nubia Pad 3D
12.4 WiFi 8/128GB
με
1.299€
ή
από 27,06€/μήνα
σε έως 48 άτοκες δόσεις
Απόκτησέ το
 
Το πρώτο 3D Tablet
χωρίς γυαλιά
ήρθε αποκλειστικά
στην COSMOTE!
Απόλαυσε 3D περιεχόμενο όπως ποτέ πριν!


 
Δες όλα όσα μπορεί να κάνει!
Άμεσες, καθηλωτικές και
διαδραστικές 3D εμπειρίες
Το nubia Pad 3D από τη ZTE κάνει πιο προσβάσιμο τον 3D κόσμο. Το Advanced 3D Lightfield σού χαρίζει τη 3D εμπειρία χωρίς να χρειάζεσαι τα ειδικά γυαλιά.
AI Face Tracking και
8 προβολές Lightfield
Η πρωτοποριακή του οθόνη 3D Lightfield σου επιτρέπει να βλέπεις εκπληκτικές 3D εικόνες υψηλής ανάλυσης, χωρίς τη χρήση γυαλιών. Επίσης, χάρη στο σύστημα προσώπου AI Face Tracking, θα απολαμβάνεις μια 3D εμπειρία από μια απίστευτα ευρεία γωνία θέασης, που κανένα άλλο Tablet δεν μπορεί να σου προσφέρει. Το φωτεινό πεδίο 8 προβολών παρέχει υψηλότερη ανάλυση 3D και πιο ευέλικτη απόσταση θέασης.
Πολλαπλά στρώματα
οθόνης, για καθηλωτικό 3D
αποτέλεσμα
To 2D περιεχόμενο γίνεται 3D,
σε πραγματικό χρόνο
Τώρα, το αγαπημένο σου 2D περιεχόμενο μπορεί να μετατραπεί, να αναπαραχθεί και να δεχθεί επεξεργασία από το nubia Pad. Κι όλα αυτά γρήγορα και σε πραγματικό χρόνο.
Μεγάλη οθόνη 12.4’’ 2.5Κ
Η οθόνη 12.4’’ υψηλής ανάλυσης 2560x1600, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μπορεί να εναλλάσσεται άμεσα από 2D σε 3D, με μεγάλη άνεση, μέγιστη συμβατότητα & φορητότητα.
Δημιουργία 3D περιεχομένου
Διαθέτει 2 κύριες κάμερες 16MP και 2 εμπρόσθιες κάμερες 8MP που υποστηρίζουν 3D λήψη, HDR λήψη και πανοραμική λήψη σε πραγματικό χρόνο! Έτσι μπορείς, μέσω AI, να δημιουργήσεις native 3D περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες, βίντεο και γκράφιτι, αλλά και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, όπως αυτό των επαγγελματικών εκθέσεων.
Ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά
To nubia Pad διαθέτει μοντέρνο και εργονομικό design, που κάνει ευκολότερη την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών καλωδίων, και μεταλλικό σώμα για μεγάλη ανθεκτικότητα.
4 στερεοφωνικά ηχεία
Για μια εμπειρία ήχου πέρα από τα καθιερωμένα, χάρη στο στερεοφωνικό ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας Dolby Atmos.
Εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία
Διαθέτει μεγάλη μπαταρία 9270mAh και γρήγορο φορτιστή, με ισχύ 33W και άνω, για να μην σε εγκαταλείπει ποτέ.
Δυνατές επιδόσεις
Φοράει το ισχυρό chip Snapdragon 888 και GPU Adreno 660 με μεγάλη μνήμη έως 128GB. Έτσι, δεν θα κολλάς πουθενά.
Το μεγαλύτερο οικοσύστημα
3D περιεχομένου
Το nubia Pad είναι το μόνο Tablet που σου επιτρέπει να κάνεις σχεδόν τα πάντα σε 3D, όπως να συνομιλείς μέσω video call, να λιώνεις στο gaming και να προβάλλεις video & φωτογραφίες. Ακόμα, στο Leia Appstore θα βρεις μεγάλο αριθμό εφαρμογών και πολλών 3D παιχνιδιών, με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Mozaic3D, και θα έχεις πρόσβαση σε 1200+ σενάρια εκπαιδευτικού και ιστορικού περιεχομένου.
LeiaPlayer
LeiaCam
LeiaChat
LeiaViewer
LeiaTube
LeiaPix
LeiaFrame
LeiaDream
LeiaLink
LeiaAppstore
nubia
Pad 3D 12.4 WiFi 8/128GB
με
1.299€
ή
από
27,06€/μήνα
σε έως 48 άτοκες δόσεις
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Συχνές ερωτήσεις
Το nubia Pad 3D διαθέτει το Google Play Store;
Ναι, το nubia Pad 3D είναι πιστοποιημένο Android με GMS (Google Mobile Services) tablet με διαθέσιμο ολόκληρο το Google Play Store. Άλλες υπηρεσίες Google είναι επίσης διαθέσιμες, όπως ο εικονικός βοηθός, το ARCore και πολλά άλλα!
Ποιες εφαρμογές και λογισμικό είναι προεγκατεστημένες στο nubia Pad 3D;
Το nubia Pad 3D διαθέτει Android 12 και ολόκληρη την εφαρμογή Leia 3D, σουίτα που περιλαμβάνει LeiaCam, LeiaPlayer, LeiaChat, LeiaDream, LeiaTube, LeiaPix, LeiaFrame, LeiaViewer και φυσικά το Leia App Store. Όλες οι εφαρμογές Google που γνωρίζεις και αγαπάς είναι επίσης προφορτωμένες, συμπεριλαμβανομένου του Google Play Store, του Gmail, των Χαρτών Google, του YouTube, της Google Drive κ.λπ. Επιπλέον, μπορείς να βρεις πολλές ακόμη εφαρμογές και παιχνίδια 3D από το Leia Appstore!
Μπορεί το nubia Pad 3D να μετατρέψει οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο 2D σε 3D;
Ναι, μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε προϋπάρχον περιεχόμενο 2D μέσων σε 3D. Οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο που είναι αποθηκευμένο τοπικά στη συσκευή μπορεί να μετατραπεί, χρησιμοποιώντας το LeiaPlayer. Με το LeiaTube μπορείς να μετατρέψεις δημοφιλή βίντεο ροής από ιστοτόπους όπως το YouTube, το Vimeo ή το Twitch. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο που μπορείς να απολαύσεις σε 3D είναι σχεδόν απεριόριστο! Ο μόνος περιορισμός είναι τυχόν κρυπτογράφηση DRM, από υλικό στο διαδίκτυο που δεν μπορεί να μετατραπεί. Για παράδειγμα στο netflix ή σε άλλες πλατφόρμες με ταινίες δεν επιτρέπεται η μετατροπή σε 3D.
Τι είδους φορτιστή χρειάζομαι για να φορτίσω το nubia Pad 3D;
Το nubia Pad 3D έχει βαθμολογία Quick Charge 3.0, με ισχύ 33W ή μεγαλύτερη. Σιγουρέψου ότι χρησιμοποιείς συνδυαστικά το τροφοδοτικό (Quick Charge 3.0) και το καλώδιο USB Type C.
Έχετε να προτείνετε ένα ασύρματο ποντίκι ή/και πληκτρολόγιο που θα ταίριαζε καλά με το nubia Pad 3D;
Οποιαδήποτε ποντίκια ή/και πληκτρολόγια Bluetooth λειτουργούν με το Android 12 θα συγχρονίζονται τέλεια στο nubia Pad 3D.
Πόσος αποθηκευτικός χώρος υπάρχει στη συσκευή;
Το nubia Pad 3D διαθέτει εσωτερική αποθήκευση 128 GB και υποδοχή κάρτας MicroSD για πρόσθετη, αφαιρούμενη εσωτερική αποθήκευση. Το nubia Pad 3D υποστηρίζει επίσης εξωτερική αποθήκευση, μέσω της θύρας USB-C αλλά και υπηρεσίες cloud.
Το nubia Pad 3D δέχεται κάρτα MicroSD;
Ναι, το nubia Pad 3D δέχεται κάρτα microSD/TF/XC 3.0, έως 2TB!
Τι περιλαμβάνεται στη συσκευασία του nubia Pad 3D;
Εκτός από το nubia Pad 3D, υπάρχει ένα καλώδιο USB-C σε USB-C.
Πώς είναι η ποιότητα ήχου στο nubia Pad 3D;
Το nubia Pad 3D είναι εξοπλισμένο με τέσσερα εκπληκτικά συμμετρικά ηχεία, με υποστήριξη Dolby ATMOS, για κρυστάλλινο ήχο. Το nubia Pad 3D υποστηρίζει επίσης Qualcomm aptX(tm), που σημαίνει ότι οι συσκευές ήχου που συνδέονται μέσω Bluetooth παρέχουν τυπική αναπαραγωγή με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση και με εξαιρετικής ποιότητας ήχο! Ο πολυδιάστατος χωρικός ήχος στο nubia Pad 3D προσφέρει έναν απίστευτο ρεαλισμό στις ταινίες, τη μουσική και τα παιχνίδια.
Πόσα nits έχει το nubia Pad 3D;
Το nubia Pad 3D διαθέτει 450 nits σε λειτουργία 2D και 300 nits σε λειτουργία 3D.
Το nubia Pad 3D υποστηρίζει GPS;
Ναι, το nubia Pad 3D υποστηρίζει GPS που λειτουργεί σε εφαρμογές πλοήγησης!
Ποιες μορφές αρχείων για εικόνες/βίντεο/μοντέλα υποστηρίζονται στο nubia Pad 3D;
Τρισδιάστατες εικόνες & βίντεο: Μορφή εικόνας Leia / LIF (JPG)

Μορφή βίντεο Leia/ LVF (MP4) - Side by Side 3D / SBS / 2x1 (JPG, PNG, WEBP) (MP4, MKV, WEBM, H4V) - Μορφές 3D παλαιού τύπου (MPO, JPS)

Εικόνες και βίντεο 2D: JPG - PNG - WEBP - HEIC - MP4, MKV - WEBM

Τρισδιάστατα μοντέλα: STL, FBX, OBJ, GLB και GLTF.
Πώς η Leia ενσωμάτωσε την τεχνητή νοημοσύνη στα προϊόντα της;

Η Leia έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, που αντικατοπτρίζονται στo nubia Pad 3D.

Ενσωματώνοντας το Α.Ι., το nubia Pad 3D χρησιμοποιεί:

1. λογισμικό και υλικό 3D•AI για να δημιουργήσει κρυστάλλινες και ζωντανές εικόνες, δίνοντας στο περιεχόμενο μια αυξημένη αίσθηση ρεαλισμού.

2. την τεχνολογία Diffractive Lightfield Backlighting (DLB) για να δημιουργήσει την εικόνα, ενώ το Leia FaceTracking ακολουθεί το καρέ του προσώπου και στρέφει την εικόνα στη βέλτιστη κατεύθυνση για τον χρήστη. Η τεχνολογία λειτουργεί με πρόσωπα όλων των επιδερμίδων.

3. την τεχνολογία 3D•AI για μετατροπή 2D σε 3D σε πραγματικό χρόνο.

Γιατί το 3D•AI προβάλλεται μόνο σε μεμονωμένους χρήστες αυτήν τη στιγμή;
Το 3D•AI της Leia χρησιμοποιεί παρακολούθηση προσώπου για τη βελτιστοποίηση και την ευκρίνεια των τρισδιάστατων εικόνων.

Επί του παρόντος, έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί μια «φόρμα» προσώπου μπροστά από την οθόνη, εξασφαλίζοντας κορυφαία ευκρίνεια για τρισδιάστατες εικόνες.
Υπάρχουν περιορισμοί στο είδος του 2D περιεχομένου 3D•AI της Leia που μπορεί να μετατραπεί σε 3D;
Το AI της Leia μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε τοπικό αρχείο 2D μέσων σε 3D, καθώς και ροές βίντεο από τον ιστό, αρκεί να μην έχουν DRM προστασία. Εφόσον το περιεχόμενο βρίσκεται σε υποστηριζόμενο τύπο αρχείου (π.χ. JPEG, MP4 κ.λπ.) και δεν έχει DRM κρυπτογράφηση, η τεχνολογία Leia μπορεί να το μετατρέψει σε 3D.
Πώς λειτουργεί το 3D•AI με VR και AR;
Η τεχνολογία 3D•AI που τροφοδοτεί το nubia Pad 3D λειτουργεί με VR/AR με διάφορους τρόπους. Το nubia Pad 3D είναι πλήρως πιστοποιημένο από την Google ARCore και μπορεί να τρέξει τις υπάρχουσες εφαρμογές ARCore σε 2D, αλλά και να δημιουργήσει εφαρμογές ARCore που υποστηρίζουν επίσης και 3D. Στο LeiaPlayer, τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο VR180/360 μπορούν να αναπαραχθούν σε 3D. Επίσης, μπορεί ακόμα να μετατρέψει 2D 360° φωτογραφίες & video σε 3D. Το LeiaTube μπορεί να αναπαράγει βίντεο VR180° και 360° και από το διαδίκτυο. Οι εμπειρίες VR και AR στις πλατφόρμες Leia είναι μοναδικές και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Το 3D•AI προσφέρει μια εμπειρία περισσότερο καθηλωτική, συγκριτικά με τις συσκευές ΧR. Μια εμπειρία που δεν απομονώνει τον χρήστη από τον περιβάλλοντα χώρο, και είναι πολύ πιο προσιτή καθώς μπορεί να την απολαύσει αμέσως, χωρίς να φορά ειδικό εξοπλισμό.
Υπάρχει μια ελάχιστη ταχύτητα δικτύου που χρειάζεται για να λειτουργήσει η συσκευή;
Δεν υπάρχει απαίτηση ελάχιστης ταχύτητας δικτύου αλλά, όπως και κάθε άλλο tablet WiFi που συνδέεται στο Internet, χρειάζεται αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση.
Υπάρχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε κάθετη οθόνη;
Ναι, αλλά οι τρισδιάστατες φωτογραφίες εμφανίζονται μόνο σε οριζόντια λειτουργία.
Υπάρχει περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στη ροή 3D;
Η συσκευή διαθέτει πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο που είναι προεγκατεστημένο στο tablet. Δεν διαθέτει πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο ροής, όπως το Youtube, περιεχόμενο που, όμως, μπορεί να μετατρέψει από 2D σε 3D. Το προστατευμένο περιεχόμενο DRM (Digital Rights Management) δεν θα μετατραπεί σε 3D.
Τιμές ενδεικτικές με ΦΠΑ. Οι άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές με πιστωτική κάρτα. Ισχύς ΔΩΡΩΝ έως 31/1/2024 ή έως εξαντλήσεως.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ για 3 ΕΤΗ ισχύει έως 31/10 και η ενεργοποίησή της πραγματοποιείται μόνο σε φυσικό κατάστημα. Όροι & προϋποθέσεις εδώ.