Διοικητική Ομάδα

Ντέπη Τζιμέα

Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ

Η κα Ντέπη Τζιμέα είναι Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ από το 2012. Είναι μέλος της διοικητικής ομάδας του Ομίλου ΟΤΕ από το 2001, τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό του ως Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ. Αναφέρεται απευθείας στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο. Η κα Τζιμέα ήταν υπεύθυνη για το μετασχηματισμό της εικόνας του ΟΤΕ σε μια εξωστρεφή και καινοτόμο, πελατοκεντρική εταιρεία, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Έχει συμβάλει καθοριστικά ώστε η στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης να ενσωματωθεί στην επιχειρηματική στρατηγική του Ομίλου με αποτέλεσμα ο Όμιλος ΟΤΕ σήμερα να αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, συνεισφέροντας στην οικονομία, την κοινωνία και στο περιβάλλον. Ήταν υπεύθυνη για όλη την επικοινωνία του Ομίλου ΟΤΕ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και έχει σημαντική γνώση και εμπειρία σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης της αλλαγής (change management), της διαχείρισης κρίσεων (crisis communication) και της διαφήμισης.
Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του ΟΤΕ, κατείχε διάφορες επιτελικές θέσεις στους τομείς Marketing και Corporate Communications στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών (1995-2001), ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί στη διαφήμιση, ως Group Account Director στην Adel Saatchi & Saatchi, διαχειριζόμενη 18 εθνικούς και διεθνείς λογαριασμούς.
Η κα Τζιμέα κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Stirling. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα “High impact leadership” στο Columbia Business School και “Exponentially growing technologies” στο Singularity University.

facebook
instagram
youtube
twitter