Το μεγαλύτερο 4G δίκτυο στην Ελλάδα!
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όσο οι δικές σου ανάγκες
για Mobile Internet θα αυξάνονται,

εμείς θα αναπτύσσουμε το δίκτυο μας
για να είμαστε πάντα εκεί
που μας χρειάζεσαι!
Η COSMOTE έφερε για πρώτη φορά το δίκτυο 4G το 2012 και μέχρι σήμερα πάνω από το 98% του πληθυσμού της χώρας μπορεί να απολαμβάνει τις απίστευτες δυνατότητες ενός αξεπέραστου και αξιόπιστου δικτύου.

Μόνο την τελευταία τριετία, αυξήσαμε την μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet, του δικτύου κινητής COSMOTE κατά 45% και τη χωρητικότητα κατά 65%!
Με το δίκτυο COSMOTE 4G
η εμπειρία Mobile Internet απογειώνεται.
 
 
Email 5MB σε λιγότερο από
1 δευτερόλεπτα
 
HD Video 5’ σε λιγότερο από
15 δευτερόλεπτα
 
10 τραγούδια Mp3 σε λιγότερο από
5 δευτερόλεπτα
 
Μία ιστοσελίδα σε λιγότερο από
1 δευτερόλεπτα
Το δίκτυο κινητής COSMOTE επεκτείνεται διαρκώς
για να έχεις γρήγορο Mobile Internet σε περισσότερα
σημεία από οποιαδήποτε άλλο δίκτυο!
Πληθυσμιακή κάλυψη 4G
99% 
Γεωγραφική κάλυψη 4G
93% 
Θαλάσσια κάλυψη 4G
98% 
Πληθυσμιακή κάλυψη 4G+
96% 
Τι σημαίνει έστω και 1% διαφορά
στην κάλυψη δικτύων
50 χιλιάδες
λιγότερα frozen videos
200 χιλιάδες
λιγότερα αποτυχημένα SMS
50 εκατομ.
λιγότερα dropped calls
200 εκατομ.
λιγότερα failed calls
*Οι μετρήσεις προκύπτουν από ετήσια στατιστικά στοιχεία δικτύου.
Η αφοσίωσή μας σε ένα δίκτυο υπεροχής,
μας έφερε για άλλη μια χρονιά στη Νο1 θέση.
Βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής στην Ελλάδα για 3η συνεχή χρονιά από την Ookla®, την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και Mobile Internet. Το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι ταχύτερο κατά 50% από τον δεύτερο πάροχο σε επίδοση download.
ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ > 
* Βασισμένο σε ανάλυση της Ookla® των Speedtest Intelligence® δεδομένων για το 2ο εξάμηνο του 2019. Τα εμπορικά σήματα της Ookla χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης και ανατυπώνονται με άδεια.
Πιστοποίηση best in test για τις υπηρεσίες φωνής και δεδομένων, για 6η συνεχή χρονιά, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, Umlaut Communications.
 
ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ > 
Συχνές ερωτήσεις
Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις.
Γιατί να επιλέξω το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE;
Το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE βελτιώνει απίστευτα την εμπειρία σου στο Mobile Internet, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες* για να μπορείς να πλοηγείσαι ακόμα πιο γρήγορα στο Internet, να βλέπεις HD Videos χωρίς διακοπές και να κατεβάζεις και να ανεβάζεις ταχύτατα μεγάλα αρχεία!

*Το δίκτυο COSMOTE 4G/4G+ τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) Advanced Pro προσφέρει μοναδική εμπειρία στο χρήστη με περισσότερο από 6 φορές υψηλότερη μέση ταχύτητα από το δίκτυο 3G. Η μέση ταχύτητα πρόσβασης μέσω του δικτύου 3G της COSMOTE ξεπερνάει τα 10 Mbps. Τα στοιχεία αυτά πιστοποιούνται από την τελευταία έρευνα της ανεξάρτητης εταιρείας P3, η οποία διενεργήθηκε τον Οκτώβριο του 2017. Η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων εξαρτάται από τον τερματικό εξοπλισμό του χρήστη, την περιοχή που βρίσκεται ο συνδρομητής όπως επίσης και το πλήθος των συνδρομητών που κάνουν ταυτόχρονη χρήση στην περιοχή κάλυψης
Ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στο δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE από τη σύνδεση μου;
Δεν χρειάζεται να προβείς σε κάποια ενέργεια. Η πρόσβαση στο δίκτυο 4G/4G+ είναι δυνατή για όλους τους συνδρομητές COSMOTE.
Υπάρχει διαφορά στις χρεώσεις αν κάνω χρήση του δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE για Internet & κλήσεις;
Οι υφιστάμενες χρεώσεις δεν θα διαφοροποιούνται αν ο συνδρομητής κάνει χρήση του δικτύου 4G.
Οι υψηλότερες ταχύτητες του νέου δικτύου COSMOTE 4G επιτρέπουν την ευκολότερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, όπως HD Streaming και HD Video Conferencing καθώς και την ταχύτατη αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων.

Ενδεικτικά παραδείγματα χρήσης
  • Παρακολούθηση High Definition Video Streaming: περίπου 2GB/ώρα
  • Παρακολούθηση Video Streaming κανονικής ανάλυσης: περίπου 650ΜΒ/ώρα
  • Πλοήγηση σε ιστοσελίδες: περίπου 50ΜΒ/ώρα
  • Αποστολή Mail/μήνα: περίπου 512ΚΒ/mail
  • Αποστολή φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης: περίπου 5ΜΒ/φωτογραφία
Πως μπορώ να ελέγχω τη χρήση Internet που κάνω;
Με την αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE My Internet μπορείς να έχεις πραγματικό έλεγχο κόστους των MB σου και την ασφάλεια ότι δεν θα χρεωθείς ούτε 1 ευρώ παραπάνω, χωρίς να το επιλέξεις!

Ενημερώνεσαι άμεσα όταν τελειώνουν τα ΜΒ
Αν είσαι συνδρομητής συμβολαίου COSMOTE Mobile, όταν καταναλωθεί το 80% των δωρεάν ΜΒ σου θα λαμβάνεις ενημερωτικό SMS που θα περιλαμβάνει το link της σελίδας της υπηρεσίας (http://myinternet.cosmote.gr) για να αποφασίσεις πώς θα συνεχίσεις. Αντίστοιχα, για τους συνδρομητές COSMOTE Mobile Καρτοσυμβόλαιο ή Καρτοκινητής, όταν απομείνουν 10ΜΒ για πλοήγηση στο Internet θα αποστέλλεται αντίστοιχο SMS.
Επιπλέον, όταν καταναλωθεί το 100% των δωρεάν ΜΒ, η πρόσβαση στο Internet θα διακόπτεται και εφόσον εκείνη τη στιγμή πλοηγείσαι στο Internet θα οδηγείσαι αυτόματα στη σελίδα της υπηρεσίας, ενώ ταυτόχρονα θα λαμβάνεις και ενημερωτικό SMS.

Αποφασίζεις πώς θα συνεχίσεις
Αν θες να συνεχίσεις το σερφάρισμα, μπορείς να επιλέξεις από το κινητό σου ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα mobile Internet.

Γνωρίζεις τα διαθέσιμα ΜΒ
Ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τα διαθέσιμα ΜΒ σου, πότε ανανεώνονται και πότε λήγουν τα πακέτα mobile Internet που έχεις αγοράσει.

Η Υπηρεσία παρέχεται σε όλα τα προγράμματα Οικιακών πελατών Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής. Όταν κάνεις νέα σύνδεση η υπηρεσία COSMOTE My Internet θα είναι προενεργοποιημένη.
Εναλλακτικά, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη νέα υπηρεσία με τους εξής τρόπους:
  • μέσω της σελίδας http://myinternet.cosmote.gr 
  • με δωρεάν SMS στο 1333, στέλνοντας MI.
  • μέσω του My COSMOTE App ή της ενότητας My COSMOTE στο cosmote.gr
  • σε ένα κατάστημα COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ 
  • τηλεφωνικά στην Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής, 13888 
Για τους Συνδρομητές Συμβολαίου, κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας COSMOTE My Internet ενεργοποιείται υποχρεωτικά και η υπηρεσία Cost Control.

Επιπλέον μπορείς να ελέγχεις το υπόλοιπο των διαθέσιμων ΜΒ σου ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής My COSMOTE App ή εναλλακτικά στέλνοντας «1» με Δωρεάν SMS στο 1256.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία «Έλεγχος Υπολοίπου» κάνε κλικ εδώ.
Με ποιές συσκευές μπορώ να χρησιμοποιώ τo 4G δίκτυο της COSMOTE;
Για τη πρόσβαση στο δίκτυο 4G είναι απαραίτητη η χρήση συσκευών που υποστηρίζουν LTE. Η COSMOTE προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών 4G Smartphones, Tablets και USB Sticks για να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορο Mobile Internet.
Οι 4G συσκευές απαιτούν νέα κάρτα SIM;
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάρτες SIM που δουλεύουν με το υπάρχον 3G δίκτυο
Χρειάζομαι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να συνδεθώ στο δίκτυο 4G/4G+;
Για τη πρόσβαση στο δίκτυο δε χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις στη 4G συσκευή σου.
Είμαι κάτοχος συσκευής 4G την οποία δεν έχω αγοράσει από το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο δίκτυο 4G της COSMOTE;
Θα πρέπει να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα του δικτύου της COSMOTE ώστε να γίνει έλεγχος αν η συσκευή σου υποστηρίζει το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE. Εναλλακτικά κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13888 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13818 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE).