Οι άνθρωποί μας
Οι άνθρωποί μας ξεχωρίζουν για την άριστη τεχνογνωσία, την ευσυνειδησία και την υπευθυνότητα τους. Δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό - ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο - προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση και ο καθένας από εμάς θα παραμείνει συνδεδεμένος, θα συνεχίσει να επικοινωνεί, να εργάζεται, να ψυχαγωγείται και να εξυπηρετείται από το σπίτι.

Ο Όμιλος ΟΤΕ με απόλυτη συναίσθηση και υπευθυνότητα, βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους του, προχωρώντας σε συγκεκριμένες ενέργειες:

  • Το 80% των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ, εργάζονται με τηλεργασία, με πρόβλεψη για παροχή vpn σε όλους και εξοπλισμό (laptops, ακουστικά), όπου απαιτείται.
  • Κατά τη διαδικασία σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, θα υπάρχει μικτό σχήμα εργασίας με εργασία από το σπίτι και στο γραφείο, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας (χρήση ασανσέρ, λειτουργία εστιατορίων & κυλικείων κλπ).
  • Όλοι οι εργαζόμενοι μας ακολουθούν ειδικές οδηγίες για τα ατομικά μέτρα προφύλαξης: τήρηση απόστασης ασφαλείας, αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, χρήση απολυμαντικών υγρών, γαντιών ή μασκών όπου απαιτείται.
  • Προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες απολύμανσης, αλλά και επιπλέον καθαρισμούς και απολυμάνσεις σε γραφεία και κοινόχρηστους χώρους, όταν αυτό απαιτείται.
  • Η εξειδικευμένη ομάδα Υγείας & Ασφάλειας και το ιατρικό προσωπικό της Εταιρίας μας είναι σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων
  • Με έμφαση στην διατήρηση της ευεξίας και της ψυχικής υγείας των εργαζομένων, οι άνθρωποί μας έχουν πρόσβαση σε virtual wellness classes αλλά και 24/7 γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης.
Στον Όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον μας πάνω απ' όλα να προστατέψουμε τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας, τις οικογένειές τους και τους πελάτες μας.