Δορυφορικό internet

Περιγραφή

Τώρα, ακόμα περισσότερα δυσπρόσιτα σημεία θα αποκτήσουν γρήγορο Internet!

Για σένα που θες να απολαμβάνεις γρήγορο Internet έως και 22Mbps στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, τώρα μπορείς ακόμα πιο οικονομικά.

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις κι εσύ γρήγορο Internet με ταχύτητα έως και 22Mbps, ακόμα κι αν το σπίτι σου βρίσκεται σε κάποιο δύσβατο και απομακρυσμένο σημείο της χώρας ή σε περιοχή που δεν υπάρχει δίκτυο για σταθερό Internet.

Τώρα με κάθε νέα σύνδεση COSMOTE Satellite Internet, έως και 28 Φεβρουαρίου 2018, παίρνεις Δώρο τον εξοπλισμό & την εγκατάσταση αξίας 437€. 

Διάλεξε το COSMOTE Satellite Internet που ταιριάζει στις ανάγκες σου!Πρόσθεσε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, Static IP με 9,35€/ μήνα.

Επίσης αποκτώντας το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 22 25GB ή COSMOTE Satellite Internet 22 100 GB, και παίρνεις ΔΩΡΕΑΝ το τέλος ενεργοποίησης, αξίας 99€ και το ασύρματο router TP-Link για να απολαμβάνεις γρήγορο σερφάρισμα από κάθε σημείο του σπιτιού σου!

Συνδύασέ το με COSMOΤΕ TV.

Τώρα μπορείς να συνδυάσεις το COSMOTE Satellite Internet με τον COSMΟΤΕ ΤV Μέσω Δορυφόρου,χρησιμοποιώντας την ίδια κεραία (απαιτείται η κεραία του COSMOTE Satellite Internet).
Έτσι, θα απολαμβάνεις:

  • Περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια με πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια
  • 32 κανάλια High Definition
ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της Ελλάδας.

Απόκτησε το δικό σου COSMOTE Satellite Internet σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων.

Πλεονεκτήματα
Εγκατάσταση