ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προγράμματα Συμβολαίου
Τα προγράμματα συμβολαίου GIGA MAX είναι η ιδανική λύση για σένα που θέλεις να χρησιμοποιείς
και να μοιράζεσαι τα GΒ σου στο κινητό, στο tablet και στο laptop, όπως εσύ θέλεις!
Δοκίμασε τώρα ένα πρόγραμμα GIGA MAX !
10GB
με 12,90€/μήνα
Αγορά
20GB
με 18,90€/μήνα
Αγορά
40GB
με 34,90€/μήνα
Αγορά
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% και δεν επιβάλλεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας επί του παγίου και της χρήσης Internet.
Τιμές με Φ.Π.Α., δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας.
 
Συγκέντρωσε τα GΒ σου
Αν διαθέτεις συμβόλαιο COSMOTE Κινητής και το συνδυάζεις με πρόγραμμα συμβολαίου GIGA MAX, τώρα συγκεντρώνεις το σύνολο των διαθέσιμων ΜΒ σου και τα απολαμβάνεις σε όποια συσκευή θες!
 
Χρήση GΒ σε επιπλέον συσκευές
Αν διαθέτεις παραπάνω συσκευές για να χρησιμοποιούν GΒ όλα τα μέλη της οικογένειάς σου, μπορείς να ενεργοποιήσεις extra κάρτες SIM μέχρι και σε 4 ακόμη συσκευές!
 
Κορυφαία εμπειρία Mobile Internet στα δίκτυα κινητής COSMOTE 4G και COSMOTE 5G, τα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα!
Μάθε περισσότερα
Συχνές ερωτήσεις
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα προγράμματα GIGA MAX;
Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις!
Δες τις ερωτήσειςΚλείσιμο
1. Πώς ενεργοποιώ το πρόγραμμα COSMOTE GIGA MAX;

Το πρόγραμμα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ένα κατάστημα COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσω του www.cosmote.gr πατώντας εδώ, ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 (χρέωση κλήσης βάσει Τιμοκαταλόγου του προγράμματος του συνδρομητή)

2. Μπορώ να μοιράζομαι τα δεδομένα του προγράμματός μου με άλλη σύνδεση φωνής ή δεδομένων;
Ναι, μπορείς να τα μοιράζεσαι με άλλες συσκευές που είναι σε data sharing σχήμα. Αν διαθέτεις συμβόλαιο COSMOTE Mobile και το συνδυάζεις με πρόγραμμα COSMOTE GIGA MAX, συγκεντρώνεις το σύνολο των διαθέσιμων ΜΒ σου και τα απολαμβάνεις σε όποια συσκευή θες!
Αν διαθέτεις παραπάνω συσκευές, για να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα GΒ όλα τα μέλη της οικογένειάς σου μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι και 4 EXTRA SIM κάρτες για χρήση από όλες τις συσκευές!
3. Τα προγράμματα COSMOTE GIGA MAX περιλαμβάνουν Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας;
Στα προγράμματα COSMOTE GIGA MAX δεν επιβάλλεται Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας επί του παγίου και της χρήσης Internet. Για τα συγκεκριμένα προγράμματα το Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας θα επιβάλλεται μόνο στις περιπτώσεις που γίνει χρήση των υπηρεσιών SMS, GPRS WAP, DATA/FAX καθώς και υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης.
4. Η κατανάλωση των διαθέσιμων GΒ είναι διαθέσιμη και στην περιαγωγή;

Η κατανάλωση των διαθέσιμων GΒ και η μεταφορά δεδομένων μεταξύ συνδέσεων (Sharing) είναι διαθέσιμη στην περιαγωγή μόνο εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Για τα όρια δεδομένων περιαγωγής εντός ΕΕ/ΕΟΧ (FUP) δες εδώ (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-4548-5de4-e053-181f12ac3db5) .