Πακέτο Mobile Internet 700 MB

Πακέτο Mobile Internet 700MB 

Έχεις 700MB, για να σερφάρεις στο Internet, μόνο με 7€ για ένα μήνα.

Για την ενεργοποίηση μπορείς να καλέσεις δωρεάν στο 1330.

Aν έχεις 4G συσκευή και έχεις ενεργοποιήσει την πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 4G, με το συγκεκριμένο πακέτο μπορείς να σερφάρεις στο Internet ακόμα πιο γρήγορα με πολλαπλάσιες ταχύτητες!
 

Υπηρεσία Δωρεάν ΜΒ για πλοήγηση στο Internet Πλοήγηση στο COSMOTE my view Κόστος Ενεργοποίησης(€) Διάρκεια Ισχύος MB
Πακέτο Mobile Internet 700MB 700 MB Απεριόριστη 7€ 30 ημέρες


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
  • Τα ΜΒ που δεν καταναλώνεται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία λήξης των ΜΒ γίνει νέα ενεργοποίηση του πακέτου. Στην περίπτωση αυτή τα MB του πακέτου από τη προηγούμενη αγορά προστίθενται με τα νέα με ισχύ για ακόμα 1 μήνα.
  • Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο δεδομένων, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και ο συνδρομητής θα οδηγείται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να διαλέξει ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.
  • Για τους συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, όταν ο όγκος δεδομένων (MB) του πακέτου καταναλωθεί νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία λήξης, ισχύει ογκοχρεωση 1,0416€/ΜΒ μέχρι τη λήξη του πακέτου με ελάχιστη χρέωση 1ΚΒ ανά σύνδεση και στη συνέχεια χρέωση ανά ΚΒ (1MB = 1024 KB και 1GB = 1024 MB). Στη περίπτωση που λήξει το πακέτο η πρόσβαση στο Internet συνεχίζεται με χρέωση 1,30€ /ημέρα μέσω του Mobile Internet Day Pass προσφέροντας απεριόριστη πλοήγηση στο Internet για 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η πρόσβαση στο Internet.
  • Η κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ είναι διαθέσιμη για χρήση και στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.
 

facebook
instagram
youtube
twitter