Ήσουν δίπλα του σε κάθε του βήμα. Τώρα, θα είσαι δίπλα του και στο πρώτο του κινητό!

Από την πρώτη στιγμή, είσαι δίπλα στο παιδί σου, για να ανακαλύπτει τα πιο συναρπαστικά πράγματα στη ζωή του, με την απαραίτητη ασφάλεια. Στα πρώτα του παιχνίδια, στις πρώτες του βόλτες, ακόμα και στα πρώτα του βήματα, ήσουν εκεί, για να του προσφέρεις απλόχερα τον κόσμο.
Αν αποφάσισες πως έφτασε η στιγμή να ανακαλύψει και τον κόσμο της επικοινωνίας, μπορείς να μετατρέψεις το πρώτο κινητό του παιδιού σου σε μια ξεχωριστή αλλά και ασφαλή εμπειρία, με τις λύσεις COSMOTE Family.
Το πρώτο κινητό του παιδιού σου
Όταν έρχεται η στιγμή για την πρώτη σύνδεση κινητής του παιδιού σου, μπορείς να νιώθεις ξέγνοιαστος, με τις λύσεις COSMOTE Family. Γιατί τώρα μπορείς να προσθέσεις το πρώτο καρτοκινητό του παιδιού σου στο COSMOTE One, για να απολαμβάνει τον κόσμο της επικοινωνίας, με ασφάλεια αλλά και μοναδικά οφέλη.
Οφέλη
Ασφαλής πλοήγηση στο Internet και απόλυτη προστασία στα Social Media
Γνώρισε την εξελιγμένη εφαρμογή γονικού ελέγχου COSMOTE Family Safety! Βοήθησε το παιδί σου να ανακαλύψει τον συναρπαστικό κόσμο του Internet και των Social Media, με την απαραίτητη ασφάλεια. Μέσα από την εφαρμογή, μπορείς να βλέπεις τον χρόνο που καταναλώνει online αλλά και να ελέγχεις το περιεχόμενο που εκτίθεται, τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ή τα websites που επισκέπτεται, σε κάθε συσκευή. Τώρα, μπορείς να ειδοποιείσαι όταν το παιδί σου δέχεται λεκτική βία (Cyber-Bullying) αλλά και να περιορίζεις την υπέρμετρη χρήση Internet, θέτοντας όρια.
Μάθε περισσότερα >
 
 
Άφθονη επικοινωνία του παιδιού με τους γονείς
Η επικοινωνία δεν σταματά ποτέ μεταξύ σας! Γιατί κάθε καρτοκινητό που προσθέτεις στο COSMOTE One, έχει δωρεάν 1.000 λεπτά ομιλίας προς το σταθερό του σπιτιού και τα κινητά της οικογένειας, κάθε μήνα.
 
 
Επικοινωνία & σερφάρισμα κάθε μήνα
Το παιδί, κάθε μήνα, έχει αυτόματα στο καρτοκινητό του 10€, για να τα καταναλώσει με όποιο τρόπο θέλει ενώ απολαμβάνει 1,2GB για σερφάρισμα με τη μηνιαία εξαργύρωση κωδικού What’s Up συνδρομητές ή αυτόματα για τους υπόλοιπους.
 
 
Εύκολη διαχείριση με μία εφαρμογή
Μέσα από το My COSMOTE App, μπορείς να διαχειρίζεσαι εύκολα και γρήγορα τη σύνδεση του παιδιού σου, όποτε εσύ επιθυμείς.
 
Πώς θα το αποκτήσεις
Εάν έχεις COSMOTE One τότε απλά εντάσσεις το καρτοκινητό του παιδιού σου που θα απολαμβάνει όλα τα παραπάνω οφέλη με χρέωση των 10€ στο δικό σου λογαριασμό. Εάν δεν έχεις COSMOTE One τώρα έχεις ακόμα ένα λόγο να αποκτήσεις τα πιο ολοκληρωμένα Προγράμματα Σταθερής, Κινητής και Τηλεόρασης
Έχεις COSMOTE One;
Αξιοποίησε τα οφέλη του COSMOTE One και πρόσθεσε το πρώτο κινητό του παιδιού σου στο πρόγραμμά σου.
Πρόσθεσέ το
Δεν έχεις COSMOTE One;
Μάθε ό,τι χρειάζεται ώστε να αποκτήσεις κι εσύ ένα πρόγραμμα COSMOTE One για την οικογένειά σου και να προσφέρεις στο παιδί σου όλα τα παραπάνω οφέλη.
Aπόκτησέ το

Συχνές Ερωτήσεις
Τι αλλάζει στο COSMOTE One;
Από τις 05 Φεβρουαρίου 2017 παρέχεται η δυνατότητα και στις συνδέσεις Καρτοκινητής (What’s Up, Frog, COSMOKARTA) να συμμετέχουν σε σχήμα COSMOTE One.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αναφορικά με τους κανόνες δημιουργίας σχήματος COSMOTE One, αυτοί παραμένουν αμετάβλητοι. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ένα πρόγραμμα Συμβολαίου με μηνιαίο πάγιο μεγαλύτερο των 25€ ή ΚαρτοΣυμβολαίου με μηνιαίο πάγιο μεγαλύτερο των 30€, καθώς και ένα πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play με ταχύτητα πρόσβασης στο Internet τουλάχιστον 24Mbps.

Η προσθήκη σύνδεσης Καρτοκινητής σε COSMOTE One είναι απολύτως προαιρετική.
Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να ισχύουν για να μπορέσει να ενταχθεί μια σύνδεση Καρτοκινητής σε COSMOTE One;
Βασική προϋπόθεση της ένταξης σύνδεσης Καρτοκινητής σε COSMOTE One είναι αυτή να ‘ανήκει’ στον κάτοχο του COSMOTE One. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι συνδέσεις Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου Κινητής και το Καρτοκινητό να ανήκουν στον ίδιο ΑΦΜ.

Για να θεωρείται ‘συμβατή’ (eligible) μια σύνδεση Καρτοκινητής για ένταξη σε COSMOTE One, θα πρέπει να ανήκει σε πρόγραμμα What’s Up, COSMOKARTA ή Frog.

Παράλληλα, η σύνδεση θα πρέπει απαραιτήτως να είναι σε status active (συνεπώς εξαιρούνται οι συνδέσεις σε status preactive, deactive και recharge only).
Πόσες συνδέσεις Καρτοκινητής μπορούν να συμμετέχουν στο COSMOTE One;
Στο COSMOTE One επιτρέπεται να ενταχθούν έως 2 (δύο) συνδέσεις Καρτοκινητής. Δε θα επιτρέπεται η ένταξη 3ης (τρίτης) σύνδεσης σε COSMOTE One.

Ο πελάτης θα μπορεί να αντικαταστήσει σύνδεση Καρτοκινητής με άλλη, τηρώντας πάντα τον κανόνα του μέγιστου αριθμού συνδέσεων Καρτοκινητής σε COSMOTE One
Ποια είναι τα προνόμια που αποδίδονται στη σύνδεση Καρτοκινητής από την ένταξή της στο COSMOTE One;

Η σύνδεση Καρτοκινητής, από τη στιγμή ένταξής της στο COSMOTE One και για όσο διάστημα ‘ανήκει’ στο σχήμα, απολαμβάνει τα εξής προνόμια:

 1. 1.000’ χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή του COSMOTE One και τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου που ανήκουν στο COSMOTE One. Τα 1.000’ λεπτά έχουν βήμα χρέωσης τα 3’.

 2. 10€ Αυτόματη Ανανέωση Υπολοίπου, κάθε μήνα για κάθε Καρτοκινητό που ανήκει σε COSMOTE One.

 3. Αυτόματη ενεργοποίηση της πρόσβασης του Καρτοκινητού στο Δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE.

Ποια είναι τα προνόμια που ισχύουν για τα υφιστάμενη μέλη του COSMOTE One (Σταθερή Γραμμή και Σύνδεση Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου Κινητής);

Αναφορικά με τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου Κινητής και τη Σταθερή Τηλεφωνική Γραμμή, τα υφιστάμενα 1.000’ αποκτούν ως επιπλέον προορισμό τη σύνδεση ή τις συνδέσεις Καρτοκινητής. Σε περίπτωση που συμμετέχουν 2 συνδέσεις Καρτοκινητής σε COSMOTE One, τότε τα 1.000’ από τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου, καθώς και της Σταθερής Τηλεφωνικής Γραμμής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις και προς τα δύο Καρτοκινητά.

Πώς ακριβώς ‘λειτουργεί’ η Πάγια Εντολή;
Μέσω της πάγιας εντολής (standing order), κάθε σύνδεση Καρτοκινητού που συμμετέχει στο COSMOTE One ‘απολαμβάνει’ αυτόματη ανανέωση 10€ στο υπόλοιπό της (balance). Το ποσό αυτό χρεώνεται αντιστοίχως στο λογαριασμό της σύνδεσης Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου που συμμετέχει στο COSMOTE One.

Σε περίπτωση συμμετοχής δύο (2) συνδέσεων Καρτοκινητής στο COSMOTE One, τότε κάθε μια από αυτές επωφελείται’ από τα 10€ της ανανέωσης και η σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου χρεώνεται με 2 Χ 10€ = 20€.

Το ποσό της αυτόματης ανανέωσης υπολοίπου πιστώνεται στο λογαριασμό της σύνδεσης Καρτοκινητής (και χρεώνεται αντιστοίχως στη σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου) για πρώτη φορά κατά την ένταξη του Καρτοκινητού στο σχήμα COSMOTE One και μετά κάθε επόμενο μήνα την ίδια ημερομηνία (anniversary day) στις 12 το μεσημέρι.
Το ποσό των 10€ πιστώνεται αυτούσιο στη σύνδεση Καρτοκινητής;
Το ποσό των 10€ πιστώνεται αυτούσιο στο υπόλοιπο (balance) της σύνδεσης Καρτοκινητής και εμπεριέχει τον ΦΠΑ 24% και τον Φόρο Κινητής (12%).
Ο Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας για το ποσό της Πάγιας Εντολής ποια σύνδεση επιβαρύνει;
Ο φόρος Κινητής Τηλεφωνίας υπολογίζεται και επιβαρύνει τη σύνδεση Συμβολαίου Κινητής/ ΚαρτοΣυμβολαίου που συμμετέχει στο COSMOTE One και υπολογίζεται σε σταθερή βάση με ποσοστό 12%
Τι ισχύει για τα 1.000’ από τη Σταθερή Γραμμή;
Τα 1.000’ από τη Σταθερή Γραμμή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου και για κλήσεις προς τη Σύνδεση / Συνδέσεις Καρτοκινητής και λειτουργούν αθροιστικά (ως ‘καλάθι’).
Τι ισχύει για τα 1.000’ από τη Σύνδεση Συμβολαίου;
Τα 1.000’ από τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή και για κλήσεις προς τη Σύνδεση / Συνδέσεις Καρτοκινητής και λειτουργούν αθροιστικά (ως ‘καλάθι’).
Τι ισχύει για τα 1.000’ από τη σύνδεση/συνδέσεις Καρτοκινητής;
Τα 1.000’ από την εκάστοτε Σύνδεση Καρτοκινητού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή και για κλήσεις προς τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου και λειτουργούν αθροιστικά (ως ‘καλάθι’).

Ο χρόνος αυτός δεν ισχύει για κλήσεις μεταξύ των Συνδέσεων Καρτοκινητής που συμμετέχουν στο COSMOTE One.
Τι ισχύει για τα 1.000’ από το Καρτοκινητό αν στο COSMOTE One συμμετέχει πρόγραμμα COSMOTE Mobile Family;
Σε περίπτωση που στο COSMOTE One συμμετέχει COSMOTE Mobile Family, τότε τα 1.000’ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς όλες τις συνδέσεις (MSISDN) του COSMOTE Mobile Family
Τι θα συμβεί σε περίπτωση αποχώρησης σύνδεσης Καρτοκινητής από το COSMOTE One;

Με την απένταξη μιας σύνδεσης Καρτοκινητής από σχήμα COSMOTE One θα ισχύουν τα εξής:

 • Θα παύει να ισχύει η δωρεάν επικοινωνία από το Καρτοκινητό που αποχωρεί από το σχήμα προς τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος μετά τη λήξη του ενεργού πακέτου.

 • Παράδειγμα: Σύνδεση Καρτοκινητής αποχωρεί από COSMOTE One σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση, το πακέτο 1.000 λεπτών του καρτοκινητού προς τα υπόλοιπα μέλη του COSMOTE One θα συνεχίσει να είναι ενεργό μέχρι και την χρονική στιγμή που διαρκεί ο «κύκλος ζωής» του (σύνολο 31 ημέρες).

 • Σε περίπτωση που στο σχήμα παραμένει κάποιο Καρτοκινητό αυτό δεν επηρεάζονται τα οφέλη που ισχύουν για αυτό.

 • Θα παύει να ισχύει η δωρεάν επικοινωνία από το ΚαρτοΣυμβόλαιο προς το Καρτοκινητό που αποχωρεί από το σχήμα μετά τη λήξη του ενεργού πακέτου.

 • Παράδειγμα: Σύνδεση Καρτοκινητής αποχωρεί από COSMOTE One σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση, το πακέτο 1.000 λεπτών του ΚαρτοΣυμβολαίου προς τα υπόλοιπα μέλη του COSMOTE One θα συνεχίσει να είναι ενεργό μέχρι και την χρονική στιγμή που διαρκεί ο «κύκλος ζωής» του (σύνολο 31 ημέρες).

 • Στην επόμενη ανανέωση το πακέτο 1000’ του ΚαρτοΣυμβολαίου δε θα ισχύει για κλήσεις προς το Καρτοκινητό COSMOTE που αποχώρησε από το COSMOTE One. Οι δωρεάν κλήσεις προς το συμβόλαιο/συμβόλαια, το Σταθερό Αριθμό (CLI) και τα υπόλοιπα τυχόν Καρτοκινητά που παραμένουν στο COSMOTE One θα εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά.

 • Θα παύει να ισχύει αυτόματα η δωρεάν επικοινωνία από το συμβόλαιο/α προς το Καρτοκινητό που αποχωρεί από το σχήμα. Οι δωρεάν κλήσεις προς το σταθερό και τα υπόλοιπα τυχόν Καρτοκινητά που παραμένουν στο COSMOTE One θα εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά.

 • Θα παύει να ισχύει αυτόματα η δωρεάν επικοινωνία από το σταθερό προς το Καρτοκινητό που αποχωρεί από το σχήμα. Οι δωρεάν κλήσεις προς το συμβόλαιο/συμβόλαια και τα υπόλοιπα τυχόν Καρτοκινητά που παραμένουν στο COSMOTE One θα εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά.

 • Θα παύει να υφίσταται η αυτόματη ανανέωση υπολοίπου (standing order).

Τι ισχύει σε περίπτωση που η σύνδεση Καρτοκινητής ανήκει σε ‘Οικογενειακό Πακέτο’;
Σε περίπτωση που κάποια σύνδεσης Καρτοκινητής ανήκει σε ‘Οικογενειακό Πακέτο’ και ενταχθεί και σε σχήμα COSMOTE One, τότε θα διατηρεί τα προνόμια από το Οικογενειακό Πακέτο (Standing Order €15 + €3 bonus, για όσο διάστημα το ‘Οικογενειακό Πακέτο’ είναι ενεργό), αλλά θα λάβει παράλληλα και εκείνα που απορρέουν από την συμμετοχή στο COSMOTE One (1.000’, 10€ αυτόματη ανανέωση και 4G/4G+)
Τι θα συμβαίνει στις περιπτώσεις στις οποίες η σύνδεση Συμβολαίου Κινητής περιέλθει σε ‘Suspension Mode’;
Σε περίπτωση που η Σύνδεση Συμβολαίου Κινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου «πέσει» σε suspension mode, το ποσό των €10 θα συνεχίσει να χρεώνεται στο λογαριασμό του Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου και αντιστοίχως να πιστώνεται στο Balance της/των σύνδεσης/συνδέσεων Καρτοκινητής. Το Standing Order θα παύει να ισχύει μόνο στην περίπτωση το σχήμα COSMOTE One πάψει να υφίσταται (για οποιονδήποτε λόγο).
Ποιες είναι οι επιπτώσεις σε περίπτωση διάλυσης του COSMOTE One στη σύνδεση Καρτοκινητής;

Σε περίπτωση που διαλυθεί το σχήμα COSMOTEOne, θα ισχύουν τα εξής:

 • Θα παύει να ισχύει η δωρεάν επικοινωνία από το Καρτοκινητό προς τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος μετά τη λήξη του ενεργού πακέτου. Σε αυτή την περίπτωση, το πακέτο 1.000 λεπτών του καρτοκινητού προς τα υπόλοιπα μέλη του COSMOTEOne θα συνεχίσει να είναι ενεργό μέχρι και την χρονική στιγμή που διαρκεί ο «κύκλος ζωής» του (σύνολο 31 ημέρες).

 • Θα παύει να ισχύει η δωρεάν επικοινωνία από το ΚαρτοΣυμβόλαιο προς τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος μετά τη λήξη του ενεργού πακέτου του ΚαρτοΣυμβολαίου.

 • Θα παύει να ισχύει αυτόματα η δωρεάν επικοινωνία από το συμβόλαιο προς όλα τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος.

 • Θα παύει να ισχύει αυτόματα η δωρεάν επικοινωνία από το σταθερό προς όλα τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος.

 • Θα παύει να υφίσταται η αυτόματη ανανέωση υπολοίπου (standing order).

Ποια είναι η προτεραιότητα κατανάλωσης των δωρεάν λεπτών (1.000’) των συνδέσεων Καρτοκινητής που ανήκουν σε COSMOTE One;
Για κλήσεις φωνής από το Καρτοκινητό που έχει ενταχθεί σε COSMOTE One προς τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος, προτεραιότητα στην κατανάλωση θα έχουν τα δωρεάν λεπτά από το πακέτο των 1.000’ που θα αποδίδεται.

Αναφορικά με την προτεραιότητα στην κατανάλωση με το πέρας των 1.000’ λεπτών του πακέτου, θα ισχύουν οι υφιστάμενοι κανόνες της Καρτοκινητής.
Με ποιους τρόπους ενημερώνεται ο κάτοχος σύνδεσης Καρτοκινητής για το διαθέσιμο υπόλοιπο των 1.000’;
Ο κάτοχος της σύνδεσης Καρτοκινητής μπορεί να ενημερώνεται για το υπόλοιπο των 1.000’ που του έχει αποδοθεί μέσω της υπηρεσίας Ενημέρωσης Υπολοίπου (ΕΥ), στέλνοντας Υ στο 1330