Ανακάλυψε κι εσύ πόσο κερδίζεις από τις αγορές σου

Ανακάλυψε κι εσύ πόσο κερδίζεις από τις αγορές σου!

Τώρα η COSMOTE World MasterCard σου επιστρέφει έως 2% των μηνιαίων αγορών* σου και 3% στους λογαριασμούς σου COSMOTE, ως συνολική έκπτωση στους λογαριασμούς που λαμβάνεις για COSMOTE προγράμματα κινητής, σταθερής καθώς και COSMOTE TV.

Συγκεκριμένα, η COSMOTE World MasterCard σου επιστρέφει ως έκπτωση στους λογαριασμούς COSMOTE:

  • Αν έχεις μόνο  COSMOTE σταθερή / TV: 1% επί των μηνιαίων αγορών της κάρτας και 3% επί του λογαριασμού COSMOTE σταθερής / TV
  • Αν έχεις μόνο  COSMOTE κινητή: 1% επί των μηνιαίων αγορών της κάρτας και 3% επί του λογαριασμού COSMOTE κινητής
  • Αν έχεις ταυτόχρονα COSMOTE σταθερή / TV & κινητή: 2% επί των μηνιαίων αγορών της κάρτας και 3% επί του λογαριασμού  COSMOTE σταθερής / TV & κινητής. Η συνολική έκπτωση αποδίδεται ισομερώς στους  επόμενους λογαριασμούς COSMOTE σταθερής /TV και Κινητής.
 
Προϋπόθεση αποτελεί, οι λογαριασμοί σου COSMOTE να εξοφλούνται μέσω πάγιας εντολής στην κάρτα COSMOTE World MasterCard. Το συνολικό αποδιδόμενο ποσό έκπτωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει μηνιαίως το ποσό των €50 ή τα €600/χρόνο.
Υπολόγισε εδώ το κέρδος σου
 
Τώρα μπορείς κάθε μήνα να μειώνεις το λογαριασμό σου COSMOTE για σταθερή/TV ή κινητή τηλεφωνία  χωρίς να μειώνεις την ανάγκη σου για επικοινωνία!


Επιπλέον κερδίζεις!
Με την COSMOTE World MasterCard συμμετέχεις και στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή. Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου σε 7,500 συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, συγκεντρώνεις Ευρώ ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής της εκάστοτε επιχείρησης στο πρόγραμμα. Τα ευρώ που συγκεντρώνεις μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε επόμενες αγορές σου στις επιχειρήσεις αυτές, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!