Διακρίσεις IR

2013

Διάκριση του Investor Relations του ΟΤΕ στην ετήσια κατάταξη Extel

Ο ΟΤΕ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η καλύτερη εταιρεία στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων στην Ελλάδα, στην ετήσια πανευρωπαϊκή κατάταξη Extel Europe 2013 της Thomson-Reuters. Ο Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μπάμπης Μαζαράκης, ψηφίστηκε από τους Ευρωπαίους επενδυτές ως ο καλύτερος CFO για Επενδυτικές Σχέσεις, και ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους, κ. Δημήτρης Τζελέπης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη φορά από το 2007, αναδείχτηκε ως ο καλύτερος Investor Relations Professional στην Ελλάδα.

2012

Διάκριση του Investor Relations του ΟΤΕ στην ετήσια κατάταξη Extel

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο ΟΤΕ στην ετήσια πανευρωπαϊκή κατάταξη Extel Europe 2012, την εγκυρότερη διαδικασία αξιολόγησης των εταιρειών και επαγγελματιών στον χώρο των επενδυτικών σχέσεων. Ο ΟΤΕ ψηφίστηκε από τους διεθνείς επενδυτές ως η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων, ο Γενικός Δ/ντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου, κ. Kevin Copp, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος CFO για Επενδυτικές Σχέσεις, και ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους, κ. Δημήτρης Τζελέπης, ως ο καλύτερος Investor Relations Professional στην Ελλάδα.

2010

Διάκριση του Investor Relations του ΟΤΕ στην ετήσια κατάταξη Extel

O OΤΕ ψηφίστηκε «Καλύτερη Εταιρεία για Επενδυτικές Σχέσεις στην Ελλάδα» το 2010 από Ευρωπαίους αναλυτές και επενδυτές.


2 βραβεία για τις επενδυτικές σχέσεις του ΟΤΕ

Βραβεία σε δύο κατηγορίες κέρδισε η Διεύθυνση Σχέσεων με Μετόχους του OTE στο πλαίσιο του θεσμού των «Ετήσιων Βραβείων Επενδυτικών Σχέσεων» της εταιρείας Capital Link. Επενδυτές, αναλυτές και εκπρόσωποι του οικονομικού τύπου ανακήρυξαν τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ, κ. Δημήτρη Τζελέπη, ως τον καλύτερο Investor Relations Officer για τα Financial Media και τον καλύτερο Investor Relations Officer για τους Ιδιώτες Επενδυτές.


Διεθνής διάκριση για τον ΟΤΕ στον τομέα της εταιρικής διακυβέρνησης

Το βραβείο καλύτερης εταιρείας στον τομέα Εταιρικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα (Best Corporate Governance in Greece) το 2010 απονεμήθηκε στον ΟΤΕ από το έγκριτο διεθνές περιοδικό World Finance.

2009

Διάκριση του Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή στην ετήσια κατάταξη Extel του Thomson-Reuters

Στην ετήσια κατάταξη Extel του Thomson-Reuters, καλύτερος CFO Investor Relations ψηφίστηκε ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του ΟΤΕ, κ. Ιορδάνης Αϊβάζης.


Ο ετήσιος απολογισμός ΟΤΕ έτους 2007 κατακτά το τρίτο βραβείο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

Τον Μάιο 2009 ο Ετήσιος Απολογισμός OTE του έτους 2007 διακρίθηκε στην κατηγορία «Καλύτερου Ετήσιου Απολογισμού της Ευρώπης», κατακτώντας το τρίτο βραβείο (bronze award) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατά την ετήσια απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Γραφιστικής (European Design Awards, EDA).


Ο ετήσιος απολογισμός ΟΤΕ έτους 2007 κατακτά το Α’ βραβείο ΕΒΓΕ

Ο Ετήσιος Απολογισμός του έτους 2007 έλαβε την υψηλότερη διάκριση, το βραβείο «ΕΒΓΕ», στον τομέα «Γενικής Γραφιστικής» κατά την ετήσια απονομή των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης.


Aπονομή 4 βραβείων για τις επενδυτικές σχέσεις στον ΟΤΕ

Η Διεύθυνση Σχέσεων με Μετόχους της εταιρείας κέρδισε βραβεία σε τέσσερις κατηγορίες στο πλαίσιο του θεσμού των «Ετήσιων Βραβείων Επενδυτικών Σχέσεων» της εταιρείας Capital Link. Επενδυτές, αναλυτές και εκπρόσωποι του οικονομικού τύπου ανακήρυξαν τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Σχέσεων με Μετόχους, κ. Δημήτρη Τζελέπη, ως τον καλύτερο Investor Relations Officer για τους Διεθνείς Επενδυτές. Η ομάδα των Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ απέσπασε επίσης τα παρακάτω βραβεία:

Καλύτερες Επενδυτικές Σχέσεις από Εταιρεία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης (FTSE-ASE 20)
Καλύτερες Επενδυτικές Σχέσεις με Διεθνείς Επενδυτές
Καλύτερες Επενδυτικές Σχέσεις με Χρηματιστηριακές Εταιρείες

2008

Διάκριση του Investor Relations του ΟΤΕ στην ετήσια κατάταξη του Thomson-Extel

Στην ετήσια κατάταξη του Thomson-Extel, καλύτερος Investor Relations Professional από τους ευρωπαίους επενδυτές ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ, κ. Δημήτρης Τζελέπης.

2007

Διακρίσεις στην ετήσια κατάταξη Ιnvestor Relations της Τhomson-Εxtel

Στην πανευρωπαϊκή κατάταξη αξιολόγησης των εταιρειών και επαγγελματιών στον χώρο των επενδύσεων έτους 2007 που πραγματοποίησε το Thomson-Extel, ο ΟΤΕ σημείωσε σημαντικότατες επιτυχίες, αφού αξιολογήθηκε από τους επενδυτές ως η 10η καλύτερη εταιρεία στον τομέα των επενδυτικών σχέσεων, μέσα από ένα σύνολο 56 ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών. Στην αντίστοιχη γενική κατάταξη των ελληνικών εταιρειών, ο ΟΤΕ ψηφίστηκε ως η 2η καλύτερη εταιρεία μεταξύ όλων των εταιρειών όλων των κλάδων. Ταυτόχρονα, ο Διευθυντής Investor Relations του ΟΤΕ, κ. Δημήτρης Τζελέπης, κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ευρώπη, μεταξύ των 51 Investor Relations Professionals του τομέα των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, σύμφωνα με τις ψήφους των επενδυτικών τραπεζών, και την πρώτη θέση στην Ελλάδα μεταξύ των Investor Relations Professionals όλων των κλάδων δραστηριοποίησης.

 

facebook
instagram
youtube
twitter