Κλείσε ραντεβού

COSMOTE HOME CONNECT

Κάνε τώρα makeover στο internet του σπιτιού σου με τη νέα υπηρεσία
HOME CONNECT μόνο από την COSMOTE

Βελτίωσε όλα αυτά που επηρεάζουν τη σύνδεση σου, για να απολαμβάνεις το καλύτερο Internet που μπορεί να προσφέρει το δικό σου σπίτι!

Το ήξερες ότι το Home Internet επηρεάζεται σε αρκετές περιπτώσεις από τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σου, όπως, τη διαρρύθμιση, την ποιότητα της καλωδίωσης, ακόμα και τη διακόσμηση; Ή ότι οι ίδιες οι συσκευές από τις οποίες συνδεόμαστε στο Internet χρειάζονται ρυθμίσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο; Επομένως, δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή ταχύτητα στη σύνδεσή σου, αλλά χρειάζεται να εντοπίσεις και να βελτιώσεις όλους τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την εμπειρία Internet και έτσι… να πάρεις το σπίτι με το μέρος σου.
Για αυτό η COSMOTE παρουσιάζει τη νέα αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT με την οποία εξειδικευμένοι συνεργάτες έρχονται άμεσα στο χώρο σου, ελέγχουν τα πάντα και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για να απολαμβάνεις το καλύτερο δυνατό internet που μπορείς να έχεις.
 

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας

Ανάλογα με τις ανάγκες του σπιτιού σου, ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας μπορεί να προχωρήσει σε μία σειρά εργασιών εντός του σπιτιού σου όπως οι παρακάτω:
 
Εργασίες υποδομής
Από την αποκατάσταση μίας παλιάς καλωδίωσης μέχρι την κατασκευή νέας, το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο.
Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet & δεδομένων (data) / Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN)
Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση οριζόντιας ή κάθετης εσωτερικής καλωδίωσης κτιρίου
Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση εξωτερικής καλωδίωσης κτιρίου έως το σημείο τερματικού ΟΤΕ
Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση σε πρίζες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
 
Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet & δεδομένων (data) / Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN)
• Στο σπίτι σου: όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα εσωτερικό δίκτυο LAN για να καλύψεις ανάγκες δικτύωσης των περιφερειακών συσκευών σου.

• Στην επιχείρησή σου: αν θέλεις να δημιουργήσεις χώρο γραφείων με δίκτυο ή αν θέλεις να καλύψεις data και voice με τηλεφωνικό κέντρο.
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
 
Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση οριζόντιας ή κάθετης εσωτερικής καλωδίωσης κτιρίου
• Όταν τα καλώδια στο σπίτι σου δεν μπορούν να υποστηρίξουν την ταχύτητα του πακέτου που έχεις αγοράσει με αποτέλεσμα να έχεις αποσυνδέσεις ή αυξομείωση στην ταχύτητα.

• Επίσης, όταν θέλεις να μετατρέψεις την καλωδίωσή σου σε LAN.
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
 
Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση εξωτερικής καλωδίωσης κτιρίου έως το σημείο τερματικού ΟΤΕ
Παράκαμψη προβληματικής εσωτερικής καλωδίωσης (κυρίως σε παλαιά σπίτια) μέσω καλωδίου που περνάει από το χαλύβδινο κουτί ή τον κατανεμητή μέχρι την κεντρική πρίζα.
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
 
Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση σε πρίζες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών
Όταν η κεντρική πρίζα του σπιτιού σου χρειάζεται αλλαγή προκειμένου να εγκαταστήσεις το router και να γίνει διαχωρισμός data και voice.
Εξοπλισμός
Για να έχεις Internet σε κάθε σημείο του σπιτιού!
Εγκατάσταση / Παραμετροποίηση / Αποκατάσταση ενεργού δικτυακού εξοπλισμού (IAD, router, powerplugs, repeaters κ.λπ.)
Πώληση εξοπλισμού
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
Εγκατάσταση / Παραμετροποίηση / Αποκατάσταση ενεργού δικτυακού εξοπλισμού (IAD, router, powerplugs, repeaters κ.λπ.)
Όταν θέλεις να γίνει η μεταφορά router σε άλλη πρίζα ή να εγκαταστήσεις repeater για να επεκτείνεις το wifi σε ένα δωμάτιο. Επίσης, όταν δεν θέλεις ασύρματη δικτύωση, αλλά να εγκαταστήσεις power plugs προκειμένου να έχεις δίκτυο σε ένα ή περισσότερους χώρους του σπιτιού.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
Πώληση εξοπλισμού
Τώρα μπορείς να αγοράσεις απευθείας από τον συνεργάτη μας, δικτυακό εξοπλισμό όπως repeater, extender, mesh, access point κ.λπ.
Connected Devices
Όλες οι συσκευές σου θα είναι connected.
Εγκατάσταση και ρύθμιση ασύρματων συσκευών
CONNECTED DEVICES
 
Εγκατάσταση και ρύθμιση ασύρματων συσκευών
Όταν θέλεις να συνδέσεις περιφερειακές συσκευές στο τοπικό δίκτυο του σπιτιού σου, ασύρματα ή ενσύρματα. Για παράδειγμα, ένα εκτυπωτικό πολυμηχάνημα ή τη Smart TV σου, παιχνιδοκονσόλες, κάμερες, COSMOTE OTT κ. α.

Χρέωση Υπηρεσίας

 
Η COSMOTE έχει δημιουργήσει αυτήν τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία θέλοντας να βοηθήσει τους συνδρομητές της να βελτιώσουν τις υποδομές του σπιτιού τους. Η υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT σου παρέχει ένα πλήρες σετ εξειδικευμένων εργασιών εντός του σπιτιού σου, οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε σπιτιού. Η ελάχιστη χρέωση της υπηρεσίας ξεκινάει με ένα αρχικό κόστος 25€. Δες αναλυτικά τις χρεώσεις της υπηρεσίας εδώ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, η υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT περιλαμβάνει:
 
Άμεση ανταπόκριση
χωρίς αναμονή
Εφόσον επικοινωνήσεις μαζί μας, θα σε καλέσει άμεσα εκπρόσωπος της COSMOTE προκειμένου να γίνει απομακρυσμένος έλεγχος της σύνδεσής σου και να σε καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα.
 
Εγγύηση ορθής λειτουργίας
για 1 χρόνο
Με την υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT λύνεις το πρόβλημα μια και καλή! Γιατί όλες μας οι εργασίες συνοδεύονται από ένα χρόνο εγγύηση, που σημαίνει ότι ακόμα και αν εμφανιστεί ξανά το ίδιο πρόβλημα είσαι καλυμμένος!
Κλείσε κι εσύ ραντεβού με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και ξεκίνα να
απολαμβάνεις το καλύτερο δυνατό Internet που μπορεί να προσφέρει το δικό σου σπίτι!
Επικοινώνησε μαζί μας & πάρε το σπίτι με το μέρος σου!
Κλείσε ραντεβού
Έχουμε τη λύση για κάθε σου ανάγκη. Ανακάλυψε τις υπόλοιπες εξειδικευμένες
υπηρεσίες μας υποστήριξης, εξυπηρέτησης και επίλυσης προβλημάτων.
Μάθε περισσότερα
Συχνές ερωτήσεις
Έχουμε τις απαντήσεις
Ποιες εργασίες στον χώρο μου καλύπτονται από την υπηρεσία;

Ένας πιστοποιημένος συνεργάτης μας έρχεται στον χώρο σου, αναλαμβάνοντας να δώσει λύση σε θέματα τηλεφωνίας και internet όπως:

  • Εγκατάσταση και ρύθμιση ασύρματων συσκευών

  • Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου internet & δεδομένων (data)

  • Εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού (Wi-Fi repeater,access point,switch)

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία. Πώς μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο συνεργάτη;
Αφού συμπληρώσεις τη Φόρμα Επικοινωνίας που θα βρεις στο site, ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας COSMOTE Home Connect θα έρθει σε επαφή μαζί σου ώστε να δείτε το θέμα και να ορίσετε ραντεβού με τον εξειδικευμένο συνεργάτη, εφόσον αυτό απαιτείται. Εναλλακτικά μπορείς να καλέσεις το 13888 και την υπηρεσία COSMOTE Home Connect.
Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας για να κλείσω ραντεβού;
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας κάθε μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Σε περίπτωση που απευθυνθείς στην ομάδα εκτός ωραρίου λειτουργίας, το ενδιαφέρον σου καταγράφεται και ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας COSMOTE Home Connect έρχεται σε επαφή μαζί σου την αμέσως επόμενη μέρα.
Πώς θα αναγνωρίσω ότι ο τεχνικός που θα με επισκεφθεί είναι από την υπηρεσία;
Πριν το προγραμματισμένο ραντεβού σου με τον εξειδικευμένο συνεργάτη της υπηρεσίας, σου αποστέλλεται ενημερωτικό SMS με τα στοιχεία του.
Ποιο είναι το κόστος της επίσκεψης του τεχνικού;
Το κόστος για μια επίσκεψη του εξειδικευμένου συνεργάτη ανέρχεται στα 45€ εάν η επίσκεψη δεν υπερβαίνει τη μια ώρα και τα 55€ εάν η επίσκεψη δεν υπερβεί τις 2 ώρες συν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν (εάν υπάρχουν). Στην περίπτωση που η εργασία απαιτεί πάνω από μια επίσκεψη, το κόστος καθορίζεται ύστερα από μελέτη των σχετικών αναγκών η οποία συντάσσεται από τον εξειδικευμένο συνεργάτη και παραδίδεται στον πελάτη. Εάν ο πελάτης αποδεχτεί τη μελέτη, τότε η εργασία προχωρά σύμφωνα με το κόστος που προβλέπεται σε αυτή
Πώς μπορώ να πληρώσω τον τεχνικό; Υπάρχει δυνατότητα το κόστος να συμπεριληφθεί στον λογαριασμό του τηλεφώνου;
Μπορείτε να πληρώσετε τον εξειδικευμένο τεχνικό της υπηρεσίας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα . Δεν υπάρχει δυνατότητα το κόστος της υπηρεσίας COSMOTE Home Connect να συμπεριληφθεί σε λογαριασμό COSMOTE.
Παρέχεται εγγύηση για την εργασία του συνεργάτη COSMOTE Home Connect; Αν ναι θα λάβω κάποιο έγγραφο που θα το επιβεβαιώνει;
Για την εργασία παρέχεται ένα (1) έτος εγγύηση. Για την εγγύηση ενημερώνεσαι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ομάδα COSMOTE Home Connect.
Πόσο άμεσα είναι τα ραντεβού;
Στην αρχική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της Ομάδας COSMOTE Home Connect θα ορίσετε και το ραντεβού για την επίσκεψη του εξειδικευμένου τεχνικού της υπηρεσίας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σας.
Για να αλλάξω την ώρα του ραντεβού τι πρέπει να κάνω;
Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Ομάδα του COSMOTE Home Connect καλώντας στο 13888 κάθε μέρα (και Σαββατοκύριακο) από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Στην περίπτωση που απευθυνθείς στην ομάδα εκτός ωραρίου λειτουργίας, το ενδιαφέρον σου καταγράφεται και ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας έρχεται σε επαφή μαζί σου την αμέσως επόμενη μέρα.
Έχω Εταιρία, μπορεί να κοπεί τιμολόγιο;
Βεβαίως. Για την υπηρεσία μπορεί να εκδοθεί.
Χρειάζεται να διαθέτω υλικά/εξοπλισμό ή θα τα προμηθεύσει ο τεχνικός;
Τα υλικά ή τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για την εργασία μπορείς να τα προμηθευτείς απευθείας από τον εξειδικευμένο συνεργάτη με το αντίστοιχο κόστος. Για τον εξοπλισμό αυτόν εκδίδεται παραστατικό από τον εξειδικευμένο συνεργάτη στον οποίο κατέβαλες και τα χρήματα.
Είναι πιστοποιημένοι οι τεχνικοί της υπηρεσίας (δίκτυα-παραμετροποίηση εξοπλισμών);
Όλοι οι τεχνικοί που εντάσσονται στο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών COSMOTE Home Connect διαθέτουν επίσημη πιστοποίηση στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και τις απαραίτητες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος.