Αποφάσισες ότι έφτασε η στιγμή το παιδί σου
να αποκτήσει το δικό του κινητό;

Το COSMOTE Family σού προσφέρει
τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να είσαι
δίπλα στο παιδί σου, όσο εκείνο
ανακαλύπτει τον κόσμο της επικοινωνίας.

Διαχειρίσου εύκολα και απλά το καρτοκινητό
του παιδιού σου, με το My COSMOTE App!
 
Επικοινωνία χωρίς όρια, αφού το παιδί μπορεί να σε καλεί από το κινητό του όποτε το έχει ανάγκη, ακόμη και χωρίς μονάδες! 
Πώς;
Με το COSMOTE ONE που δίνει σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σου 1000’ ομιλίας για τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Έτσι, έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να είστε συνέχεια σε επαφή!

Ενεργοποίησε το δικό σου σχήμα COSMOTE ONE, συνδυάζοντας το σταθερό με τα κινητά της οικογένειάς σου, μέσα από το My COSMOTE app.
Πώς θα το αποκτήσεις;

1. Αγόρασε & ενεργοποίησε στο όνομά σου ένα What’s Up καρτοκινητό για το παιδί σου.
2. Κατέβασε το My COSMOTE App τώρα και κέρδισε 1GB!

3. Ενεργοποίησε τo COSMOTE One.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα;
Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις!
1. Πως μπορώ να κάνω ανανέωση Υπολοίπου του καρτοκινητού μέσα από το My COSMOTE App;

Μπες στο My COSMOTE και χωρίς login, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ανανέωσε το υπόλοιπο του καρτοκινητού με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PayPal λογαριασμού!
Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

  • Μπες στην ενότητα Πληρωμή και Ανανέωση
  • Επίλεξε Ανανέωση Υπολοίπου
  • Επίλεξε το νούμερο του καρτοκινητού που θέλεις να ανανεώσεις
  • Επίλεξε πληρωμή μέσω Πιστωτικής/χρεωστικής, ή PayPal. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω κάρτας, θα πρέπει να καταχωρίσεις τα στοιχεία της για να προχωρήσεις στη διαδικασία. Για πληρωμή μέσω PayPal, θα σου ζητηθεί να κάνεις login στον PayPal λογαριασμό σου.
  • Διάλεξε το ποσό που επιθυμείς. Ισχύει για ποσά από 10€.
  • Ενημερώσου για τους όρους και κάνε αποδοχή για να προχωρήσεις στην ανανέωση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την εμφάνιση της απόδειξης ανανέωσης, την οποία μπορείς να την αποστείλεις στο e-mail σου, να την αποθηκεύσεις ή και να την εκτυπώσεις.

Κάθε φορά που κάνεις ανανέωση online, το καρτοκινητό κερδίζει: 1200ΜΒ για ένα μήνα ή 2GB για 7 ημέρες, ή 240’ προς όλους για 7 ημέρες μέσα από το what’s up reload it. Για να επιλέξεις το δώρο μπες στην σελίδα του reload it https://www.whatsup.gr/reloadit/ 

2. Πως μπορώ να αγοράσω / ενεργοποιήσω διαθέσιμα πακέτα στο καρτοκινητό μέσα από το My COSMOTE App;
Εφόσον το καρτοκινητό είναι ενταγμένο στο δικό σου ΑΦΜ, μπες στο My COSMOTE και χωρίς login, εύκολα, γρήγορα μπορείς να αγοράσεις/ενεργοποιήσεις ένα από τα διαθέσιμα πακέτα ομιλίας, internet, sms.
Η διαδικασία είναι απλή:
  • Βρίσκεις το καρτοκινητό στο οποίο θέλεις να ενεργοποιήσεις/αγοράσεις πακέτο
  • Μπες στην ενότητα αγορά πακέτου και εκεί μπορείς να αγοράσεις / ενεργοποιήσεις το πακέτο ομιλίας, internet η sms που σε ενδιαφέρει.
3. Πως μπορώ να ενημερωθώ για τα διαθέσιμα υπόλοιπα του καρτοκινητού μέσα από το My COSMOTE App;

Εφόσον το καρτοκινητό είναι ενταγμένο στο δικό σου ΑΦΜ, μπες στο My COSMOTE και χωρίς login, εύκολα, γρήγορα μπορείς να δεις τα διαθέσιμα υπόλοιπά τουσε λεπτά ομιλίας, ΜΒ και sms αλλά και το διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπό του.

4. Πόσο διαρκεί το χρηματικό υπόλοιπο του καρτοκινητού και πότε γίνεται φραγή του;

H διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 2 μήνες (60 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρηματικού υπολοίπου. Αν περάσουν οι 2 μήνες (60 ημέρες) χωρίς ανανέωση υπολοίπου, χάνεται τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό του καρτοκινητού. Στους 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς ανανέωση υπολοίπου πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET).

5. Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να ισχύουν για να μπορέσει να ενταχθεί μια σύνδεση Καρτοκινητής σε COSMOTE One;

Βασική προϋπόθεση της ένταξης σύνδεσης Καρτοκινητής σε COSMOTE One είναι αυτή να ‘ανήκει’ στον κάτοχο του COSMOTE One. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι συνδέσεις Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου Κινητής και το Καρτοκινητό να ανήκουν στον ίδιο ΑΦΜ.

Για να θεωρείται ‘συμβατή’ (eligible) μια σύνδεση Καρτοκινητής για ένταξη σε COSMOTE One, θα πρέπει να ανήκει σε πρόγραμμα What’s Up, COSMOKARTA ή Frog.

Παράλληλα, η σύνδεση θα πρέπει απαραιτήτως να είναι σε status active (συνεπώς εξαιρούνται οι συνδέσεις σε status preactive, deactive και recharge only).

6. Πόσες συνδέσεις Καρτοκινητής μπορούν να συμμετέχουν στο COSMOTE One;

Στο COSMOTE One επιτρέπεται να ενταχθούν έως 2 (δύο) συνδέσεις Καρτοκινητής. Δε θα επιτρέπεται η ένταξη 3ης (τρίτης) σύνδεσης σε COSMOTE One.

Ο πελάτης θα μπορεί να αντικαταστήσει σύνδεση Καρτοκινητής με άλλη, τηρώντας πάντα τον κανόνα του μέγιστου αριθμού συνδέσεων Καρτοκινητής σε COSMOTE One

7. Ποια είναι τα προνόμια που αποδίδονται στη σύνδεση Καρτοκινητής από την ένταξή της στο COSMOTE One;

Η σύνδεση Καρτοκινητής, από τη στιγμή ένταξής της στο COSMOTE One και για όσο διάστημα ‘ανήκει’ στο σχήμα, απολαμβάνει τα εξής προνόμια:

  • 1.000’ χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή του COSMOTE One και τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου που ανήκουν στο COSMOTE One. Τα 1.000’ λεπτά έχουν βήμα χρέωσης τα 3’.
  • Αυτόματη ενεργοποίηση της πρόσβασης του Καρτοκινητού στο Δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE.
8. Τι ισχύει για τα 1.000’ από τη Σταθερή Γραμμή;

Τα 1.000’ από τη Σταθερή Γραμμή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου και για κλήσεις προς τη Σύνδεση / Συνδέσεις Καρτοκινητής και λειτουργούν αθροιστικά (ως ‘καλάθι’).

9. Τι ισχύει για τα 1.000’ από τη Σύνδεση Συμβολαίου;

Τα 1.000’ από τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή και για κλήσεις προς τη Σύνδεση / Συνδέσεις Καρτοκινητής και λειτουργούν αθροιστικά (ως ‘καλάθι’).

10. Τι ισχύει για τα 1.000’ από τη σύνδεση/συνδέσεις Καρτοκινητής;

Τα 1.000’ από την εκάστοτε Σύνδεση Καρτοκινητού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή και για κλήσεις προς τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου και λειτουργούν αθροιστικά (ως ‘καλάθι’).

11. Ποια είναι η προτεραιότητα κατανάλωσης των δωρεάν λεπτών (1.000’) των συνδέσεων Καρτοκινητής που ανήκουν σε COSMOTE One;

Για κλήσεις φωνής από το Καρτοκινητό που έχει ενταχθεί σε COSMOTE One προς τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος, προτεραιότητα στην κατανάλωση θα έχουν τα δωρεάν λεπτά από το πακέτο των 1.000’ που θα αποδίδεται.

Αναφορικά με την προτεραιότητα στην κατανάλωση με το πέρας των 1.000’ λεπτών του πακέτου, θα ισχύουν οι υφιστάμενοι κανόνες της Καρτοκινητής.