2013. Ξεκίνησε να εργάζεται στην COSMOTE TV τον Μάρτιο του 2012, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή. Πριν τη συνδρομητική τηλεόραση, ο κ. Μιχαλάκης είχε αναλάβει διάφορες θέσεις στον Όμιλο ΟΤΕ, ως Product Management & Marketing Director στην OTEGLOBE (αρχές 2006) και Marketing Manager της OTE International (Μάιος 2002). Πριν τον Όμιλο ΟΤΕ, είχε εργαστεί στην Telestet (σήμερα Wind Hellas) ως Product Manager. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Philip Morris Hellas, στα τμήματα Marketing και Πωλήσεων.  

Ο κ. Μιχαλάκης κατέχει τίτλο ΜΒΑ από το ALBA Business School, καθώς και πτυχίο MSc Marketing & Communication από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Η COSMOTE TV είναι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ και σήμερα κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αγορά, με 530 χιλιάδες συνδρομητές. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα ως παροχος τηλεοπτικών υπηρεσιών προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 15 COSMOTE κανάλια  (CINEMA, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής, IPTV και OTT πρόσβασης.

facebook
instagram
youtube
twitter