Λύσεις για τους Συνδρομητές μας & την Κοινωνία
 

Δίνουμε λύσεις στις ανάγκες όλων: των εργαζομένων, των οικογενειών, των μαθητών, των δημοσίων υπηρεσιών αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Γι’ αυτό τον λόγο προσφέρουμε μία σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την επικοινωνία και τη συνεργασία.

Επικοινωνία

 • Προσφέρουμε 1GB Δώρο για 7 ημέρες, με κάθε online πληρωμή του λογαριασμού κινητής ή σταθερής, μέσα από το My COSMOTE.
 • Δίνουμε την δυνατότητα για ακόμα πιο ελεύθερο Internet, για όλο το σπίτι, σε όλο το σπίτι, με απίστευτες ταχύτητες έως 200Mbps   

Ψυχαγωγία

Δίνουμε λύσεις για δωρεάν ποιοτική ψυχαγωγία με προσεκτικά επιλεγμένα προγράμματα ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE History, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YOUTUBE.
 

Εργασία

Δίνουμε λύσεις στην επικοινωνία και την απομακρυσμένη εργασία όλων των επιχειρήσεων με:

 • Το COSMOTE Business One, με το οποίο η επιχείρηση μπορεί να προωθήσει δωρεάν τα σταθερά της στο εταιρικό κινητό της επιλογής της.
 • Την δωρεάν παροχή COSMOTE Business Email με την αγορά COSMOTE BUSINESS GIGAMAX , ή COSMOTE Business Double Play. Παρέχονται 15 accounts, με 100GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για τους εργαζόμενους, με εύκολη διαχείριση μέσω εφαρμογής, με client στο PC και στο κινητό..
 • Την δωρεάν παροχή του COSMOTE Smart Office μέσα στα COSMOTE Business Double Play με προγράμματα για έξυπνες λειτουργικότητες στο σταθερό της επιχείρησης, όπως ηχογραφημένες ανακοινώσεις για την περίοδο αναστολής λειτουργίας, έξυπνες εκτροπές, προωθήσεις, Voicemail–to-Email κ.ά.
 • 1 μήνα δωρεάν δοκιμή του Microsoft 365 για χρήση Office, Teams, Sharepoint, OneDrive και άλλων εργαλείων που βοηθούν στην εξ αποστάσεως εργασία.

Υγεία

Παίρνοντας μέρος στην εθνική προσπάθεια, από την πρώτη στιγμή,  προχωρήσαμε σε δωρεά ύψους 2.000.000 ευρώ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων με αναπνευστήρες, κλίνες κατάλληλες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Συνεισφέρουμε με τη Δωρεάν δημιουργία και λειτουργία ειδικού 5ψηφίου αριθμού Γραμμής  Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (10306) για τη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη των πολιτών. Οι κλήσεις από συνδρομητές COSMOTE προς το 10306 είναι εντελώς δωρεάν.
 

Εκπαίδευση

Δίνουμε λύσεις και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για κάθε ελληνική οικογένεια:

 • Δωρεάν πρόσβαση από κινητά δίκτυα, χωρίς χρέωση δεδομένων στις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία.
 • Μηδενική χρέωση της χρήσης των αριθμών 211 990 2394, 211 198 1029 για τις ανάγκες Τηλεκπαίδευσης.
 • Πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στις ψυχαγωγικές δράσεις του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ για παιδιά και οικογένειες, με δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι ψηφιακά από το σπίτι τους ή από τη σχολική τάξη. Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν με on line κράτηση σε ένα live on line πρόγραμμα εικαστικών και ρομποτικής, ενώ μπορούν να παίξουν, να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν, μέσα από μια σειρά δράσεων, από το site του μουσείου www.otegroupmuseum.gr

Πολιτεία

Είμαστε υπερήφανοι που υλοποιούμε έργα τεχνολογίας που διευκολύνουν το Κυβερνητικό έργο στην αντιμετώπιση υγειονομικής κρίσης. Ενδεικτικά η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει εργαλεία εξ αποστάσεως εργασίας για 10.000 Δημοσίους Υπαλλήλους έως το τέλος του έτους.
 

Στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων

 • Οι εθελοντές αιμοδότες του Ομίλου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συνέβαλαν στην συλλογική προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της χώρας για αίμα, συγκεντρώνοντας πάνω από 600 φιάλες αίματος.  Βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων, το πρόγραμμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και το πρόγραμμα δοτών μυελού των οστών υλοποιούνται αποκλειστικά με ραντεβού, για συγκεκριμένο αριθμό δοτών ανά ημέρα τηρώντας τα ειδικά μέτρα προστασίας.
 • Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της «Σχεδίας» για στήριξη στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και ιδιαίτερα στην περίοδο των lockdown, αγοράσαμε και διαθέσαμε στους εργαζομένους μας, πάνω από 700 τεύχη. Ταυτόχρονα προσφέραμε τηλεπικοινωνιακά πακέτα με δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και GB και διαθέσαμε διατακτικές επιταγές, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, για αγορές σε σούπερ μάρκετ για όλους τους πωλητές της «Σχεδίας». Επιπλέον, ενεργοποιήσαμε την ομάδα εθελοντών της εταιρείας μας, ώστε να προσφέρουν συντροφιά με τηλεφωνική επικοινωνία στους ανθρώπους του περιοδικού.    
 • Παροχή δωρεάν COSMOTE TV  σε 4  σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού. Συνολικά τα τελευταία χρόνια έχουμε προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία COSMOTE TV και στα 15 σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού και σε πάνω από 165 χώρους που φιλοξενούν παιδιά.
 • Στήριξη του φορέα «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας» με διατακτικές επιταγές, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, για αγορές σε σούπερ μάρκετ, για τα παιδιά που φροντίζει ο φορέας και τις οικογένειές τους.
 • Διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας υπηρεσιών τηλεφωνίας & internet Νοσοκομείων αναφοράς και γηροκομείων, με την τοποθέτηση στο δίκτυο back-up μπαταριών και με την διεξαγωγή προληπτικού ποιοτικού ελέγχου των υπηρεσιών.

Οι άνθρωποί μας

Όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς τους ανθρώπους μας.
Σε όλους αυτούς που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση και ο καθένας από εμάς θα παραμείνει συνδεδεμένος, θα συνεχίσει να επικοινωνεί, να εργάζεται, να ψυχαγωγείται και να εξυπηρετείται, ο Όμιλος ΟΤΕ προχώρησε στην εφαρμογή συγκεκριμένων ενεργειών, που διασφαλίζουν πρώτα απ’ όλα την υγεία και ασφάλειά τους, αλλά και την συνέχιση της εργασίας τους.

Ακολουθούμε μικτό πρόγραμμα εργασίας, τόσο εξ αποστάσεως, όσο και με παρουσία στο γραφείο, τηρώντας μια αναλογία 70% εργασία από το σπίτι και 30% εργασία στο γραφείο, με εξαίρεση τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής: οι τεχνικοί μας και οι άνθρωποι των καταστημάτων δίνουν το «παρών» καθημερινά.

Ο κόσμος μας είναι καλύτερος όταν αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με υπευθυνότητα, σεβασμό και φροντίδα για τον συνάνθρωπο.