Ζήσε την εμπειρία 4G+ στο δίκτυο της COSMOTE

Ζήσε την εμπειρία 4G+ στο δίκτυο της COSMOTE

H COSMOTE έφερε το δίκτυο 4G+ βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία σου στο Mobile Internet. Το COSMOTE 4G+, παρέχει πολλαπλάσιες ταχύτητες για να

  • σερφάρεις ακόμα πιο γρήγορα στο Internet
  • βλέπεις HD Videos χωρίς διακοπές
  • κατεβάζεις και ανεβάζεις ταχύτατα μεγάλα αρχεία.
Oι ταχύτητες είναι τέτοιες που μία ταινία των HD κατεβαίνει σε λιγότερο από 2 λεπτά, ενώ περισσότερα από 200 τραγούδια των 8MB μπορούν να κατέβουν σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Το 4G+ διατίθεται Πανελλαδικά από την COSMOTE στις μεγάλες αλλά και σε πολλές μικρότερες πόλεις και στους τουριστικούς προορισμούς Το δίκτυο 4G+ επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα.

'Ολοι οι συνδρομητές προγραμμάτων Συμβολαίου-Καρτοκινητής και ΚαρτοΣυμβολαίου μπορούν να ζήσουν την εμπειρία 4G+ με ταχύτητες που αγγίζουν τα 500 Mbps!
Συχνές Ερωτήσεις:

1. Γιατί να επιλέξω το 4G+ δίκτυο της COSMOTE;

Το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE βελτιώνει απίστευτα την εμπειρία σου στο Mobile Internet, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες για να:
  • πλοηγείσαι ακόμα πιο γρήγορα στο Internet
  • βλέπεις HD Videos χωρίς διακοπές
  • κατεβάζεις και ανεβάζεις ταχύτατα μεγάλα αρχεία

Οι ταχύτητες* είναι τέτοιες, που κατά µέσο όρο οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν µια ταινία HD μόλις σε λιγότερο από 2 λεπτά!
*Το δίκτυο COSMOTE 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) προσφέρει μοναδική εμπειρία στο χρήστη με περισσότερο από 4 φορές υψηλότερη μέση ταχύτητα από το δίκτυο 3G.
Η μέση ταχύτητα πρόσβασης μέσω του δικτύου 3G της COSMOTE ξεπερνάει τα 9 Mbps. Τα στοιχεία αυτά πιστοποιούνται από την τελευταία έρευνα της ανεξάρτητης εταιρείας P3, η οποία διενεργήθηκε το Μάρτιο του 2015.  
Η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων εξαρτάται από τον τερματικό εξοπλισμό του χρήστη, την περιοχή που βρίσκεται ο συνδρομητής όπως επίσης και το πλήθος των συνδρομητών που κάνουν ταυτόχρονη χρήση στην περιοχή κάλυψης.

2. Πως μπορώ να έχω το 4G+ της COSMOTE;
3. Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι διαθέσιμο το νέο δίκτυο COSMOTE 4G+;
4. Ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στο νέο δίκτυο από τη σύνδεση μου;
5. Υπάρχει διαφορά στις χρεώσεις αν κάνω χρήση του 4G+ δικτύου της COSMOTE για Internet & κλήσεις;
6. Πως μπορώ να ελέγχω τη χρήση Internet που κάνω; 
7. Με ποιές συσκευές μπορώ να χρησιμοποιώ τo 4G+ δίκτυο της COSMOTE; Θα μπορώ να έχω πρόσβαση στο νέο 4G+ δίκτυο της COSMOTE με Smartphone κινητό τηλέφωνο; 
8. Οι 4G+ συσκευές απαιτούν νέα κάρτα SIM; 
9. Χρειάζομαι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να συνδεθώ στο 4G+ δίκτυο;
10. Είμαι κάτοχος συσκευής 4G+ την οποία δεν έχω αγοράσει από το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο δίκτυο 4G+ της COSMOTE;